Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eldica

Mąż ciapa.

Polecane posty

Gość Eldica

Mam męża wyśmienitego w pieszczotkach.Robi mi dobrze palcami, mega minetkę,całuski piersiątek, ale jak mu mówię " wsadź mi porządnie i rżnij przez pół godziny aż zemdleję z rozkoszy", to on odpowiada, że tak nie potrafi.On tylko kilka pchnięć i kończy.Przed ślubem myślałam,  że to przez oczarowanie mną i z wrodzonej delikatności,ale teraz jestem zrozpaczona.Znam inny seks i tęsknię za mocnym, energicznym rżnięciem.Mam go zdradzić pół roku po ślubie?Nadmienię, że byłoby z kim.No bo ile 28 letnia kobieta może wytrzymać bez porządnego bzykania?

Gość bobo

No widzisz dziewczyno ja z kolei gdy kocham się z moją dziewczyną 27 , to mówi ciągle tylko delikatnie bo ja mam małą cipkę i mnie boli jak dobijasz . Nie wiem lecz podobno mam penisa sporego i lubię ostry seks , oczywiście bez robienia sobie krzywdy. Moja niestety nie .

Gość Klaus

Pracujcie nad tym by było jak chcecie. Jeżeli na dom zarobi kochana to sexu się nauczy, po za tym może zaprosić kolege.

Gość do zboka

Tylko jeden zbok podszywacz prowokator m ogłby tak napisać............. wiadomo kto.............

Gość gość

Istnieją środki opóźniające ejakulację.

16 minut temu, Gość Eldica napisał:

Mam męża wyśmienitego w pieszczotkach.Robi mi dobrze palcami, mega minetkę,całuski piersiątek, ale jak mu mówię " wsadź mi porządnie i rżnij przez pół godziny aż zemdleję z rozkoszy", to on odpowiada, że tak nie potrafi.On tylko kilka pchnięć i kończy.Przed ślubem myślałam,  że to przez oczarowanie mną i z wrodzonej delikatności,ale teraz jestem zrozpaczona.Znam inny seks i tęsknię za mocnym, energicznym rżnięciem.Mam go zdradzić pół roku po ślubie?Nadmienię, że byłoby z kim.No bo ile 28 letnia kobieta może wytrzymać bez porządnego bzykania?

Wytrzymasz tak długo jak będziesz chciała. Może go nauczysz porządnego bzykanka?

Gość gość

kobietę zawsze trzeba porządnie zyebać lecz wpierw delikatnie wypieścić namiętnie .

Gość gość w kość

pewnie chcesz go zdradzić z kolegą z pracy

Gość gość

zacznij do niego brzydko mówić podczas sexu 

Gość Gość
53 minuty temu, sabaryta napisał:

mega minetkę,całuski piersiątek

No to się zastanów czego chcesz. Tutaj słodzisz jak nawiedzona małolata, a za chwilę chcesz rżnięcia rodem z filmów porono. Jeśli jemu też wysyłasz takie komunikaty (sprzeczne), to nie dziw się że facet nie może się przełamać.

47 minut temu, Gość gość napisał:

kobietę zawsze trzeba porządnie zyebać lecz wpierw delikatnie wypieścić namiętnie .

Dokładnie tak.

Gość Eldica

Słuchajcie, wszystko byłoby ok, gdyby on po zajebistych pieszczotkach bzykał mnie równie zajebiście, mocno i długo.Myślicie, że mu nie podpowiadam? Wręcz przeciwnie, mówię mu, instruuję, by robił to wolniej,głębiej wchodził,dłużej,nie skupiał się na wzrastającym podniecenia.Proponuję zmianę pozycji,by obok posuwania mojej cipki mógł zająć się też stymulacją ręką lub całowaniem.Irytuje mnie brak postępów z jego strony.Jak już wydaje się, że jest lepiej, to następny raz jest znowu byle jaki.A już dwa razy wieczorem to jak święto narodowe.Po pierwszym razie muszę mu kilkanaście minut robić dobrze ustami i dłonią,  by był gotowy.I to po pół godziny przerwy od poprzedniego.A czasami jestem tak chętna i chcąca, że myślę,  że mu go urwę.Zarabianie na dom to nie wszystko,sama też nie najgorzej zarabiam, to dla mnie nie argument.Kocham go, lecz ta jego ciapowatość w łóżku mnie irytuje.Mój temperament,  moje ciało, moja cipka , dopominają się seksu i tęsknią za nim. Wystawia moją wierność na poważną próbę.

8 godzin temu, Gość Eldica napisał:

Słuchajcie, wszystko byłoby ok, gdyby on po zajebistych pieszczotkach bzykał mnie równie zajebiście, mocno i długo.Myślicie, że mu nie podpowiadam? Wręcz przeciwnie, mówię mu, instruuję, by robił to wolniej,głębiej wchodził,dłużej,nie skupiał się na wzrastającym podniecenia.Proponuję zmianę pozycji,by obok posuwania mojej cipki mógł zająć się też stymulacją ręką lub całowaniem.Irytuje mnie brak postępów z jego strony.Jak już wydaje się, że jest lepiej, to następny raz jest znowu byle jaki.A już dwa razy wieczorem to jak święto narodowe.Po pierwszym razie muszę mu kilkanaście minut robić dobrze ustami i dłonią,  by był gotowy.I to po pół godziny przerwy od poprzedniego.A czasami jestem tak chętna i chcąca, że myślę,  że mu go urwę.Zarabianie na dom to nie wszystko,sama też nie najgorzej zarabiam, to dla mnie nie argument.Kocham go, lecz ta jego ciapowatość w łóżku mnie irytuje.Mój temperament,  moje ciało, moja cipka , dopominają się seksu i tęsknią za nim. Wystawia moją wierność na poważną próbę.

Witam . A może chcesz spróbować seksu z bardziej napalonym i wytrzymałym facetem ? Jeżeli tak zostaw wiadomość 😚

Gość Darek 60

Co tu można poradzić, potrzebujesz porządnego rżnięcia cipki, a skoro mąż nie daje Ci tego, to tylko dobry kochanek jest rozwiązaniem w Twoim przypadku. Utarło się, że jak facet nie może, to kobieta nie powinna. Według mnie chcesz zdradzić, ale masz opory. Sama musisz zdecydować co lepsze. Czy przyprawić mu rogi, czy się męczyć.

Gość gosc12313

Autorko, chętnie Cię wy/ru/cham ostro i długo jak tylko chcesz, na początku mogę być czuły i namiętny... Napisz gosc12313@wp.pl

Gość Takion

Kup hiszpańska muchę i dolej do drinka. Dodatkowo gumki przedłużające stosunek i najpierw go ujeżdżaj to dłużej wytrzyma. Przed akcją rozgrzej się jakimś elektrycznym przyjacielem podczas kąpieli.