Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy da sie zyc szczesliwie po 30 samotnie

Polecane posty

Gość gosc

nie majac znajomych, blizszej rodziny tylko jakies znajomosci?

Czy rodzina was nie meczy? czy daje komfort spelnienie?

Gość Gość

Najpierw pytanie? Dlaczego po 30 samotnie???

Gość ania

na Forum  wiekszosc osob  to marudy nad marudami. Nie da sie byc jako singiel szczesliwym,  Dookola nam wmawiaja o realizacji siebie, dajace przeogromne szczescie . Taki czlowiek na starosc usiadzie i dojdzie do wniosku, ze po huuuj mu to bylo potrzebne 😉

Gość Selina

Ja mam 40 w tym roku :) i sa szczesliwe chwile. Choc strasznie mi teskno za rodzicami i zaluje, ze nie mam dzieci.

Gość Gość.ON

Być samotnym to coś pięknego . Rodzina rodziną ale ile ja już próbowałem z kobietami i zawsze trafiałem na takie .......... no szkoda słów . Teraz już odpuściłem , nie męczę się nie robię nic na siłę i czuję się wspaniale . Głowa do góry , to chwilowe przejdzie Ci i będziesz się z tego śmiał i był szczęśliwy sam jak z jakąś zołzą . 

Gość ania

przepraszam znam paru pracoholikow, ktorych moze praca uszczesliwiac. Z taka osoba to czlowiek nawet nie pogada na luzie 😎. Czy dojda kiedys do tego punktu , ze po huuuj im to bylo pewnie sie nie dowiemy...

Gość GośćgośćGość
6 minut temu, Gość Selina napisał:

Ja mam 40 w tym roku :) i sa szczesliwe chwile. Choc strasznie mi teskno za rodzicami i zaluje, ze nie mam dzieci.

Ile razy w miesiącu do ciebie przychodzi to szczęście ? ;) 40 to jeszcze nie powód by nie mieć dziecka, ale to już ostatni dzwonek - Idź na całośc :d

Gość GośćgośćGość
3 minuty temu, Gość ania napisał:

przepraszam znam paru pracoholikow, ktorych moze praca uszczesliwiac. Z taka osoba to czlowiek nawet nie pogada na luzie 😎. Czy dojda kiedys do tego punktu , ze po huuuj im to bylo pewnie sie nie dowiemy...

Anulko nie wyrażaj się ;)

Gość Gość.ON
11 minut temu, Gość ania napisał:

Aniu ja tu nikogo nie obrażam , po prostu  może trafiałem na takie kobiety cóż trudno . Nie tak dawno sam wmawiałem sobie po huuuj mi to potrzebne , dla kogo ja to robię , miałem strasznego doła . Podniosłem się dalej jestem sam , czy znajdę kogoś nie wiem ale na chwilę obecną jestem szczęśliwy , cieszę się z życia , z każdego dnia . Na starość nie wiem jak będzie bo może być milion  różnych wariantów , ale o starości naraźie staram się nie myśleć . Lubię pracować nie jestem typem lenia , ale porozmawiać na luzie , zawsze . 

Gość gość

Proszę usunąć temat bo Bartek pisze sam ze sobą i miesza w życiu ludzi.

Gość 31latek

ja w sumie od zawsze jestem sam

ludzie to raczej problem

nauczylem sie zyc samemu

zycie z kims innym zwykle jest problematyczne

Gość Selina
1 godzinę temu, Gość GośćgośćGość napisał:

Ile razy w miesiącu do ciebie przychodzi to szczęście ? 😉 40 to jeszcze nie powód by nie mieć dziecka, ale to już ostatni dzwonek - Idź na całośc :d

Nie wiem, nie liczyłam. Teraz jestem szczęśliwa od poniedziałku, bo mam urlop 😛

Gość yyyyyyyy

ile lat

Gość gosc

Napisano 9 godzin temu

przepraszam znam paru pracoholikow, ktorych moze praca uszczesliwiac. Z taka osoba to czlowiek nawet nie pogada na luzie . Czy dojda kiedys do tego punktu , ze po huuuj im to bylo pewnie sie nie dowiemy...🤣, dobre 

9 godzin temu, Gość ania napisał:

na Forum  wiekszosc osob  to marudy nad marudami. Nie da sie byc jako singiel szczesliwym,  Dookola nam wmawiaja o realizacji siebie, dajace przeogromne szczescie . Taki czlowiek na starosc usiadzie i dojdzie do wniosku, ze po huuuj mu to bylo potrzebne 😉

Racja.

