Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abcd

Zemsta jest slodka

Polecane posty

Gość Abcd

Wyszła mi ona przez przypadek. Mąż zostawił mnie z dziećmi po kilkunastu latach małżeństwa dla mlodszej koleżanki z pracy. Czyli klasyk. Świat mi się zawalił, wiele nocy przeplakalam. Wreszcie wzięłam się w garść, może to banalne, ale wrocilam na siłownię, odswiezylam fryzurę, zaczęłam wychodzić, po prostu żyć. Dodam że nawet gdy byłam załamana nie robiłam scen, nie kontaktowalam się z kochanką, zgodziłem na rozwód bez orzekania o winie i nieograniczone kontakty z dziećmi. Zauważyłam że mąż przychodzi bardzo często, nie ma ochoty wychodzić itp. Odezwalo mi się wtedy babskie ego (niby czemu ona ma być lepsza) a że znam go doskonale, udało mi się go uwieść. Teraz on chce wycofać pozew, ona wydzwania do mnie z płaczem i grozbami że mam się od niego odczepic, a ja poczekam jeszcze trochę, aż im zupełnie ten związek rozwale, a wtedy kopne go w d... tak jak na to zasłużył.

Gość kobieta

Czyste zło.

Gość gość

0/10

Gość gość

umyj picze stara ruro

Gość Niemsciwa

I co?okazesz się tak samo złym człowiekiem jak Oni..to Ci da satysfakcję? 

Gość haha
23 minuty temu, Gość Abcd napisał:

zgodziłem na rozwód

23 minuty temu, Gość Abcd napisał:

Odezwalo mi się wtedy babskie ego

....chyba męskie ;)

Gość Lorenzo01

0/10

Jeszcze raz piszesz w formie męskiej, a raz w żeńskiej. 

Gość Lili
56 minut temu, Gość Abcd napisał:

Wyszła mi ona przez przypadek. Mąż zostawił mnie z dziećmi po kilkunastu latach małżeństwa dla mlodszej koleżanki z pracy. Czyli klasyk. Świat mi się zawalił, wiele nocy przeplakalam. Wreszcie wzięłam się w garść, może to banalne, ale wrocilam na siłownię, odswiezylam fryzurę, zaczęłam wychodzić, po prostu żyć. Dodam że nawet gdy byłam załamana nie robiłam scen, nie kontaktowalam się z kochanką, zgodziłem na rozwód bez orzekania o winie i nieograniczone kontakty z dziećmi. Zauważyłam że mąż przychodzi bardzo często, nie ma ochoty wychodzić itp. Odezwalo mi się wtedy babskie ego (niby czemu ona ma być lepsza) a że znam go doskonale, udało mi się go uwieść. Teraz on chce wycofać pozew, ona wydzwania do mnie z płaczem i grozbami że mam się od niego odczepic, a ja poczekam jeszcze trochę, aż im zupełnie ten związek rozwale, a wtedy kopne go w d... tak jak na to zasłużył.

Poczytaj sobie forum Jak rozbić małżeństwo mojego byłego kochanka? Od wczoraj na kafeterii ostra debata na ten temat trwa .Być może jestem w błędzie ale te dwa fora jakoś mi  do siebie pasują .Albo w ramach podpuszczenia zostały założone przez ta sama osobę . 

Gość Gość

No to teraz już rozwodu nie będzie jak był seks. Musicie czekać kolejne pół roku. Jak tak robię na złość kochance męża, która latami czeka na rozwód. Nigdy się nie doczeka tępa ścierka, bo tak średnio co 5 miesięcy zbajeruję męża i się prześpimy. Wysilać się nie muszę, wystarczy, że kiwnę palcem wieczorem i on już leci za mną do sypialni. Później mąż mówi tej wariatce, że znów 6 miesięcy trzeba odczekać i ta zużyta torba czeka. 😄 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

umyj picze stara ruro

o już wieczna kochanica stare zużyte pudło wparowała na temat hahahaha

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

umyj picze stara ruro

ty wyszoruj swoje wiadro ruro kanalizacyjna

Gość gość

i dziwisz się, że mąż cię nie szanuje

Gość ala
1 godzinę temu, bella napisał:

