Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zaczarowana

Marzycielu....

Polecane posty

Go艣膰 Marzyciel
3 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Jaki zdenerwowany :-D no tak, nie zd膮偶y艂 si臋 spu艣ci膰 hahahahahaha :-D

Lubisz? To poca艂uj mnie w ch..a a偶 ci si臋 durny 艂eb zabuja聽 :D Faktycznie nie spusci艂em si臋, obci膮gniesz mi? Tylko czy 偶adnego syfa nie z艂api臋???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Obciagniemy wszystkie po kolei. Kurtyne milczenia i worek na 艂eb. Tobie oczywi艣cie. Sprawa na policji ju偶 jest. Ma艂o tego. Zaczarowana to policyjna prowokacja. Na jej miejscu siedzi aspirant Robert P. a聽Ty mietosisz w umy艣le jego cycki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Obciagniemy wszystkie po kolei. Kurtyne milczenia i worek na 艂eb. Tobie oczywi艣cie. Sprawa na policji ju偶 jest. Ma艂o tego. Zaczarowana to policyjna prowokacja. Na jej miejscu siedzi aspirant Robert P. a聽Ty mietosisz w umy艣le jego cycki.

聽Brawo ty, ju偶 portkami trz臋s臋 :D Nie o艣mieszaj si臋, to ty jeste艣 wykolejeniec :D :D聽 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ubolewam
Przed chwil膮, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

聽Brawo ty, ju偶 portkami trz臋s臋 馃槃 Nie o艣mieszaj si臋, to ty jeste艣 wykolejeniec 馃槃馃槃馃槃

Szkoda 偶e ... nie trzesiesz go艂a.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Zaczarowana napisa艂:

Marzycielu czemu si臋 zmyles? Nie chcesz mnie ju偶. ....; (

Przecie偶 jest. Popro艣 go o skypea, tam spokojnie porozmawiacie, bez podszyw贸w:) A jak zobaczysz jaki pi臋kny, to zemdlejesz z wra偶enia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aja

Teraz to i ja go rozpoznaje po tych bluzgach.. przyczepil sie do mnie na kowbojkach i w ogole wszystkie dziewczyny zaczepial, te mlodociane tez..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Przecie偶 jest. Popro艣 go o skypea, tam spokojnie porozmawiacie, bez podszyw贸w:) A jak zobaczysz jaki pi臋kny, to zemdlejesz z wra偶enia :D

Czy ty g艂膮bie zastanowi艂e艣 (a艣) si臋 co piszesz????? Chcia艂aby艣 (chcia艂by艣) udost臋pni膰 swojego skype????? 100 wiadomo艣ci od chorych psychicznie odbiera膰???? Durni贸w tu widz臋 nie brakuje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 Aja napisa艂:

Teraz to i ja go rozpoznaje po tych bluzgach.. przyczepil sie do mnie na kowbojkach i w ogole wszystkie dziewczyny zaczepial, te mlodociane tez..

Nosz ku藕wa paskudo kto by ci臋 chcia艂 XD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

Czy ty g艂膮bie zastanowi艂e艣 (a艣) si臋 co piszesz????? Chcia艂aby艣 (chcia艂by艣) udost臋pni膰 swojego skype????? 100 wiadomo艣ci od chorych psychicznie odbiera膰???? Durni贸w tu widz臋 nie brakuje :D

Masz durniu tutaj konto i ona te偶 ma. Tak ci臋偶ko ogarn膮膰 偶e mo偶esz jej na priv wys艂a膰 albo ona tobie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aja
3 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Nosz ku藕wa paskudo kto by ci臋 chcia艂 XD

Teraz paskudo, a zdjecie z avataru ponoc ci sie podobalo.. przez kaluze chciales mnie przenosic zaklamany zboczku. Ale nie ze mna te numery, bo od razu wiedzialam cos ty za jeden.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aja

Uwazaj dziewczyno, on startowal do kazdej od 14 do 60 lat, bo i takie na kowbojkach byly, z kazda chcial sie kochac, kazda balamucil, kazdej pisal to samo co Tobie. Nie daj sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Masz durniu tutaj konto i ona te偶 ma. Tak ci臋偶ko ogarn膮膰 偶e mo偶esz jej na priv wys艂a膰 albo ona tobie?

Jestem wolnym cz艂owiekiem, 偶yj臋 w wolnym kraju, i to ja decyduj臋 a nie ty, co jest dla mnie najlepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Jestem wolnym cz艂owiekiem, 偶yj臋 w wolnym kraju, i to ja decyduj臋 a nie ty, co jest dla mnie najlepsze.

