Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola

udar leczenie

Polecane posty

Gość karola

Jak leczyć udar? Co robić? Co stosować? Czy sama rehabilitacja wystarczy? Prosze o info.

Gość mika

Po pierwsze dobry lekarz i dobry rehabilitant + ew pielęgniarka, ktos do pomocy, kto się zna. Są też różne dodatkowe specyfiki, które wwpoamgają dochodzenie do siebie (o czymś tkim jak neuroaid slyszalam), ale dokłądnie jak to działą i jak się to załatwia, to ci nie powiem.

Gość alka

Mozliwie szerokie podejscie (tak jak tu powyzej ktos napisal probowanie roznych rodzajow kuracji) i staly kontakt z lekarzami

Gość pytka

a te kuracje dodatkowe na czym polegają? W jaki sposób mają pomóc? Mój wujek kilka dni temu miał udar i szukamy różnych opcji

Gość uamani
Dnia 2.02.2019 o 17:34, Gość mika napisał:

Po pierwsze dobry lekarz i dobry rehabilitant + ew pielęgniarka, ktos do pomocy, kto się zna. Są też różne dodatkowe specyfiki, które wwpoamgają dochodzenie do siebie (o czymś tkim jak neuroaid slyszalam), ale dokłądnie jak to działą i jak się to załatwia, to ci nie powiem.

Absolutnie się zgadzam, NeuroAID II jest bardzo skutecznym środkiem, miałem z nim styczność, kiedy ojciec mojego dobrego przyjaciela dostał udaru. Widziałem efekty, udało się im ominąć męczącą  terapie poudarową.

Gość judyta
Dnia 8.02.2019 o 17:14, Gość pytka napisał:

a te kuracje dodatkowe na czym polegają? W jaki sposób mają pomóc? Mój wujek kilka dni temu miał udar i szukamy różnych opcji

generalnie kuracje dodatkowe (wspomagajce) maja za zadanie przyspieszyc budowe polaczen synaptycznych, ktore podczas udaru ulega zanikowi. Jesli chodzi o jakies sprawdzone kuracje, to podobnie jak uamani polecam Neuroaid. Moj dziadek go stosowal i z czystym sumieniem moge go zarekomendowac.

Gość brokeboi

ja do rehabilitacji dodałbym jakiś suplement wspomagający odbudowę. Polecam terapię nuraid. Działa bardzo dobrze i sprawnie pomaga odbudować straty. Dziadkowi pomogło.

Gość Radzia
Dnia 30.03.2019 o 14:42, Gość brokeboi napisał:

ja do rehabilitacji dodałbym jakiś suplement wspomagający odbudowę. Polecam terapię nuraid. Działa bardzo dobrze i sprawnie pomaga odbudować straty. Dziadkowi pomogło.

A po jakim czasie? Jak teraz czuje się dziadek? Mam wątpliwości co do zakupu kuracji dlatego szukam odpowiedzi....

Gość RatownikLublin
Dnia 26.04.2019 o 22:08, Gość Radzia napisał:

A po jakim czasie? Jak teraz czuje się dziadek? Mam wątpliwości co do zakupu kuracji dlatego szukam odpowiedzi....

u mnie w rodzinie widzieliśmy efekty po 3 miesiącach.

Gość wultur

Widzę, że dużo osób mnie wyprzedziło z neuroaid ale polecam i ja. Warto działać od razu z udarem. Im dłużej czekamy tym robi się tylko gorzej!

Gość D-Axon
Dnia 2.06.2019 o 14:57, Gość wultur napisał:

Widzę, że dużo osób mnie wyprzedziło z neuroaid ale polecam i ja. Warto działać od razu z udarem. Im dłużej czekamy tym robi się tylko gorzej!

Totalnie się zgadzam, trzeba pracować na swoje zdrowie również samemu, neuroaid świetnie pomaga przy procesie regeneracji podczas odbudowywania komórek!

Gość ele
Dnia 10.06.2019 o 17:24, Gość D-Axon napisał:

Totalnie się zgadzam, trzeba pracować na swoje zdrowie również samemu, neuroaid świetnie pomaga przy procesie regeneracji podczas odbudowywania komórek!

U nas chyba stanie w końcu też na tym specyfiku i zoabczy,y jak dziadkowi pomoże.

Gość Gąbczuś

Dnia 16.06.2019 o 16:47, Gość ele napisał:

U nas chyba stanie w końcu też na tym specyfiku i zoabczy,y jak dziadkowi pomoże.

pora w końcu przeciwstawić się udarowi za pomocą neuroaidu, trzeba próbować i się nie poddawać!

Gość pyko
Dnia 26.06.2019 o 15:44, Gość Gąbczuś napisał:

pora w końcu przeciwstawić się udarowi za pomocą neuroaidu, trzeba próbować i się nie poddawać!

Wiadomo. Jak coś może pomóc to warto sprawdzić. Trzymam kciuki.

Gość Eustach74

Neuroaid właśnie pomógł mojemu dziadkowi wrócić do sił, dzięki niemu jest w stanie normalnie funkcjonować, dziękuję bardzo za pomoc 🙂

Gość Tarczowniczka
Dnia 4.08.2019 o 13:25, Gość Eustach74 napisał:

Neuroaid właśnie pomógł mojemu dziadkowi wrócić do sił, dzięki niemu jest w stanie normalnie funkcjonować, dziękuję bardzo za pomoc 🙂

Dobre wieści, neuroaid naprawdę tak pomaga? potrzebuje pomocy bo moja mama ma udar!!