Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z myślą o tych z kafe

Komedia/Film o prawiczku

Polecane posty

Gość Z myślą o tych z kafe

Zauważyłam, że ostatnia rozpoczęła się jakaś inwazja prawczików na kafeterie. Może polecimy im jakiś film/serial dotyczący ich, co by z motywował naszych kolegow do życia. Znacie jakieś dzieła filmowe, gdzie główną lub jedną z głównych postaci jest prawiczek?

Gość Prawiczy prawik

Po co ten temat? Żeby nas jeszcze bardziej zdołować? Życie już wystarczająco ukarało nas prawiczym stanem. Niektórzy piszący tutaj zostaną prawikami do śmierci. Takie filmy dla nas wcale nie są śmieszne. Odbierają wręcz resztki nadziei na normalne życie 😞

Gość Człowiek nikt

Oglądałem kiedyś na rtl7/tvn7 komedyjkę z lat 80 o prawiczku, który chcę zaliczyć najpiękniejszą dziewczynę w szkolę. W końcu los się do niego uśmiecha i dziewczyna ta prosi go o korki z biologii, bo sporo notuje i ma dobre oceny. Gdy do niej przychodzi zaczynają to okazuje się, że sytuacja bardzo szybko zmierza do seksu. Niestety nasz bohater nie wziął prezerwatyw i musiał znaleźć miejsce gdzie można je kupić. Na drodze do kupienia kondomów niestety spotyka go fala niefortunnych i zabawnych zdarzeń co trwało niemal całą noc. Film kończy się tym że ostatecznie jej nie zaliczył bo okazała się pustą wywłoką co zaliczyła pół szkoły, a prawictwo stracił z koleżanką z dzieciństwa w której (po latach znajomości) rozpoznał  piękną kobietę. Nie pamiętam tylko tytułu, film był produkcji amerykańskiej.

Gość w kość
2 godziny temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Nie pamiętam tylko tytułu

no jaki mógłby być tytuł?

"Ten pierwszy raz" :P ("Trojan War")

"40letni prawiczek"

może nie dzieło, ale dla mnie zabawny