Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaa22

Oszukał mnie to tak boli

Polecane posty

Gość Gość
38 minut temu, Gość zlota napisał:

On chcial i nie znalazl czasu przez dwa lata.Zapewne czekal na Ciebie w celibacie.

Ha ha no właśnie 😄 serio w to uwierzylas? Jakąś scieme musiał Ci wkrecic bo mu się nie chciało przyjechać, wyszedł z założenia ze spragniona go cizia i tak do niego przyjedzie i będzie mógł zaliczyć bez zbędnych wydatków na podróż   

Gość Paulinaa22
32 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Nie wiem czy to fake, ale nie wierzę że można być tak naiwnym. 🙂

Dziewczyno ciesz się, że znasz teraz niemiecki. Wiesz ile płacą w korpo z dwoma językami np. TyssenKrupp ? Paradoksalnie widzę same plusy tej znajomości. 🙂 

Ja znam język niemiecki ze szkoły i kursów. Dzieku niemu poznałam trochę rosyjski 

Gość Paulinaa22
7 godzin temu, Gość zlota napisał:

On chcial i nie znalazl czasu przez dwa lata.Zapewne czekal na Ciebie w celibacie.

On był prawiczkiem. Mówił, że czeka na odpowiednią kobietę.  Chciał, żeby jego pierwszy raz był z dziewicą. Wierzyłam mu. Mówił, że mnie kocha, że chce ze mną dzieci. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość Paulinaa22 napisał:

On był prawiczkiem. Mówił, że czeka na odpowiednią kobietę.  Chciał, żeby jego pierwszy raz był z dziewicą. Wierzyłam mu. Mówił, że mnie kocha, że chce ze mną dzieci. 

Jasne,jasne.A jakby powiedzial ze jest carem Rosji to tez bys uwierzyla?Lykasz wszystko co ktos Ci powie

Gość

Paulina, szkoda, że w dorosłość wkraczasz z takim przykrym doświadczeniem. Bardzo mi Cię żal. Będziesz teraz mniej ufna. I dobrze. Nie dasz się już skrzywdzić byle komu.

Nie myśl już o tym dupku, bądź dla siebie dobra, sprawiaj sobie jakieś drobne przyjemności i postaraj się zająć czymś przyjemnym, żeby już o nim nie myśleć.

Gość hultaj

A mnie która pokocha ?

Gość pola

Na pewno ma kogos kolo siebie,albo byl/jest wolny,a Ty bylas takim kims do wygadania,poflirtowania.Wierze w zwiazki na odleglosc,ale gdy obie osoby tego chca,a ten facet nie dazyl do realnej znajomosci.Dwa lata,zwodzil,chcial,a nie mogl sie spotkac?Dla chcacego nic trudnego.Zawsze powtarzam,ze jak ktos chce to znajdzie sposob,a jak nie chce,to znajdzie powod.

Stawiaj granice.Ja rozumiem,odleglosc itd,ale dwa lata zyc zludzeniami?

Gość Viola

Pisalam z jednym chlopakiem na odleglosc,Polakiem.Co on mi nie naobiecywal.Kazal pozdrawiac rodzine,zwodzil,macil itp.Dopytywalam o spotkanie,a on jakos zwlekal.Na koncu powiedzial ze widzialam to co chcialam widziec i po co pytam o spotkanie,skoro nie chce.Ale jak nie chce,jak ciagle chcialam.On myslal ze pojade do niego zeby mnie zadowolil.Liczyl na spotkanie z bonusem.I to jeszcze ja mialam jechac,tak jak Ty.On swoje zycie juz tam mial.

Gość Jjjj
6 minut temu, Gość Viola napisał:

Pisalam z jednym chlopakiem na odleglosc,Polakiem.Co on mi nie naobiecywal.Kazal pozdrawiac rodzine,zwodzil,macil itp.Dopytywalam o spotkanie,a on jakos zwlekal.Na koncu powiedzial ze widzialam to co chcialam widziec i po co pytam o spotkanie,skoro nie chce.Ale jak nie chce,jak ciagle chcialam.On myslal ze pojade do niego zeby mnie zadowolil.Liczyl na spotkanie z bonusem.I to jeszcze ja mialam jechac,tak jak Ty.On swoje zycie juz tam mial.

