Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo

Cukiernia Mistrza Andrzeja

Polecane posty

Gość lolo

No i tak człowiek sobie poczytał i się dowiedział ... a widocznie cukierni się nie spodobało co ludzie pisali.. 

Gość dori

nie polecam, nie smaczne, sztuczne,chemiczne.... szkoda czasu i zachodu.

Gość wania

nie polecam, nie smaczne, sztuczne,chemiczne.... szkoda czasu i zachodu.

xx

tak miałam przyjemność być na weselu gdzie obsługiwała ta cukiernia słodkości---masakra, słodkie tak że po zębach skrobało, nic wybitnego..... nie smakowało ani mi ani gościom widac było że na talerzykach duże porcje tortu pozostawały.....

swoją drogą już tu czytałam opinie o tej cukierni jakiś czas temu .... że syf tam mają ,nadgodzin nie wypłacają itp.... post usunęli po im nie po drodze z taką opinią wśród ludzi. Ale my klienci, byli pracownicy, ludzie: musimy pisać żeby wiedzieć gdzie sie dyma ludzi i źle karmi.

Gość bambi

taką kiche , g* wno lepią z tego gumo-cukru a wy to w*** alacie i piejecie z zachwytu-- żal jakbyście wiedzieli z czego to jest ,co jest w środku czym was karmią to by wam gały z orbit wyszły.... szok strzał masakra... a do tego w jakich warunkach to lepią to już lepiej nie wspominać... domyślcie sie skad to wiem...

Gość ale do kitu

taką kiche , g* wno lepią z tego gumo-cukru a wy to w*** alacie i piejecie z zachwytu-- żal jakbyście wiedzieli z czego to jest ,co jest w środku czym was karmią to by wam gały z orbit wyszły.... szok strzał masakra... a do tego w jakich warunkach to lepią to już lepiej nie wspominać... domyślcie sie skad to wiem...

x

torty bardzooooo drogie a  szału nie ma,  nie kupie juz tam nic więcej bo po co, skoro w każdej cukierni karmią nas tym samym prosto z wora.... a teraz jak piszecie że tam syf panuje to już w ogóle sie odechciewa..

Gość Tort roczek

Ja również nie polecam. Była nieprzyjemna sytuacja z włosami w torcie, gdzie tort był zamówiony na roczek dziecka. Po zgłoszeniu tego faktu do cukierni, po dwóch dniach zadzwoniła pracownica A nie nikt z szefostwa informując o otrzymanym rabacie w wysokości 10% na kolejne zamówienie. Jednak raczej z tego nie skorzystam bo nie mam ochoty próbować kolejnych ich wypieków. 

Gość Jogi

Tak....jak na facebooka sie wpisze prawde i jakąś uwage to wszystko znika natychmiast nie przyznaja sie do błędu,ukrywają fakty ktore gdzies tam wychodza i klienci alarmują zostawiaja tylko przychylne komentarze i recenzje, na torty kłada trujące dekoracje w postaci niektórych kwiatów nawet nie zdaja sobie sprawy ze komus to zaszkodzi....  

Gość wiki

Nie polecam,  sztuczne nie do zjedzenia, drogo.

Gość cyprys

Niestety nie przywiązują uwagi co kładą na torty - trujące rośliny kwiaty, a przecież torty jedza też dzieci.

Gość wewe

Niestety nie przywiązują uwagi co kładą na torty - trujące rośliny kwiaty, a przecież torty jedza też dzieci.

to co wkładają w torty to też zagwozdka, ostatnio po urodzinach musiałam wziaść 2 dni urlopu.

Gość Tort ślubny

Wbrew złym opiniom zamówiliśmy tam tort na wesele, był przepyszny, cały zjedzony a goście nie mogli się nachwalić. Świeże owoce i dekoracja z kwiatów które sami dostarczyliśmy dzień wcześniej zrobiły piękny efekt 🙂Polecam serdecznie!