Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile najwiecej kg udało wam sie zrzucić

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje do pan które  odchudzały sie juz wiele razy . Ile najwięcej kg udało wam sie zrzucić ? 

Ja najwięcej schudłam 7 kg na diecie Kopenhaskiej w 13 dni, przytyłam po niej jakieś 15kg... Nie polecam głodówek jedynie racjonalne i zdrowe odżywianie. Na tę chwilę zaczęłam walkę by choc raz w życiu w wakacje nie wstydzić się choćby założyć bluzki na ramiączkach... 

Gość gość

152 cm 

z 72 kg do 54 kg 

ale juz przytyłam  i teraz mam 62 i znowu czeka mnie dieta ...:(

Gość Gość

Dużo ale chyba nawet nie powinnam się tym chwalić...

Gość Lili

20 kg na "diecie" BE Diet Ewy Chodakowskiej. Jadłospis na 2 miesiące kosztuje 99zl. Zamówiłam 3 razy. Nie nazwałabym tego typową dietą, tylko nauką racjonalnego odżywiania. Od pon do piątku jem 5 posiłków, co 3 godziny. Jestem najedzona, posiłki są bardzo smaczne. Nie musiałam zrezygnować całkowicie ze słodkiego, zmieniłam tylko parę zasad (np. naleśniki z mąki razowej, zamiast cukru ksylitol). Do tego bardzo dużo spaceruję i 3 razy w tyg robię "Skalpel". Odchudzanie zaczęłam w kwietniu 2017 z wagą 84 kg, pod koniec września waga pokazała wymarzone 65 kg ❤ obecnie waga wacha się pomiędzy 62 i 64 kg (W zależności od dnia cyklu). Zmieniłam nawyki żywieniowe, pokochałam ruch i w końcu jestem szczęśliwa 

Gość Gość

17 kg.

Gość Przyszła mama

Witam :) jestem w 34 tygodniu ciąży i przytyłam już 16kg ( mam niedoczynnosc tarczycy ale biore leki ) mój synek wazy ok. 2400 i mój ginekolog stwierdził ze bardzo dużo waże (przed ciąża byłam pulchna) chce mnie wyslac na miesiąc do szpitala i zabronił jeść wielu rzeczy np, chleba, makaronów, klusek, ziemniaków itd. Czy któraś z Was miała podobny problem? 

Gość Gość

25kg. Na własnej diecie 🙂

Gość Maropla

Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać po zastosowaniu Slimunox. W końcu schudłam. To nawet mało powiedziane. Straciłam całą nadwagę, czyli 17 kilo w 4 miesiące

Gość Gość

10 kg z 64 do 54 przy 168 wzrostu.  To było ponad 15 lat temu, wagę utrzymuje mniej więcej, chociaż teraz po 2 ciazach wyjsciowa to 58. Nie jadłam fast foodow,  śmieci.  Jak zjadłam czekoladę,  to odpuszczalam  obiad i tak w rok zeszło.  Teraz jestem w 16tc i jeszcze nie przytylam nic, ale to z powodu duety cukrzycowej,  która jest mocno restrykcyjna, teraz to dopiero zdrowo jem i się ograniczam.