Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jax

Jezu jednak to prawda że kobiety ciągnie do dupkow

Polecane posty

Gość Jax

On ma mnie w dupie, a ja nie potrafię przestać o nim myśleć. Już mam dosyć, chce zapomnieć ;( dlaczego największe chamy to też przy okazji najlepsi czarusie? EH! 

Gość szaarrriiikkk

Z zycia wziete...tyle z zycia mamy co sobie wypchamy...

Gość Karol

Nie do dupkow ale do przystojnych dupkow po prostu facet moze miec takich jak ty na peczki i dobrze o tym wie stad jego zachowanie. Wiec to nie wynika z tego ze jest dupkiem tylko stad ze jest przystojny. 

Gość gosc

zawsze musi byc to jakis kreatywno romantyczny cfaniaczek, sponsor, bedboj itp, nigdy normalny.

Mnie nie ciągnie do dupków. Wręcz mnie od nich odpycha i ciężko jest mi w ogóle czymkolwiek zaimponować. Niedobrze mi jak mnie jakiś koleś podrywa dennymi tekstami, unikam takich gości jak ognia. 

Gość Adam

Prawda jest taka ze kobietom podoba sie tak naprawde, nie wiem 20% facetow ktorych uwazaja za przystojnych. Reszta jest albo przecietna  albo brzydka. I do tych zarywaja prawie zawsze. Wiec ci przystojniacy maja po prostu cala mase napalonych dziewczyn ktore sam przed nimi nogi rozkladaja. Jak to sie mowi kazda wladza deprawuje. To nie oni sa tacy tylko kobiety ich tego nauczyly ze moga przebierac w dziewczynach jak w ulegalce. Sam mam znajomego cham i prostaj jakich malo kazda osoba to widzi jednak przespal sie chyba z polowa 20-30 latek ze swojego miasteczka 😄 

Gość Jax
2 minuty temu, OleOle! napisał:

Mnie nie ciągnie do dupków. Wręcz mnie od nich odpycha i ciężko jest mi w ogóle czymkolwiek zaimponować. Niedobrze mi jak mnie jakiś koleś podrywa dennymi tekstami, unikam takich gości jak ognia. 

Mój też z początku nie przypominał dupka z żadnej strony, dopiero później się okazało, że to ten kreatywno romantyczny Figo fago. A takie kity zenil, że jestem wyjątkowa itd., wiadomo, a ja się naiwna dałam nabrac jak dziecko 😄

1 minutę temu, Gość Adam napisał:

Prawda jest taka ze kobietom podoba sie tak naprawde, nie wiem 20% facetow ktorych uwazaja za przystojnych. Reszta jest albo przecietna  albo brzydka. I do tych zarywaja prawie zawsze. Wiec ci przystojniacy maja po prostu cala mase napalonych dziewczyn ktore sam przed nimi nogi rozkladaja. Jak to sie mowi kazda wladza deprawuje. To nie oni sa tacy tylko kobiety ich tego nauczyly ze moga przebierac w dziewczynach jak w ulegalce. Sam mam znajomego cham i prostaj jakich malo kazda osoba to widzi jednak przespal sie chyba z polowa 20-30 latek ze swojego miasteczka 😄 

Ja znam przystojnych facetów, którzy nie uganiają się za laskami i nie sypiają z połową miasta. Nie szanuję facetów, którzy biorą co popadnie, taki koleś jest dla mnie skreślony a wiem, że mogę wybrzydzać. Chamy, prostaki, zboczeńcy, podrywacze... najgorszy sort. 

Przed chwilą, Gość Jax napisał:

Mój też z początku nie przypominał dupka z żadnej strony, dopiero później się okazało, że to ten kreatywno romantyczny Figo fago. A takie kity zenil, że jestem wyjątkowa itd., wiadomo, a ja się naiwna dałam nabrac jak dziecko 😄

Jak facet ci sypie banałami, że jesteś wyjątkowa itd to już wiadomo, że to podrywacz. Patrz na to czy mężczyzna jest dobrze wychowany, dojrzały. Poznasz to obserwując jego zachowanie wśród kobiet. 

Gość Jax
10 minut temu, OleOle! napisał:

Jak facet ci sypie banałami, że jesteś wyjątkowa itd to już wiadomo, że to podrywacz. Patrz na to czy mężczyzna jest dobrze wychowany, dojrzały. Poznasz to obserwując jego zachowanie wśród kobiet. 

Ujął to trochę inaczej i nie brzmialo banalnie bynajmniej. Zresztą jak ktoś ma dużo uroku to kupisz każdy kit, który Ci wcisnie, a on jak chce to potrafi być naprawdę kochany, kulturalny i dojrzały. Gorzej jak mu się odechce. Tylko skoro ja już to wiem, już wiem jaki jest to dlaczego nadal o nim myślę codziennie? Nie cenie go już szczególnie w żaden sposób, również nie chciałabym mieć z nim więcej do czynienia prócz jakiejś powierzchownej znajomości i chce się uwolnić, a nie moge 😣

Gość goszcz
9 minut temu, OleOle! napisał:

tylko że baby jedynie na takich lecą co sypią jakies kreatywności bajere, chcą czuc sie zdobywane

Gość Danny McRoy

Idealnie to widac np na badoo gdzie naprawdę sporo lasek ma w opisach, że szukają kogoś poważnego, a faceci szpanerzy, podrywacze, zboki czy poszukiwacze przygód one night stand lub friend with benefit zeby nawet nie zaczepiali. I co? Pusta gadanina. Czesto wlasnie przy laskach wlasnie z takimi opisami nie mam problemu aby zamoczyc juz na 1szym spotkaniu. A daja sie urobic na banalne teksty. 

Gość Jax
18 minut temu, Gość Danny McRoy napisał:

Idealnie to widac np na badoo gdzie naprawdę sporo lasek ma w opisach, że szukają kogoś poważnego, a faceci szpanerzy, podrywacze, zboki czy poszukiwacze przygód one night stand lub friend with benefit zeby nawet nie zaczepiali. I co? Pusta gadanina. Czesto wlasnie przy laskach wlasnie z takimi opisami nie mam problemu aby zamoczyc juz na 1szym spotkaniu. A daja sie urobic na banalne teksty. 

Akurat porównanie do ameb z badoo to sobie wypraszam. 

Gość gość

JAx, ale jednak cię czymś ujął...tylko czym

Gość gość

Tacy powinni poznać smak zemsty!

19 godzin temu, Gość goszcz napisał:

tylko że baby jedynie na takich lecą co sypią jakies kreatywności bajere, chcą czuc sie zdobywane

Chyba tylko niedowartościowane baby, którym wystarczy jeden komplement i już wskoczą ci do łóżka, bo się cieszą, że ktoś na nie leci. Ja nienawidzę podrywaczy i szczerze mówiąc wolę facetów, którzy mają więcej w głowie i nie wystarczy przed nimi zakręcić tyłkiem. Nie lubię łatwych facetów. Wiem, że jestem kobietą, która zasługuje na fajnego gościa więc żadni śmieszni babiarze nie mają szans. Już wielu dałam kosza. 

18 godzin temu, Gość Danny McRoy napisał:

Może po prostu szukaj nie na badoo? Czego oczekujesz po takich portalach? Fajne wartościowe laski nie muszą szukać sobie chłopa w internecie. Nie mają tinderów, badoo, sympatii, bo nie muszą sobie pomagać w ten sposób.