Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dakotakerr

COŚ NOWEGO, CO ZMIENIĆ by nie było rutyny

Polecane posty

Nie uprawiamy jeszcze normalnego stosunku z partnerem, ponieważ chcę stosować antykoncepcję i dopiero umówię się na wizytę u lekarza ale przy każdym spotkaniu uprawiamy petting i seks oralny. Boje się, że niedługo wciąż podobny schemat nam się znudzi, czy macie jakieś propozycje, pomysły jak urozmaicić te sprawy dopóki nie przejdziemy do klasycznego seksu?

Klasyczny seks to nie seks. Powie Ci o tym każdy 40-sto latek (i 40-sto latka). Dobre na start ale i tak WAS nie przytrzyma to znaczy, będziecie szukać dalej, dalej i głębiej aż znajdziecie. Nie koniecznie razem i u siebie.

PS. By zgubić rutynę, zajmijcie się urozmaicaniem tego co już macie. Napisałaś, że macie seks oralny. W tym temacie jest wiele podtematów. Oralny? Czyli jaki? Oralny klasyczny czy urozmaicony?

Wytłumaczę Ci to na przykładzie ON > TOBIE...

bo ten cały oral, to nie tylko kilka chwil języczkiem. Liczą się także paluszki w środku, języczek w środku, zabawki w środku ... języczek u góry (łechtaczka) a paluszek w środku (wygięty i naciskający na ounkt G)...

Masz orgazmy gdy on Ci to robi? Orgazmy łechtaczkowe, suche czy maciczne, mokre? Ile tych orgazmów w godzinę masz? 1? 2? 5? 7?

No właśnie...

Jak już odpowiesz sobie na powyższe pytania to zdobędziesz odpwiedź na to, czy to co JUŻ POSIADASZ jest urozmaicone. Jeśli nie, do następnych punktów życiowego seksu nie idź. Dokończ właściwie pierwsz etap...

W drugą mańkę jest identycznie (druga mańka = Ty jemu...)

Ile to trwa? 2 minuty i koniec? 10minut?  Dorosły facet wytrzyma spokojnie i 1,5 godziny jak byś się nie starała!!  Jest już tak ja mówię czy nadal macie tabu, wstyd??   Kolejne pytania: gdzie on kończy? W Twoich ustach? Pozwalasz już czy ... odruchy wymiotne? A co dalej? Zlew czy ... połyk?

Wybacz za brak tabu i nadmierną szczerość. Mam 40lat, białe to białe, czarme to czarne a My ludzie, powinniśmy ze sobą umieć rozmawiać, zwłaszcza tu, w anonimowym internecie.  Nie musisz odpowiadać publicznie ... Wystarczy że się zastanowisz i przemyślisz albowiem to co piszę dzieje się w 80% trwałych związków u ludzi 40/50+  Norma - norm! Nic kosmicznego!

Dlatego, zastanówcie się wspólnie czy temat wspólnych zabaw typu ORAL macie naprawdę na 100% załatwiony ... (wibrator w środku a języczek samca u góry, miałaś już???)

No wiec nie będę odpowiadać szczegółowo ale myśle ze mamy już ten temat ogarnięty i jeśli chodzi klasyczny seks tak wiem ze to tez ni starczy później ale teraz chce coś polepszyć poki nie przejdziemy do tego, dzięki za wypowiedz ;) 

Nie wiem czy można zalinkować ... Zaryzykuję ...

https://www.xvideos.com/

Oglądajcie, podglądajcie, uczcie się i ściągajcie ...

Gość ffff

zabawki erotyczne można kupić 🙂 

nie tylko wibratory, ale piórka, kajdanki, bat 😄 haha

można się przzebrać i odegrać rolę, można pobawić się w doktora 😄 

Gość Nabuchodonozor

Może paluszek w dupke? Ty partnerowi np. jak kiedyś Grzesiowi Krychowiakowi jedna Pani włożyła

Gość Misiek

ja myślę, że trzeba zadać sobie pytanie po co uprawia się seks? Jeśli wyłącznie dla celów zabawowych i hedonistycznych - to fakt, trzeba dokładać gadżety, zmieniać partnerki, dokładać partnerów itp. Ale czasami, choć pewnie nikt w to już nie wierzy, seks uprawia się z miłości. I wówczas tak długo jak trwa miłość się nie nudzi. Co nie oznacza, że nie można sobie tego w jakiś sposób uatrakcyjniać we dwoje czy zabawkami, bielizną, przebieraniem a najlepiej całościowym tworzeniem odpowiedniego nastroju. Ale jeśli wszelkie te zabawy potraktujemy jako cel zamiast środek do budowania miłości a następnie erotycznych relacji z ukochaną osobą to wierzcie, i tak się wam wszystko w końcu znudzi ...