Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abcd

Zemsta jest slodka

Polecane posty

Gość Abcd

Tak, sprawia mi to radość i satysfakcje. Całkiem dobrze się bawię, bo on się teraz bardzo stara. Może i jestem zlym człowiekiem, bo bawią mnie jej lzy i sceny które odgrywa. Ale mam to gdzieś, tak jak i ona miała gdzieś moja rodzinę, a doskonale o mnie wiedziała. To nie jest naiwna, oszukana malolata. Na odegranie się na niewiernym też przyjdzie czas. Co do niektórych odpowiedzi: A kochanica to ma honor i nie brzydzi sie po żonie?

Gość Gościówa
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ja tam popieram autorkę!! Bardzo dobrze robi! Jakim prawem tak cichodajkabkovhanka ma mieć do autorki jakiekolwiek pretensje, weźcie ludzie nie rozśmieszajcie mnie swoją obłudą!! 😅 Mąż z kochanką mieli w dooopie  ja i dzieci jak gzdzili się to teraz autorka zabawi się ich kosztem!! O co takie poruszenie- dobrze robi kobieta!! I mam nadzieję, ze sprawia jej to ogromna radość 😀❤️

Popieram 

Gość M jak M

Jaka zemsta?Zadnych pieniedzy ode mnie nie wydebicie.Juz ja sie o to postaram.

Zostawił cię dla innej. Teraz znowu wraca. Jeśli już zdołałas sie ogarnąć to po co wracać. Wiadomo że Cię skrzywdził itd ale bez przesady. Teraz ty wychodzisz na taką....hmm.. z jednej strony może i dobrze. Teraz tamta go zostawi, później ty i zostanie sam.

Gość Gosc

Autorki! Bardzo dobrze robisz! Oni nie mielona dmuchał skrupułów jak pieprzyli się! Ty jesteś zwolniona z jakichkolwiek wyrzutów! Baw się doskonale ❤️😘

Gość Abcd
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Autorki! Bardzo dobrze robisz! Oni nie mielona dmuchał skrupułów jak pieprzyli się! Ty jesteś zwolniona z jakichkolwiek wyrzutów! Baw się doskonale ❤️😘

Dzieki😉

Gość Abcd
15 minut temu, Jusia8428 napisał:

Zostawił cię dla innej. Teraz znowu wraca. Jeśli już zdołałas sie ogarnąć to po co wracać. Wiadomo że Cię skrzywdził itd ale bez przesady. Teraz ty wychodzisz na taką....hmm.. z jednej strony może i dobrze. Teraz tamta go zostawi, później ty i zostanie sam.

Taki jest plan. Ma zostać sam, jak już nie będzie miał furtki awaryjnej i będzie się czuł bezpieczny. Uczucia wyższe się na ten moment u mnie wylaczyly. Nie krzywdze niewinnej kobiety i dzieci tylko sypiam i spędzam czas z własnym mężem. 

Gość gość

cóż jak jest głupi i nie wie, że dwa razy do tej samej.... no to dostanie po nosie, za rozpad małżeństwa odpowiedzialne są zawsze dwie strony, więc autorko i ty święta nie byłaś skoro szukał miłości gdzie indziej, coś w waszym związku nie było ok. a co to już pozostawiam twojej głębokiej refleksji. swoją drogą wyrachowaną intrygantką jesteś.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Abcd napisał:

Taki jest plan. Ma zostać sam, jak już nie będzie miał furtki awaryjnej i będzie się czuł bezpieczny. Uczucia wyższe się na ten moment u mnie wylaczyly. Nie krzywdze niewinnej kobiety i dzieci tylko sypiam i spędzam czas z własnym mężem. 

Piszesz tak, jakbyś ty i ta kochanka były jedynymi kobietami na świecie. Nie wy, to znajdzie się kolejna, a on jest widać wprawiony w skakaniu z kwiatka na kwiatek, więc nie zginie.

Gość Pimpka

Że też się go nie brzydzisz. Żal mi ciebie , ale cóż...Nie każda kobieta ma godność.  Ty jej nie masz na pewno 

Gość gość

Chłop se porucha i tu i tu, a ta myśli, że to zemsta, ha ha ha.

Gość gosc

zamiast sie mścić ratuj swoje malzenstwo