Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleszek

Masturbacja przy dziewczynie i jej siostrze.

Polecane posty

Gość Oleszek

Mam 25 lat i ostatnio przydarzyła mi się sytuacja o której wciąż myślę, a mianowicie byłem na imprezie ze swoją dziewczyną i jej siostrą bo przyjechała na weekend. Trochę popiłem. Gdy wróciliśmy to byłem taki nakręcony a do tego pijany,że rozebrałem się do naga i próbowałem zachęcić swoją dziewczynę do seksu, nawet nie liczyłem się z tym że w pokoju jest jej siostra. Zacząłem sobie walić, a one obie patrzyły.  Na drugi dzień gdy wytrzezwialem było mi głupio i przepraszałem, ale od kilku dni o tym myślę i podnieca mnie ta myśl..

Gość weronika

No i co z tego ? Zwaliles se konia przy obu i co ? Wakenie konia jest fajne .

Gość kobz

Zwinność małpy, siłę słonia daje częste bicie konia :)

Dnia 29.01.2019 o 23:24, Gość Oleszek napisał:

Zacząłem sobie walić, a one obie patrzyły.  Na drugi dzień gdy wytrzezwialem było mi głupio i przepraszałem, ale od kilku dni o tym myślę i podnieca mnie ta myśl..

chyba najważniejsze, że nie dostawiałeś się do jej siostry. Samo walenie jest do wybaczenia. Dla większości kobiet wierność jest najważniejsza. Dziewczyna ci nie dała więc co prawda zrobiłeś po głupiemu ale w jakimś sensie też mogło to im się podobać. Skoro podnieca cię ta myśl delikatnie spróbuj przeprosić ją i zobaczysz co powie twoja dziewczyna. Może powie, żebyś to powtórzył przy jej siostrze? 

Gość Primityw

Może następnym razem Ci pomogą 🙂

Gość 78/2
Dnia 29.01.2019 o 23:24, Gość Oleszek napisał:

Mam 25 lat i ostatnio przydarzyła mi się sytuacja o której wciąż myślę, a mianowicie byłem na imprezie ze swoją dziewczyną i jej siostrą bo przyjechała na weekend. Trochę popiłem. Gdy wróciliśmy to byłem taki nakręcony a do tego pijany,że rozebrałem się do naga i próbowałem zachęcić swoją dziewczynę do seksu, nawet nie liczyłem się z tym że w pokoju jest jej siostra. Zacząłem sobie walić, a one obie patrzyły.  Na drugi dzień gdy wytrzezwialem było mi głupio i przepraszałem, ale od kilku dni o tym myślę i podnieca mnie ta myśl..

Chętnie bym to zobaczyła 😉

1 minutę temu, Gość 78/2 napisał:

Chętnie bym to zobaczyła 😉

myślę, że namówienie chłopca aby pokazał jak to robi nie jest wielkim problemem. Pewnie jednak nie masz odwagi poprosić jakiegoś kolegi?

Gość 78/2
9 minut temu, darkeacer napisał:

myślę, że namówienie chłopca aby pokazał jak to robi nie jest wielkim problemem. Pewnie jednak nie masz odwagi poprosić jakiegoś kolegi?

Nie napisałam, że nigdy nie widziałam jak facet się masturbuje, tylko, że chciałabym zobaczyć tą sytuacje, którą opisał Oleszek

Fantazja czy pijacka rzeczywistość?  

Przy kobiecie zainteresowanej, która jeszcze potrafi podniecić faceta chętnie będę się onanizował