Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy prawdziwek

Oredzie do narodu oraz Do Elki, nie romantyzuj już tak na temat nieszczęśliwej miłości bowiem powiem wam wszystki prawde

Polecane posty

Gość Prawdziwy prawdziwek

Powody odrzucenia zawsze są prozaiczne, przeszkadza komuś wada fizyczna, estetyczna, fonetyczna czy inny rodzaj przywary która działa na innych ludzi jak płachta na byka. W takich sytuacjach uczucia zawsze przegrywają z powierzchownością fizycznej atrakcyjności.

takie życie moi mili, że jak ktoś ma żółte zęby to i złote serce nie pomoże. 

Mimo wszystko życzę wszystkim miłości i radości :) 

Bog jest z nami wszystkimi 😇

Gość Gosc

??? 

Gość Przegryw91

Co z tego, że starasz się być wspaniałym człowiekiem i pomagać innym. Większość i tak uzna cię za frajera, naiwniaka. Jak wspominam licealne czasy to chciałem tylko jednej rzeczy w zamian, wiecie jakiej? Być zaproszonym na jakieś wyjście, ogniko, głupią osiemnastkę lub po prostu po szkole sobie pogadać... Co dostałem w zamian? Nic, byłem traktowany jak powietrze, odzywali się do mnie inni tylko,gdy czegoś potrzebowali, a ja głupi im pomagałem. Obgadywali mnie, wymyślali dziwne opowieś i na mój temat. Np. Że zamykają mnie w piwnicy i tylko się uczę, że jestem nolifem itp. Nawet nie chciałem, żadnego związku, chciałem tylko mieć swoją ,,paczkę" przyjaciół...

Gość Ela
34 minuty temu, Gość Prawdziwy prawdziwek napisał:

Powody odrzucenia zawsze są prozaiczne, przeszkadza komuś wada fizyczna, estetyczna, fonetyczna czy inny rodzaj przywary która działa na innych ludzi jak płachta na byka. W takich sytuacjach uczucia zawsze przegrywają z powierzchownością fizycznej atrakcyjności.

Mimo wszystko życzę wszystkim miłości i radości :) 

Prawdziwa miłość nie zważa na szczegóły, które w każdej chwili można zmienić, żółte zęby można zmienic szybko w białe,  prostactwu klasy nie nadasz ani charakteru nie uczynisz złotym.

Nie jestes wstanie wpłynąć na mój nastrój ani odebrać mi poczucia wartości.

Bóg jest z tymi, którzy są z Nim, żyją jak On uczy.

Kim jesteś? Zazdrosną kobietą? Nie dowartościowanym mężczyzna? Czujesz zagrożenie swego autorytetu? Opinii spolecznej o tobie? 

Gość Gość

Autor ma rację.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Autor ma rację.

Ale nie jest mądry,  wiec racja jego jest tylko opinią bez znaczenia.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale nie jest mądry,  wiec racja jego jest tylko opinią bez znaczenia.

Znasz go czy masz manie kiełbasiana? 

Gość Gosc.

Tytuł napisany do Eli ale treść to raczej nie do niej? 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Znasz go czy masz manie kiełbasiana? 

Jakaś fobia kiełbasIana? Nie dla psa kiełbasa, skoro nawet na nią nie zasługujesz to i w dyskusji nie masz szans, daruj ja sobie.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakaś fobia kiełbasIana? Nie dla psa kiełbasa, skoro nawet na nią nie zasługujesz to i w dyskusji nie masz szans, daruj ja sobie.

Przeceniasz swoją osobę kochana. Masz zbyt wysokie ego plus schizofrenie. Twoje slowne wojny z tym kafeteryjnym przegrywem są żałosne i zaśmiecaja forum od dawna.

Gość Gosc.

Schiofrenie to ty masz . Nie wmawiaj zdrowym ludziom swoich chorób. To żałosne jest.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Przeceniasz swoją osobę kochana. Masz zbyt wysokie ego plus schizofrenie. Twoje slowne wojny z tym kafeteryjnym przegrywem są żałosne i zaśmiecaja forum od dawna.

Nie sądzę 

Świadomość swej wartości nie świadczy o wygórowanym ego

Na świecie dzieją sprawy,  o których malutcy nie mają pojęcia,  ale gdyby pychę zastąpili mądrością, mieliby pokorę w ocenianiu ludzi wyrastających ponad ich poziom 

Obrona konieczna tylko,  jak widać skuteczna, z czym on nie jest wstanie sobie poradzić. 

Gość gość

Nie wiem po co Autor o złotym sercu, wmieszał tu Elkę, która jest zaprzedana ZAKONOWI!!! PA! PA! 

I nie śmiej się, nie śmiej się...

W życiu nauczyłam się jednego bardzo ważnego: Błędy ludzkie można naprawić, jeszcze przez śmiercią. Trzymaj się Autorze. Jestem pewna, że Bóg tuli Cię w swoich ramionach. A dlaczego jestem pewna? Bo się dziś tego od Niego dowiedziałam. Z Bogiem.

Gość gość

I jeszcze jedno kochaniutki, kompleksy nie zawsze są przyczyną odrzucenia. Ludzie, którzy odrzucają najczęściej robią to z powodu trzeźwej oceny rzeczywistości. Jest taka grupa ludzi z  osobowością anankastyczną.  Co oni są winni? Muszą leczyć częste depresje...Dla jednych zaburzenie, dla innych norma. MASZ...WSZYSTKO CI ROZWIAŁAM...