Hahaha oni zawsze chcą spotkania z bonusem u jeszcze wymagają, żeby to kobieta przyjechała do nich i najlepiej od razu w drzwiach rozłożyła 

Gość Viola
15 minut temu, Gość Jjjj napisał:

Hahaha oni zawsze chcą spotkania z bonusem u jeszcze wymagają, żeby to kobieta przyjechała do nich i najlepiej od razu w drzwiach rozłożyła 

Ja oczekiwalam powaznej,stalej relacji,a on spotkan w konkretnym celu.On tez chcial na powaznie,ale konkretu.I to ja mialam jechac,bo przeciez to ja chcialam to szczescie.

Gość Jjjj
3 minuty temu, Gość Viola napisał:

Ja oczekiwalam powaznej,stalej relacji,a on spotkan w konkretnym celu.On tez chcial na powaznie,ale konkretu.I to ja mialam jechac,bo przeciez to ja chcialam to szczescie.

Mężczyzn to trzeba lać po tych pustych mordach i poniżać publicznie a nie nogi przed nimi rozkładać niech stopy lize swojej Damy i błaga o litość. 

Gość Viola
26 minut temu, Gość Jjjj napisał:

Mężczyzn to trzeba lać po tych pustych mordach i poniżać publicznie a nie nogi przed nimi rozkładać niech stopy lize swojej Damy i błaga o litość. 

Jak mu wytknelam,ze ma kogos,co sie domyslilam,to powiedzial,ze on i tak chce sie spotkac.

Gość gość

Myślę ze z oddaniem cnoty drugiemu, nie powinnaś mieć problemu.

Gość Jjjj
23 minuty temu, Gość Viola napisał:

Jak mu wytknelam,ze ma kogos,co sie domyslilam,to powiedzial,ze on i tak chce sie spotkac.

Czyli chciał tylko seks i później uciec. 

Gość Viola
9 minut temu, Gość Jjjj napisał:

Czyli chciał tylko seks i później uciec. 

Nie mialam pojecia ze ma kogos.Tylko dziwil mnie jego pospiech.On myslal ze przyjade 400km,zrobie co trzeba i powrot do domu.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Viola napisał:

Nie mialam pojecia ze ma kogos.Tylko dziwil mnie jego pospiech.On myslal ze przyjade 400km,zrobie co trzeba i powrot do domu.

Raczej on by ci zrobił co trzeba, choć masz trochę racji, też byś mu mogła zrobić co trzeba skacząc na nim XD

Gość Viola
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Raczej on by ci zrobił co trzeba, choć masz trochę racji, też byś mu mogła zrobić co trzeba skacząc na nim XD

Chyba musialabym miec nierowno pod sufitem zeby jechac do kogos w konkretnym celu.Jakby na miejsca takich bylo malo.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Viola napisał:

Chyba musialabym miec nierowno pod sufitem zeby jechac do kogos w konkretnym celu.Jakby na miejsca takich bylo malo.

No nie wiem, wiem tylko że Violki to bardzo gorące - kochliwe laski, jak już ją napoczniesz to grzeje się równo :D

Gość Gość

Bo wszyscy faceci to ścierwa.  Nadają się tylko na podnóżki. 

Gość Gość

.

Gość Kamla

Takich bajkopisarzy i oszustow jest wiele.

Gość Goscpopiszekobieta30plusje

Wiecie co? To wszystko super się mówi, radzi nie mając z czymś takim do czynienia. Jestem o 10 lat starsza i wpadłam tak jak autorka. Pisanie ponad rok z 4 miesięczną przerwą(kłótnia). Mój chciał się spotkać 2razy, ja nie chciałam. Powiedział że więcej nie zaproponuje i od 5 m-cy nawet nie wspomniał. Honorowy. Ale mi to nie daje spokoju i ja teraz chce się spotkać chociaż dzieli nas 800 km. Wiem jak to spotkanie się skończy ale chcę. Czy to głupie? Naiwne? Ryzykuje?

Gość Goscpopiszekobieta30plusje

I macie rację: samotność, brak kogoś powoduje większą naiwność by jakoś zaspokoić swoją potrzebę bycia kochanym....