O tym w艂a艣nie m贸wi臋, nie dasz 偶adnego skypea, chcesz tylko zwali膰. Za du偶o os贸b ju偶 ci臋 zna i dlatego nie mo偶esz pokaza膰 swojej mordy, a Zaczarowana jest, delikatnie m贸wi膮c, dziwna i na 100 procent narobi艂aby ci syfu. Jeszcze kilka dni temu wyzywa艂a ci臋 razem z Motyl od najgorszych zbocze艅c贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
5 minut temu, Go艣膰 Aja napisa艂:

Teraz paskudo, a zdjecie z avataru ponoc ci sie podobalo.. przez kaluze chciales mnie przenosic zaklamany zboczku. Ale nie ze mna te numery, bo od razu wiedzialam cos ty za jeden.

Ju偶 mnie na policj臋 jako pedofila nie zg艂aszacie ??? :D聽 :D聽 :D Bo偶e jakie wy g艂upie jeste艣cie, CO JA TUTAJ ROBI臉 ??? :d To jednak prawda, 偶e 70 - 80- % kobiet to ...ki. Przykro 偶e i ciebie musz臋 do nich zaliczy膰 :D Hej hej jeszcze dodam, jesli nawet chcia艂em ci臋 przez ka艂u偶臋 przenosi膰, TO 殴LE??? Wiem lepszy taki co by ci臋 w pysk la艂 - rozumiem :D聽 :D聽 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aja
1 minut臋 temu, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

Ju偶 mnie na policj臋 jako pedofila nie zg艂aszacie ??? :D聽 :D聽 :D Bo偶e jakie wy g艂upie jeste艣cie, CO JA TUTAJ ROBI臉 ??? :d To jednak prawda, 偶e 70 - 80- % kobiet to ...ki. Przykro 偶e i ciebie musz臋 do nich zaliczy膰 :D Hej hej jeszcze dodam, jesli nawet chcia艂em ci臋 przez ka艂u偶臋 przenosi膰, TO 殴LE??? Wiem lepszy taki co by ci臋 w pysk la艂 - rozumiem :D聽 :D聽 :D

Opanuj sie, gdzie ja pisze ze cokolwiek bede zglaszac? Pisze tylko jak bylo, bo znam sytuacje jak kilka innych osob. A pytanie co ty tutaj robisz? nie badz smieszny, robisz dokladnie to samo co kilka lat temu na innych portalach-szukasz naiwnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nie spotka si臋 z tob膮, bo ci臋 ok艂ama艂 ze wszystkim. On tylko chce wali膰 konia na odleg艂o艣膰. Popro艣 go dzisiaj o rozmow臋 na skype, zobaczysz co b臋dzie.

Tak 偶le wiedzia艂em to walikonik聽 to jest odra偶aj膮ce.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Go艣膰 Aja napisa艂:

Opanuj sie, gdzie ja pisze ze cokolwiek bede zglaszac? Pisze tylko jak bylo, bo znam sytuacje jak kilka innych osob. A pytanie co ty tutaj robisz? nie badz smieszny, robisz dokladnie to samo co kilka lat temu na innych portalach-szukasz naiwnych.

聽NIE ODPOWIEDZIA艁AS NA PYTANIE, czy to 藕le 偶e facet by ci臋 przez bajoro przeni贸s艂???? Odpowiesz? KT脫RE M艁ODOCIANE je艣li ju偶????? Czekam, wylicz bo id臋 spa膰, dyskusja z byle kim na g贸fniany temat nie ma sensu. Zastanowi艂a艣 si臋 偶e to ja mog臋 ci臋 oskar偶y膰 o znies艂awienie?? O k艂amstwo odnosnie ma艂olat???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Choroszczy!

Zaczyna si臋 rzuca膰 zbok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Go艣膰 Do Choroszczy! napisa艂:

Zaczyna si臋 rzuca膰 zbok.

聽Nie ma nic bli偶ej ciebie, gdzie by si臋 da艂o ci臋 bez kaftana bezpiecze艅stwa umie艣ci膰, musisz do Choroszczy? :D聽 :D聽 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Um貌w si臋 z ni膮 jednego pedofila b臋dzie mniej.聽 Dobr膮 robot臋 robicie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Um貌w si臋 z ni膮 jednego pedofila b臋dzie mniej.聽 Dobr膮 robot臋 robicie.聽

Dzieci ryby i koniobijcy nie maj膮 g艂osu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel

No i ma艂olat贸w sen zmorzy艂 :D聽 :D聽 :D Nawet na pytanie nie da艂a rady odpowiedzie膰 :D聽 :D聽 :D To teraz ja spokojnie id臋 spa膰 ... oczywi艣cie 偶e o Zaczarowanej pomysl臋, nie o was plotkary :D聽 :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel

Zaczarowana, mo偶e zn贸w mi si臋 przy艣nisz???? Oby :* Mo偶e zn贸w b臋dzie gor膮co?? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Zaczarowana napisa艂:

馃槈

Jestem na obiedzie.

Udost臋pnij ten post

Jestem na obiedzie.

Spoko, smacznego:)

Udost臋pnij ten post