Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Jak z tym zyc? :-(

Polecane posty

Gość Ona

Istnieje uczucie miedzy mna a czlowiekiem z ktorym nie moge w danej chwili byc z powodow zawodowych.  On jest ode mnie 15 lat starszy i jest po przejsciach z powodu ktorych jest sam od 10 lat i bardzo nieufny wobec ludzi.  Jak z tym zyc?  Ile dac mu czasu aby poukladal swoje sprawy? 

Gość gwoli wyjasnienia

A jak dlugo juz te sprawy uklada?

Gość Ona

Uczucie jest od okolo roku.  Latem przeprowadzilismy rozmowe po ktorej bylo klarowne, ze oby dwoje jestesmy gotowi sprobowac ponownie w sprawach sercowych (on jest sam od 10 lat a ja od 8 - w tym czasie nie mielismy zadnych zwiazkow).  Kwestia jest w tym, ze on jest dyrektorem w firmie w ktorej pracuje - ja jestem analitykiem, wiec on tak naprawde jest szefem mojej szefowej, I moglby stracic prace jezeli cos wynikloby z tego teraz.  Zadal mi pytanie, czy chce aby przeszedl do innego departamentu, ale ja nie bylam wtedy jeszcze na to gotowa - lubie to, ze codziennie sie widujemy przez wiele godzin, on czasami sie stara abysmy nad czyms pracowali razem - sama jego bliskosc daje mi duzo szczescia. 

Gość gwoli wyjasnienia

No to mozecie tak do usranej emerytury albo...podejmiecie jakas decyzje...i bedziecie razem. Innej opcji nie widze 🙂

Gość Ona

Ehh

Gość szaarriiikkk

Ahh