Gość pampersa proszę !
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Nie wiem po co Autor o złotym sercu, wmieszał tu Elkę, która jest zaprzedana ZAKONOWI!!! PA! PA! 

I nie śmiej się, nie śmiej się...

W życiu nauczyłam się jednego bardzo ważnego: Błędy ludzkie można naprawić, jeszcze przez śmiercią. Trzymaj się Autorze. Jestem pewna, że Bóg tuli Cię w swoich ramionach. A dlaczego jestem pewna? Bo się dziś tego od Niego dowiedziałam. Z Bogiem.

Jakiemu ZAKONOWI ją przeznaczyliście ? Nie przyszło wam do głowy ,że ONA sama może decydować o sobie ? Przecież nie jest ubezwłasnowolniona? No nieeeeeee ! Można się posikać ze śmiechu !

Gość gość
25 minut temu, Gość pampersa proszę ! napisał:

Jakiemu ZAKONOWI ją przeznaczyliście ? Nie przyszło wam do głowy ,że ONA sama może decydować o sobie ? Przecież nie jest ubezwłasnowolniona? No nieeeeeee ! Można się posikać ze śmiechu !

Nikt o mnie nie decyduje, jedynie ja sama...Nawet nie wiesz w jakim kontekście to pisałam, nie wtrącaj się. 

Gość Pampersa proszę
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nikt o mnie nie decyduje, jedynie ja sama...Nawet nie wiesz w jakim kontekście to pisałam, nie wtrącaj się. 

Forum publiczne ,każdemu wolno ! Nie interesuje mnie twoj kontekst !

Gość gość

💙 To jest tak, jak się za młodu czyni tylko swoją wolę. A potem człowiek się męczy z niedobrym chłopem, trudnym dzieciorem....Gdybym mogła życie przeżyć jeszcze raz, żyłabym inaczej...

Gość gość

Po co człowiekowi  przytrafia się nieszczęśliwa miłość? Ja mam odpowiedź. 

Chcesz wiedzieć jaką? OTÓŻ, WŁAŚNIE NIE UCZYNILIŚMY WOLI BOŻEJ. POSZLIŚMY ZA IMPULSEM...ZAUWAŻASZ, ŻE WSZYSTKO NIE JEST TAK, JAKBYŚMY CHCIELI. DLACZEGO? BO DROGI BOŻE SĄ INNE, NIŻ NASZE...💙

Gość gość

nieszczęśliwa miłość to KARA! za zboczenie z dróg WOLI BOŻEJ. 

Gdybym ja była w miejscu, w którym Bóg by chciał, ty nigdy byś mnie nie spotkał i się nie zakochał. Gdybyś Ty kochał kogo trzeba, nie spotkałbyś mnie...Niestety, wszystko trzeba odpokutować.

Gość gość

Oczywiście, do wszystkiego można dorobić ideologię, dlatego dał wam Bóg Dekalog, żebyście wiedzieli jak macie postępować.

Gość gość

Zanim, jeszcze Ciebie poznałam we śnie szłam do Ołtarza w białej sukni, sama. Taki sen miałam kilka razy. Później śniły mi się dwa pierścionki zaręczynowe na palcu. Śmiałam się z tych snów, jak ta...a niedługo spadło Coś na mnie, jak grom z jasnego nieba....

Gość gość

Orędzie to większe Elka niż autor, 😉

Gość Ela
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Orędzie to większe Elka niż autor, 😉

Moje teksty są cztery, zaczynają się od słów "nie sądzę", "jakaś fobia kiełbasiana", "ale nie mądry",  "prawdziwa miłość nie zważa", proszę nie przypisywać mi innych, chyba że podszywowi na tym zależy, wiec świadomie tworzy.

Gość gość

Moje teksty są cztery, zaczynają się od słów "nie sądzę", "jakaś fobia kiełbasiana", "ale nie mądry",  "prawdziwa miłość nie zważa", proszę nie przypisywać mi innych, chyba że podszywowi na tym zależy, wiec świadomie tworzy.

x

NIE DO CIEBIE TEN TEMAT! WYNOŚ SIĘ STĄD!

Gość gość

BO DZIALASZ WSZYSTKIM NA NERWY!

Gość pytanie do praw...a
5 godzin temu, Gość Prawdziwy prawdziwek napisał:

Mimo wszystko życzę wszystkim miłości i radości 🙂

Prawdziwek o 11- stej rzuciłeść ciekawy tekst. Powiedz coś więcej na ten temat bo za ...a nie rozumiem !

Gość pytanie do praw...a  bis
16 minut temu, Gość gość napisał:

x

NIE DO CIEBIE TEN TEMAT! WYNOŚ SIĘ STĄD!

Do h-ja Pana przecież pierwsza była Ewa nie Ela ! Proszę o odpowiedź 

Gość gość

a w temacie jest 

"do ElkI"

a Elka to ktoś inny niż "Ela" czy "Ewa".,

Gość gość
5 godzin temu, Gość Prawdziwy prawdziwek napisał:

Mimo wszystko życzę wszystkim miłości i radości 🙂

Nie hejtuj praw...u.