Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr

Kanibalizm

Polecane posty

Gość Piotr

Odkąd pamiętam moje fantazje erotyczne były bardzo urozmaicone. Przyznam, że kręci mnie trochę kanibalizm. Ostatnio podczas przygodnego stosunku, chciałem odgryźć kobiecie sutki, a ona zdenerwowała się na mnie i uciekła.

Czy to, o czym fantazjuję, to coś dziwnego? W końcu każdy ma prawo do wolności poglądów...

Gość Piotruś

jesteś ...nięty

Gość Piotr
49 minut temu, Gość Piotruś napisał:

jesteś ...nięty

Nięja?

Gość Piotr

A tak serio, wypraszam sobie tego typu komentarze. Jesteśmy na kulturalnym forum, a ja się grzecznie pytam Państwa o opinię. Niektórych jara seks analny, mnie jara smak skóry z krwią 

Gość Marazm

Każdy ma prawo do wolności poglądów i nikt nie ma prawa do robienia innym krzywdy.

Gość Piotr
26 minut temu, Gość Marazm napisał:

Każdy ma prawo do wolności poglądów i nikt nie ma prawa do robienia innym krzywdy.

Całkowicie się z Panem zgadzam. Jeśli jakaś kobieta odmawia mi spełnienie moich erotycznych zachcianek, czuję się bardzo skrzywdzony i cierpię.

Gość Marazm
7 minut temu, Gość Piotr napisał:

Całkowicie się z Panem zgadzam. Jeśli jakaś kobieta odmawia mi spełnienie moich erotycznych zachcianek, czuję się bardzo skrzywdzony i cierpię.

A jeśli je spełni, to cierpi ona. Wszystkie związki międzyludzkie, Szanowny Panie, opierają się z grubsza na oszczędzaniu sobie cierpienia. Trzeba umieć znaleźć konsensus, tak żeby po seksie nie musieć odwiedzać szpitala. To oszczędzi sporo czasu. Powiem Panu, że rany po ugryzieniu przez człowieka, bardzo długo się goją i przez to są niebezpieczne. W skrajnych przypadkach prowadzą do śmierci i zostaje już tylko nekrofilia. Proszę pomyśleć czy to mieści się w ramach Pańskich fantazji, nim zacznie Pan gryźć. 

Gość Piotr
55 minut temu, Gość Marazm napisał:

A jeśli je spełni, to cierpi ona. Wszystkie związki międzyludzkie, Szanowny Panie, opierają się z grubsza na oszczędzaniu sobie cierpienia. Trzeba umieć znaleźć konsensus, tak żeby po seksie nie musieć odwiedzać szpitala. To oszczędzi sporo czasu. Powiem Panu, że rany po ugryzieniu przez człowieka, bardzo długo się goją i przez to są niebezpieczne. W skrajnych przypadkach prowadzą do śmierci i zostaje już tylko nekrofilia. Proszę pomyśleć czy to mieści się w ramach Pańskich fantazji, nim zacznie Pan gryźć. 

Bardzo cenię sobie Pańską kulturę, ale zaprawdę powiadam Panu, że odgryzione sutki nie sprawiłyby kobiecie bólu (rozmawiałem o tym z jedną przyjaciółką), stąd nie rozumiem zachowania, na początku wspomnianej kobiety. Po co odstawiać taką manianę! Przecież w sutkach nawet czucia nie ma! To nie to, co odgryziona ręką czy noga - tego nikomu nie będę proponował.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Piotr napisał:

Moim zdaniem to się nadaje do leczenia bo jest ryzyko, że kiedyś żądza weźmie górę nad rozsądkiem i ktoś straci życie  (jest wiele przykładów, nawet ostatnio). W każdym razie lepiej gdyby taki osobnik był pod nadzorem lekarza a nawet Policji.

Gość Marazm
30 minut temu, Gość Piotr napisał:

Bardzo cenię sobie Pańską kulturę, ale zaprawdę powiadam Panu, że odgryzione sutki nie sprawiłyby kobiecie bólu (rozmawiałem o tym z jedną przyjaciółką), stąd nie rozumiem zachowania, na początku wspomnianej kobiety. Po co odstawiać taką manianę! Przecież w sutkach nawet czucia nie ma! To nie to, co odgryziona ręką czy noga - tego nikomu nie będę proponował.

A ból psychiczny? Kobiety potrafią przywiązać się nawet do rośliny doniczkowej, a co dopiero do własnej części ciała... Chce pan jej zadać ból psychiczny?

Gość Piotr
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Moim zdaniem to się nadajpe do leczenia bo jest ryzyko, że kiedyś żądza weźmie górę nad rozsądkiem i ktoś straci życie  (jest wiele przykładów, nawet ostatnio). W każdym razie lepiej gdyby taki osobnik był pod nadzorem lekarza a nawet Policji.

Ależ w żadnym wypadku, żadne żądze. Ja potrafię się kontrolować. Z profesji jestem ginekologiem, więc siłą rzeczy muszę nad sobą panować.

Gość Piotr
1 godzinę temu, Gość Marazm napisał:

A ból psychiczny? Kobiety potrafią przywiązać się nawet do rośliny doniczkowej, a co dopiero do własnej części ciała... Chce pan jej zadać ból psychiczny?

Z bólu czasem rodzi się piękny orgazm. 

Po prostu nie rozumiem takiego zachowania, ale dałem już spokój tamtej kobiecie. 

Gość Marazm
4 minuty temu, Gość Piotr napisał:

Z bólu czasem rodzi się piękny orgazm. 