Nie uwazam zeby za takie cos nalezala sie łatka "złego" człowieka. Zła to by była gdyby zaczęła urządzać im piekło a ona tylko "uwodzi" własnego, jeszcze męża (z mężem to nie jest zabronione 😉 ) potem zwróci mu wolność, tak jak sam wcześniej chciał, wszystko się zgadza 😉

ależ oczywiście autorka ma prawo uwodzić własnego męża kochać się z nim. co ją obchodzi jakieś szma/cisko że czeka? niech sobie czeka i rwie kudły z głupiego łba. nawet jak rozwód wezmą to też może uwodzić i kochać się żeby dopiec ścierce.

Gość Hahaha
15 minut temu, Gość gość napisał:

i dziwisz się, że mąż cię nie szanuje

A ta naiwna zużyta torba wierzy we wszystko co przeczyta 😄 

Gość Gosc

Fuj , porzygałabym sie jak bum takiego dotknęła . Chore zemsty kobiet bez honoru 🤮

Gość Ha ha

Ty mało się nie postrasz żeby dotknąć takiego tylko on ucieka przed tobą gowno

Gość ania

jestes niepowazna tak robiac, z czasem bedziesz tego zalowac. A zadbac powinnas w czasie trwania malzenstwa nie po, w celu zemsty. Nie boj sie on odejdzie bez  twojej odplaty od kochanki.

Gość Sąsiad

Małżeństwo autorki jeszcze trwa Aniu, więc nie sr/aj się tak

Gość gosc

tak aniu w miłości jak na wojnie wszystkie chwyty dozwolone hehe

Gość ania

Kto mieczem wojuje od miecza ginie.  Nie namawiam zeby z tym czlowiek zyc, ja bym odeszla i ukladala sobie zycie na nowo nie mszczac sie tym bardziej, ze maja dzieci, a one sa lepszymi obserwatorami jak nam sie zdaje.

Gość Gość

No i kochanka ginie od miecza🤣 a dzieci są szczęśliwe, gdy ich rodzice są razem w domu.

Gość ania

powtarzam po raz ostatni ja bym odeszla od goscia, jednak dbalabym o poprawne relacje ze wzgledu na dzieci. Maz od kochanki i tak odejdzie bo juz ma taki plan, takze czy z nia czy inna to nastapi.

Gość Gość

No i autorka odejdzie od męża, wszystko w swoim czasie, a o poprawne relacje ze względu na dzieci właśnie dba doskonale 🤣🤣🤣

Gość Mee

Autorko! Popieram! 😀 Masz prawo do wszystkiego w końcu to Twój MĄŻ! 😜 A kochanica poczuła cień tego co Ty czułaś jak ona się czochrała po kątach z Twoim mężem! Ma to na co zasłużyła 😀👌

Gość gosc

i co jest wart ten twój mężuś ktory robił ci boki i będzie robił boki a ty tyle masz co sobie wymyślisz, smakuje fiutek po kochance?

Gość gosc

tu nie o kochankę chodzi a o autorkę jakim jest czlowiekiem, nic dziwnego że cie mąż nie chciał i nie chce, porucha sobie bo mu ego podskoczy i tyle 

Gość Gosc

Ja tam popieram autorkę!! Bardzo dobrze robi! Jakim prawem tak cichodajkabkovhanka ma mieć do autorki jakiekolwiek pretensje, weźcie ludzie nie rozśmieszajcie mnie swoją obłudą!! 😅 Mąż z kochanką mieli w dooopie  ja i dzieci jak gzdzili się to teraz autorka zabawi się ich kosztem!! O co takie poruszenie- dobrze robi kobieta!! I mam nadzieję, ze sprawia jej to ogromna radość 😀❤️

Gość gosc

bo jest taka sama jak ty 

Gość Gosc

Dobrze, ze nie jest taka jak cichodajka kochanica i jak ty z ostatniej wypowiedzi 😀❤️😅

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość gosc napisał: