Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalka

Co mam robić?

Polecane posty

Cześć proszę żebyście mi doradziły bo sama już się gubię. Mam 18 lat z chłopakiem jestem już prawie rok bardzo mocno mnie kocha, jest bardzo dobry dla mnie, nigdy by nie pozwolił żeby mi się coś stało, już czasami mówi o zareczynach. A ja zastanawiam się czy go kocham, nie wiem sama już się gubię na początku było woow fajnie nam było też go kochałam ale chyba nie aż tak jak on mnie bynajmniej tak mi się wydaje, od dłuższego czasu myślę że te uczucie wygasło  jak wyjechał do Holadni prawie na 3 miesiace, to tak jakoś bardzo za nim nie tesknilam nie chciałam z nim pisać, może to też jest spowodowane tym że prawie codziennie się spotykaliśmy. Zawsze w sumie miał jakąś lekką pracę, często zmieniał, jak wrócił z Holandii do z półtora miesiąca nie pracował to chciał jeszcze częściej przyjeżdżać, a ja po praktykach nie miałam siły często zasypialam  jak oglądaliśmy jakiś film a on się dziwił czemu ja tyle śpię, bo praktyki w cukierni nie są takie lekkie jak się wszystkim wydaje a tym bardziej dla dziewczyny, i po prostu byłam już zmęczona, nie miałam czasu dla siebie bo Paweł przyjeżdża, nie mogłam nigdzie wyjść ze znajomymi bo Paweł przyjeżdża, nie mogłam się wyspać bo Paweł... Czuję się jak ptak zamknięty w klatce zero życia osobistego nic nie mogę, nawet swojego hobby rozwijać (rysowanie) nie wiem już sama co mam robić coraz częściej mnie jakoś denerwuje to wszystko mnie już przytłacza nie wiem czy mamy sobie zrobić przerwę czy po prostu to zakończyć. Wiem że bardzo go zranie ale ja nie chcę go okłamywać nawet nie potrafię ☹️

Gość GośćgośćGość

Najlepiej jak go zostawisz, przecież ty go nie kochasz!