Tak, podobno z bólu rodzi się poezja. 

6 minut temu, Gość Piotr napisał:

Po prostu nie rozumiem takiego zachowania, ale dałem już spokój tamtej kobiecie. 

Więc zachowała oba sutki, ale musi żyć prozą. Cóż...

Zahaczamy o poezję Szanowny Panie, a stąd już prosta droga do badania ginekologicznego. Nim przejdziemy, znaczy Pan, do gryzienia, proszę pamiętać, że sutki są mi droższe od fiołków alpejskich.

Gość Piotr
3 minuty temu, Gość Marazm napisał:

Tak, podobno z bólu rodzi się poezja. 

Więc zachowała oba sutki, ale musi żyć prozą. Cóż...

Zahaczamy o poezję Szanowny Panie, a stąd już prosta droga do badania ginekologicznego. Nim przejdziemy, znaczy Pan, do gryzienia, proszę pamiętać, że sutki są mi droższe od fiołków alpejskich.

Jeśli Pan zechce, mogę Panu zrobić dobrze ustami, a potem odgryźć pańskie jądra. Reflektuje Pan?

Gość Marazm
1 minutę temu, Gość Piotr napisał:

Jeśli Pan zechce, mogę Panu zrobić dobrze ustami, a potem odgryźć pańskie jądra. Reflektuje Pan?

Poproszę na wynos. Może być w zestawie z colą i frytkami. Mam nadzieję, że fakt iż jestem kobietą nie popsuje podszywowi wcielenia fantazji w życie. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Piotr napisał:

Z profesji jestem ginekologiem, więc siłą rzeczy muszę nad sobą panować.

Zastanawia mnie czy jak cały dzień napatrzysz się na vaginy przeróżnej wszak kondycji to czy nie masz po postu dość? Wyobrażam sobie, że można wręcz iść w kierunku homo. 

Gość Piotr
2 godziny temu, Gość Piotr napisał:

Przepraszam bardzo. Proszę się nie podszywać pode mnie. Ludzie, bądźmy poważni!

Gość Piotr
31 minut temu, Gość gość napisał:

Zastanawia mnie czy jak cały dzień napatrzysz się na vaginy przeróżnej wszak kondycji to czy nie masz po postu dość? Wyobrażam sobie, że można wręcz iść w kierunku homo. 

Niech sobie Pan wyobrazi - nie. I mimo, iż mam fantazję o odgryzieniu kobiecie łechtaczki - jestem w stanie się powstrzymać. Odraczam gratyfikację do po pracy.

Gość Piotr
10 minut temu, mary mon napisał:

Hehe.. chyba ginekolog sadysta. Zachęcam pana do wizyty na odziale położniczym i rozmowy z pacjentkami na temat wrażliwości sutków 😄 A najlepiej wypróbuj na sobie, wbijając w sutka szpilę. 

Słuszna uwaga. Doktorek strasznie nienasycony jest, że na erotycznym siedzi ;D

Żadna praca nie hańbi. Mój ojciec i dziadek byli ginekologami. Tradycja rodzinna, ot co.

Gość Piotr

Gdy byłem mały, mój tata za karę kuł mnie widelcem po mosznie. Nie powiem, nawet mi się to podobało. Tylko, że teraz podczas sikania muszę stosować na prąciu chwyt a moll, żeby nie nalać na podłogę.

Gość Albin

Mamy dość luźny stosunek do erotyki i sexu - swingujemy czasami, kiedyś odwiozłem żonę do ginekologa na badania okresowe i czekałem na korytarzu, okazało się że lekarz był bardzo młody (żona jest po 40-ce ale figurki może jej zazdrościć niejedna młódka). Po badaniu powiedziała, że miała ochotę na doktorka 🙂, w zasadzie nie miałbym jej tego za złe gdyby przeleciała go w gabinecie ale z całą pewnością nie chciałbym aby mi ją pokaleczył czy pogryzł.

Gość Piotr
1 godzinę temu, Gość Piotr napisał:

Gdy byłem mały, mój tata za karę kuł mnie widelcem po mosznie. Nie powiem, nawet mi się to podobało. Tylko, że teraz podczas sikania muszę stosować na prąciu chwyt a moll, żeby nie nalać na podłogę.

Znowu ktoś się pode mnie podszywa. To już jest szczyt szczytów!

Gość Piotr
2 godziny temu, Gość Albin napisał:

Mamy dość luźny stosunek do erotyki i sexu - swingujemy czasami, kiedyś odwiozłem żonę do ginekologa na badania okresowe i czekałem na korytarzu, okazało się że lekarz był bardzo młody (żona jest po 40-ce ale figurki może jej zazdrościć niejedna młódka). Po badaniu powiedziała, że miała ochotę na doktorka 🙂, w zasadzie nie miałbym jej tego za złe gdyby przeleciała go w gabinecie ale z całą pewnością nie chciałbym aby mi ją pokaleczył czy pogryzł.

Napisałem, dosyć wyraźnie, że w czasie pracy tego nie robię.

Gość Piotr

Po puszczy biegam nagi,

Murzynom liżę kn.agi

Dlatego płaczę, to podszywacze,

To przez nich jestem chory, 

A teraz memłam wory.

[cool]

Gość Piotr
5 minut temu, Gość Piotr napisał:

Po puszczy biegam nagi,

Murzynom liżę kn.agi

Dlatego płaczę, to podszywacze,

To przez nich jestem chory, 

A teraz memłam wory.

[cool]

Myślałem, że to poważne forum. Dziękuję Panu za tak wdzięczne trolowanie mnie.