Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

Co o nim sądzicie??

Polecane posty

Gość gościówa

www.zapodaj.net/bedee4ef5e350.jpg.html

Gość lalka

taki sobie

Gość Gość

Nazwisko? Bo link nie działa 

Gość gościowa

Burak Özçivit ,czemu nie dziala link??

Gość w kość

to jakaś figura woskowa?

Gość Gość

Ogólnie trochę ordynarna uroda, brakuje tego wdzięku 

Gość gościowa

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ogólnie trochę ordynarna uroda, brakuje tego wdzięku 

mi się też tak wydaje

Gość gość

brzydki men, jakiś nie w moim guscie

Gość Olka

O Jezu... do bólu przewidywalny... nie musiałam wchodzić w link by wyobrazić sobie jaki typ tam będzie wrzucony 😛 wy naprawdę dziewczyny macie wszystkie takie gusta na jedno kopyto? 😄😄😄 nuuuuuuda!

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

brzydki men, jakiś nie w moim guscie

Całkiem niezły, fajny, przystojny ale brakuje mu trochę łagodności i błysku w spojrzeniu. taki typ urody  mi się podoba ale to jeszcze nie jest to 🙂

Gość 090
3 minuty temu, Gość Olka napisał:

O Jezu... do bólu przewidywalny... nie musiałam wchodzić w link by wyobrazić sobie jaki typ tam będzie wrzucony 😛 wy naprawdę dziewczyny macie wszystkie takie gusta na jedno kopyto? 😄😄😄 nuuuuuuda!

Polki tak. Jak pracowałem w Czechach to nieraz z koleżankami i kolegami Czechami chodziliśmy do pubu i się gadało na luzie. Czeszki są fajne bo mają bardzo różne gusta co do facetów, a Polki to jak jeden mąż, na jedno kopyto, najlepiej jakiś muslim, murzyn albo latynos. Do tego Czeszki są ciekawsze jeśli chodzi o osobowość, bardziej takie sympatyczne.

Gość Gość

Trzynasty nie osmieszaj się chłopie. To dziwne że kobietom podobają się przystoni faceci? Bo to że typowe laski im się podobają jakoś nikogo nie szokuje a wystarczy że kobieta pochwali urode jakiegoś typa i już każdy wyszukuje w nim was na siłę i pisze że przewidywalny. No kúrwa nie sądzę.

1 minutę temu, Gość 090 napisał:

Polki tak. Jak pracowałem w Czechach to nieraz z koleżankami i kolegami Czechami chodziliśmy do pubu i się gadało na luzie. Czeszki są fajne bo mają bardzo różne gusta co do facetów, a Polki to jak jeden mąż, na jedno kopyto, najlepiej jakiś muslim, murzyn albo latynos. Do tego Czeszki są ciekawsze jeśli chodzi o osobowość, bardziej takie sympatyczne.

Zgadzam się co do charakteru dziewczyn z CR. Byłem  w Czechach wiele razy i mega sympatyczne dziewczyny, nie mają kija w du'pie 😉

Jest całkiem w porządku. Chciałbym tak wyglądać i kobiety kłóciły się o mnie, która jest za a, która przeciw. Z taką facjatą miałbym na to wy...e,,  miałbym jak pokemony je wszystkie.  

Gość Nowa
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Całkiem niezły, fajny, przystojny ale brakuje mu trochę łagodności i błysku w spojrzeniu. taki typ urody  mi się podoba ale to jeszcze nie jest to 🙂

A co powiesz o Luisie Roberto Guzman ie? 😉

Gość zielony
2 minuty temu, JonnyDaniels napisał:

Zgadzam się co do charakteru dziewczyn z CR. Byłem  w Czechach wiele razy i mega sympatyczne dziewczyny, nie mają kija w du'pie 😉

Słowaczki też spoko dziewczyny. Na kasprowym  ostatnio poznałem trzy dziewczyny ze Słowacji.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość 090 napisał:

bla bla bla ,,upuściłeś sobie . Zazdrosny Polak to taki przewidywalny do bólu .... Nie kazda Polka ma taki sam gust . A tobie polecam się przeniesc na czeskie forum . Aha i jeszcze jedno ,  powtorze co mowili znajomi , ktorzy czesto jezdzili kiedys do Czech na zakupy : " Czeszki sa sympatyczne , ale Polki ładniejsze " .Ale oni byli obiektywni  , a nie zazdrośni , bo nie mieli powodu . 

Gość Gość
2 minuty temu, Nowy w mieście napisał:

Jest całkiem w porządku. Chciałbym tak wyglądać i kobiety kłóciły się o mnie, która jest za a, która przeciw. Z taką facjatą miałbym na to wy...e,,  miałbym jak pokemony je wszystkie.  

zgoda, ale lepiej być przystojniakiem w wydaniu europeidalnym niż latynoskim, bo latynosi są raczej z  góry traktowani, zwłaszcza w USA. zawsze najlepiej być caucasian white male.