Gość KuchennY
3 godziny temu, Gość Selina napisał:

Napisz do mnie, mam profil na sympatii "nieinteresujemnieseks", szukam kogoś z Poznania, do wspólnego gotowania w niedziele. Ja nie potraktuję Cię jak dziwaka. Bez podtekstów, bez uśmieszków, czysta niedziela. Kupuję składniki, udostępniasz urządzenia, talerze, sztućce. Rozmowa, konsumpcja, nic więcej. To nie jest oferta matrymonialna, ani nic w ten deseń. Osoby kochliwe proszę o nie pisanie. Nie interesuje mnie status, figura, wiek, zbliżenie. Gotowałem już na kuchence z puszki i w piekarniku z termoobiegiem, w małej kawalerce i wielkim 4M. Nie stanowi problemu żadna z opcji. Więcej w profilu.

10 godzin temu, Gość Selina napisał:

Ja mam 40 w tym roku

O to tak jak ja. Żówik Selina 😀

Gość Selina
1 godzinę temu, Gość KuchennY napisał:

Napisz do mnie, mam profil na sympatii "nieinteresujemnieseks", szukam kogoś z Poznania, do wspólnego gotowania w niedziele. Ja nie potraktuję Cię jak dziwaka. Bez podtekstów, bez uśmieszków, czysta niedziela. Kupuję składniki, udostępniasz urządzenia, talerze, sztućce. Rozmowa, konsumpcja, nic więcej. To nie jest oferta matrymonialna, ani nic w ten deseń. Osoby kochliwe proszę o nie pisanie. Nie interesuje mnie status, figura, wiek, zbliżenie. Gotowałem już na kuchence z puszki i w piekarniku z termoobiegiem, w małej kawalerce i wielkim 4M. Nie stanowi problemu żadna z opcji. Więcej w profilu.

Mam konto na Sympatii założyć i jeszcze do domu zaprosić? 😄

Gość Selina
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

O to tak jak ja. Żówik Selina 😀

Czy czujesz kryzys wieku średniego?
Bo moja ciotka zawsze powtarzała, że życie zaczyna się po 40 i wciąż na to liczę, a właściwie to mam urlop i pracuję nad sobą 😛

Gość kOLIN fAREL

SAMOTNOŚĆ TO STRASZNA RZECZ

Gość w kość
5 minut temu, Gość Selina napisał:

a właściwie to mam urlop i pracuję nad sobą 😛

ktoś tu naprawdę lubi urlopy...

Gość Selina

Jakbyś przez wiele lat pracował na zlecenie bez prawa do urlopu i z nadgodzinami, też byś lubił 😛

Gość hahaahahah

haahahahha

Gość w kość
13 godzin temu, Gość Selina napisał:

Jakbyś przez wiele lat pracował na zlecenie bez prawa do urlopu i z nadgodzinami, też byś lubił 😛

ja nie lubię,

ja kocham czas urlopów!

każdy dzień wolny to dla mnie prawdziwe święto!

... a nie pracowałem na zlecenie...:)

Gość Selina

Ja kiedyś pracowałam zdalnie i miło to wspominam. Gęba mi się dziś cieszyła, bo musiałam coś załatwić, wychodzę z domu - słoneczko 🙂 Ostatnio rzadko je widuję.

Od jutra szukam nowej pracy 🙂

Gość ona 12356696

I ja się dołączam, pozdrawiam żyjących samotnie a Pani powyżej życzę znalezienia fajnej nowej pracy. Miłego dnia :)

Gość gość
Dnia 30.01.2019 o 10:59, Gość gosc napisał:

nie majac znajomych, blizszej rodziny tylko jakies znajomosci?

Czy rodzina was nie meczy? czy daje komfort spelnienie?

A ja się zastanawiam czy coś takiego jak przyjaźń istnieje,bo w ostatnim roku wiele znajomości mi się posypało?

Kiedyś lgnęłam do ludzi, teraz ich unikam,wolę samotność.

Drażnią mnie  .Coraz mniej potrzebuję towarzystwa,coraz bardziej ciszy,spokoju ,przyrody.

I tak sobie myślę czy ,aby ze mną nie dzieje się coś złego?

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Drażnią mnie  .Coraz mniej potrzebuję towarzystwa,coraz bardziej ciszy,spokoju ,przyrody.

Nic nie tracisz. Ludzie to ogólnie ciule.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

tak sobie myślę czy ,aby ze mną nie dzieje się coś złego?

Trzebaby było Cię zbadać 😉

Gość gość

Czy jest lekarz na sali?;)

Gość Selina
Dnia 31.01.2019 o 14:46, Gość ona 12356696 napisał:

I ja się dołączam, pozdrawiam żyjących samotnie a Pani powyżej życzę znalezienia fajnej nowej pracy. Miłego dnia 🙂

Dziękuję. Wysłałam parę CV, ale na razie nie widziałam ciekawych ofert.