Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Rozalki

Opieka wymienna i gdzie do pracy

Polecane posty

Gość Pola
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Widzisz z historii polaka,angielskiego ma 5,wiec len nie jest

xxx

Niech idzie więc w tym kierunku, nie musi być ze wszystkiego alfą i omegą. Szczególnie, że oceny z okresu szkolnego rzadko stoją w korelacji z karierą zawodową.

Kogo to obchodzi? Jak teraz dzieciakowi odpuści to pozniej nie nauczy się! Dobrze ze go ciśnie a jak mu zle idzie to jej zakichany obowiazek jako matki pomoc mu/stworzyc warunki do poprawy ocen

Gość Gghhuyh

Ja to bym mogla siedziec z dziecmi w domu. Nienawidze chodzic do roboty. Robota odbiera mi cenny czas. 

Gość gość
16 godzin temu, Gość Pola napisał:

Kogo to obchodzi? Jak teraz dzieciakowi odpuści to pozniej nie nauczy się! Dobrze ze go ciśnie a jak mu zle idzie to jej zakichany obowiazek jako matki pomoc mu/stworzyc warunki do poprawy ocen

No nikogo w dziale marketingu wielkiej firmy nie obchodzi czy miał 2 czy 3 z matmy u belfra w podstawówce a może (o zgrozo!) miał zagrożenie.

Gość Amelinium

Ja pracowałam w Mc Donalds , tam idzie się dogadać co do 5minut pracy. Fakt tylko na druga zmianę, do godz 24:45 ale o 24:53 miałam autobus do domu, zaczynałam tez jak mi pasowało, o np 16:30 

O zarobkach nie wolno mi mówić, ale nie była to najniższa krajowa, sporo premii uznaniowych , ale atmosfera fajna i ludzie fajni, duża rotacja bo trzeba sie nabiegać, ale ja to lubiłam.

Gość Rurka
2 godziny temu, Gość Gghhuyh napisał:

Ja to bym mogla siedziec z dziecmi w domu. Nienawidze chodzic do roboty. Robota odbiera mi cenny czas. 

Ja tez. 2 h dziennie w domu,dzieci same sie wychowuja praktycznie