Monika123457 0 Napisano Luty 2, 2019 Dzisiaj uprawialam seks z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę oraz dodam że biorę tabletki od 5 dni, kiedy w pierwszy dzień okres dostałam jakos o 21 to na drugi dzień wzięłam pierwsza tabletke antykoncepcyjna o tej samej godzinie, dzisiaj gdy uprawialismy seks, kiedy on doszedł została prezerwatywa razem że sperma wyciekajaca w środku, odrazu poszłam wypłukac pochwe, tylko że bardzo się boję czy mogę zajść w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 3, 2019 12 godzin temu, Monika123457 napisał: Dzisiaj uprawialam seks z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę oraz dodam że biorę tabletki od 5 dni, kiedy w pierwszy dzień okres dostałam jakos o 21 to na drugi dzień wzięłam pierwsza tabletke antykoncepcyjna o tej samej godzinie, dzisiaj gdy uprawialismy seks, kiedy on doszedł została prezerwatywa razem że sperma wyciekajaca w środku, odrazu poszłam wypłukac pochwe, tylko że bardzo się boję czy mogę zajść w ciążę Witam a dlaczego nie wzięła Pani w ten sam dzień co się zaczal okres, przecież na ulotce pisze żeby pierwsza tabletkę zażyć w pierwszy dzień okresu, ewentualnie 2-5 ale wtedy trzeba dodatkowo używać prezerwatywy. Trochę ryzykowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika123457 0 Napisano Luty 3, 2019 u ginekologa byłam późno njestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 7, 2019 Witam ja przyjmuje tabletki anty już 3 miesiąc i jakoś się boję spróbować bez prezerwatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 7, 2019 Witam dziś kochałam się z mężem, bez prezerwatywy, nie doszedł we mnie, dodam że biorę tabletki anty, w związku z tym nie muszę obawiać się ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vanessa Napisano Luty 8, 2019 DLatego ja dodatkowo uzywam contragelu, czyli zelu plemnikobojczego. Skuteczny :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Luty 9, 2019 Dnia 2.02.2019 o 22:37, Monika123457 napisał: Dzisiaj uprawialam seks z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę oraz dodam że biorę tabletki od 5 dni, kiedy w pierwszy dzień okres dostałam jakos o 21 to na drugi dzień wzięłam pierwsza tabletke antykoncepcyjna o tej samej godzinie, dzisiaj gdy uprawialismy seks, kiedy on doszedł została prezerwatywa razem że sperma wyciekajaca w środku, odrazu poszłam wypłukac pochwe, tylko że bardzo się boję czy mogę zajść w ciążę Witam, Czy robiła Pani test z porannego moczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa Napisano Luty 11, 2019 przez pierwsze 7 dni dodatkowo trzeba zabezpieczać się w inny sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach