Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON 37 LATA

Jaki jest Sex w wieku 50 lat

Polecane posty

Gość ON 37 LATA

Witam. Bardzo chciał bym sie dowiedzieć od kobiet w podobnym wieku jak w tytule jak u nich wyglada sex. Dla sprostowania mam 37 lat a

Zona 42 i uważam ze nam jest dobrze w łóżku. 

Mam 40, moja żona 37. Jest super. Jest 100x lepiej jak było 5,10 czy 15 lat temu. Gdyby jeszcze była chuda... eeeehhhh!

Gość gość49l
3 godziny temu, Gość ON 37 LATA napisał:

uważam ze nam jest dobrze w łóżku. 

To na ch...j pytasz? Jest zaje...ty.

Gość ChceBycZMłodszą
33 minuty temu, Miłka123 napisał:

Ja mam 21 lat i sypiam z 47 letnim facetem . Jest nie ziemski w tych klockach 😊

Ja raczej też planuje znaleźć sobie dość młodą dziewczynę 20-25 lat, tak po 40 (teraz mam 32 lata, ale skupiam sięna pracy).  Jak taki związek wygląda? Dogadujecie się, miło spędzacie ze sobą czas czy tylko w sypialni się widujecie. Pytam bo kobiety w moim wieku nie kręcą mnie, a jak bym zaczął związek z taką w miarę młodą to bym mógł się z nią zestarzeć nawet. Chce by różnica wieku była tak w okolicach 15-20 lat między nami.

21 godzin temu, Gość ChceBycZMłodszą napisał:

Ja raczej też planuje znaleźć sobie dość młodą dziewczynę 20-25 lat, tak po 40 (teraz mam 32 lata, ale skupiam sięna pracy).  Jak taki związek wygląda? Dogadujecie się, miło spędzacie ze sobą czas czy tylko w sypialni się widujecie. Pytam bo kobiety w moim wieku nie kręcą mnie, a jak bym zaczął związek z taką w miarę młodą to bym mógł się z nią zestarzeć nawet. Chce by różnica wieku była tak w okolicach 15-20 lat między nami.

Tylko ze sobą sypiamy 

Gość gość

Miłka pomyśl co będzie za 20 lat

Gość Buka
10 minut temu, Miłka123 napisał:

Tylko ze sobą sypiamy 

Jakoś mnie to nie dziwi... Co dojrzały facet mógłby dostać od małolaty? Tylko jędrne cycki i tyłek. Niektórym to wystarcza gdy mają niskie oczekiwania. Bez urazy ale jesteś dzieckiem i mentalnie, intelektualnie nie dorównujesz dojrzałej kobiecie.

Gość Klaus
7 minut temu, Gość gość napisał:

Miłka pomyśl co będzie za 20 lat

Ona nie musi. Jest mądra kobietą. On to braran a za pare lat rogaty i bez kasy bo wszystko mu zabierze. Będzie starym gołodupcem ktorego żone będą super obrabiać za jego kasa. :classic_biggrin:

Miłka BRAWO