Gość 090
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

bla bla bla ,,upuściłeś sobie . Zazdrosny Polak to taki przewidywalny do bólu .... Nie kazda Polka ma taki sam gust . A tobie polecam się przeniesc na czeskie forum . Aha i jeszcze jedno ,  powtorze co mowili znajomi , ktorzy czesto jezdzili kiedys do Czech na zakupy : " Czeszki sa sympatyczne , ale Polki ładniejsze " .Ale oni byli obiektywni  , a nie zazdrośni , bo nie mieli powodu . 

Polkom nic nie brakuje, ale Czeszki są obiektywnie ładniejsze.

Gość Gość

To są zwykle polskie kompleksy i tyle. Polaczki śmieją się z polek które chętnie daja dupy ciapatym i z tego drwia a jak ukry czy inne z oczami jak szpary filipinki chętnie dają Polakom za przyslowiowa łyżkę zupy bo widzą w nich coś lepszego niż ich rodacy to tego już nie zauważają. Oblesni hipokryci w których nie ma za grosz obiektywizmu.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

zgoda, ale lepiej być przystojniakiem w wydaniu europeidalnym niż latynoskim, bo latynosi są raczej z  góry traktowani, zwłaszcza w USA. zawsze najlepiej być caucasian white male.

Dokładnie. Wystarczy choć raz w życiu w Stanach przejść kontrolę paszportową by docenić czemu najlepiej być caucasian 😄

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Najpiękniejsze ze Słowianek są bezapelacyjnie Rosjanki - dziewczyny nie mają konkurencji, takie są śliczne, na drugim miejscu Ukrainki, na trzecim Czeszki, Polki też ładne ale poza podium - czwarte miejsce 🙂

Gość gosc
3 minuty temu, Gość 090 napisał:

Polkom nic nie brakuje, ale Czeszki są obiektywnie ładniejsze.

Nie są. Znajomy nawiązał kontakt przez innych znajomych i zrezygnował . Czesto tez jezdzil i mówił..A kazdy Polak jest zazdrosny . Wystarczy , ze Polka skomentuje urodę jakiegos mezczyzny zaraz lecą obelgi i wulgaryzmy . 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Nawet nie wchodziłem w zdjęcie, stawiam na prostokątna twarz, po bokach krócej ostrzyzony, u góry włosy bujne, lekki zarost, ciało dekada siłowni bez sterydów, ciuchy koszula, spodnie dżinsowe ewentualnie gajerek. 

Trafiłeś. Ty jak rozumiem preferujesz wypierdziane na dupie spodnie typu dres więzienny jak u kiepskiego sądząc po szoku dzinsowym.

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Nawet nie wchodziłem w zdjęcie, stawiam na prostokątna twarz, po bokach krócej ostrzyzony, u góry włosy bujne, lekki zarost, ciało dekada siłowni bez sterydów, ciuchy koszula, spodnie dżinsowe ewentualnie gajerek. 

Haha, dobry jestes Leżak, przewidywalne nie? Zapomniałes dodać pusty wzrok 🙂

Byłem w Sankt Petersburgu u rodziny kiedyś, bo brat dziadka się ożenił z ruską za komuny jeszcze i powiem wam, że tylu pięknych dziewczyn co tam latem na ulicach to nie widziałem, ani w Hiszpanii, ani w Norwegii, gdzie pracowałem kiedyś... Ruskie żądzą 😄

Gość w kość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Trafiłeś. Ty jak rozumiem preferujesz wypierdziane na dupie spodnie typu dres więzienny jak u kiepskiego sądząc po szoku dzinsowym.

kurde!

usta mi pękły przez Ciebie:D

Gość gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

To są zwykle polskie kompleksy i tyle. Polaczki śmieją się z polek które chętnie daja dupy ciapatym i z tego drwia a jak ukry czy inne z oczami jak szpary filipinki chętnie dają Polakom za przyslowiowa łyżkę zupy bo widzą w nich coś lepszego niż ich rodacy to tego już nie zauważają. Oblesni hipokryci w których nie ma za grosz obiektywizmu.

100% racji 

Gość Gość

Dobrze ze ci co innego nie pękło. 

5 minut temu, Leżaczek napisał:

Hahaha 😄 miszcz! No ale bardzo przewidywalne są gusta kobiet 😛 wszystko na jedno kopyto.

Faceci jednak mają więcej wyobraźni, bo jeden lubi blondyny, inny brunetki, trzeci azjatki. Jeden wysokie i wysportowane, inny niższe i z kształtami itp... itd 😛