Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika

Zauroczyłam się w wykładowcy

Polecane posty

Gość kika

Początkowo nie zwracałam na niego uwagi, bo koleś dość stanowczy, dużo wymagał i jedyne o czym między sobą rozmawialiśmy na jego temat to fakt, jak bardzo mamy go dość. W pewnym momencie zaczęłam coraz uważniej go obserwować, coraz częściej o nim myśleć... I cóż, stało się. Fakt, jest inteligentny, z wyglądu nawet w moim typie (choć koleżanki na roku twierdzą że brzydki 😛), miły. Do tego najwyraźniej wolny. Myślałam nad tym, czy gdzieś go nie zaprosić (w tym semestrze kończą nam się wspólne zajęcia), ale jestem cholernie nieśmiała i na pewno nic z tego nie wyjdzie. Co robić, jak żyć?

Gość twój stary

Zwal se to ci przejdzie

Gość niebanalna

1 minutę temu, Gość twój stary napisał:

Zwal se to ci przejdzie

Ale z Ciebie cham

Gość antek

Weź się za naukę a nie miłości Ci w głowie...

Gość aminosa

Jezeli jest inteligentny, to nie masz szans, sprobuj nauczyc sie chociaz polskiego, np. zauroczylam sie wykladowca, zakochalam sie w Januszu.

Gość Wykładowca

Ja wykładam matematykę, jestem zatrudniony na uczelni i mam 37 lat. Musze powiedzieć że studentki, zwłaszcza te piszczące na zajęciach i rozwydrzone, niemiłosiernie mnie wkurzają, aż muszę łykać Xanax przed zajęciami. Uwagi im nie zwrócę bo nasmarują mnie w ankietach. Także studentka zdecydowanie nie, choć dziewczyny w tym wieku nie wykluczam.

Gość Pieścioch

Kolejna chętna do przelecenia i zostawienia :D

Gość Goscccc
46 minut temu, Gość aminosa napisał:

Jezeli jest inteligentny, to nie masz szans, sprobuj nauczyc sie chociaz polskiego, np. zauroczylam sie wykladowca, zakochalam sie w Januszu.

Może dziewczyna to umysł ścisły?:classic_biggrin:

Gość AlinazKwidzyna

Na Twoim miejscu nie robiłabym sobie nadziei. Widać że jesteś mądrą dziewczyną, więc odpuść i znajdź sobie kogoś w Twoim wieku. Powodzenia! Takie zauroczenia się zdarzają, nie ma co się załamywać. 

Gość kika
53 minuty temu, Gość aminosa napisał:

Faktycznie coś mi nie pasowało w tym tytule, dziękuję.

46 minut temu, Gość Wykładowca napisał:

Ja wykładam matematykę, jestem zatrudniony na uczelni i mam 37 lat. Musze powiedzieć że studentki, zwłaszcza te piszczące na zajęciach i rozwydrzone, niemiłosiernie mnie wkurzają, aż muszę łykać Xanax przed zajęciami. Uwagi im nie zwrócę bo nasmarują mnie w ankietach. Także studentka zdecydowanie nie, choć dziewczyny w tym wieku nie wykluczam.

Naprawdę zdarzają się studentki piszczące na zajęciach? Dziwna sprawa. 

Chodzi też o to że jestem spokojna, nie narzucam mu się, nie śledzę go, nie piszczę (!), tylko czasem popatrzę, uśmiechnę się... Nie potrafię się narzucać i za kimś biegać :classic_sad:

Gość twój stary

Kika, a lubisz się roochać? Jak tak, to się bierz za niego 

Gość kika
5 minut temu, Gość twój stary napisał:

Kika, a lubisz się roochać? Jak tak, to się bierz za niego 

?

Nic nie wnosisz do tego tematu.

Gość twój stary

Jak lubisz to się z nim umów, może zaliczysz... przedmiot