Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznawac sie kobiecie do tego czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata, spotykam sie od 5 miesiecy z 25 lataka. Wczoraj doebszlo miedzy nami do 1go zblizenia, z tym ze dla mnie byl to pierwszy seks w zyciu! I teraz nie wiem, ona robi podchody zeby dowiedziec sie czy kogos mialem wczesniej, i nie wiem czy przyznac sie ze jest moja pierwsza czy unikac tematu, albo calkowicie go zlac mowiac zeby pozostawic przeszlosc z tylu, nie chce jej klamac, ale obawiam sie rekacji co sobie pomysli, jeszcze pomysli ze cos ze mna nie tak albo ze jestem psychiczny?

Co zrobic?

Gość gosc

w sumie moze i masz racje, jak mnie rzuci to juz latwiej znajde nastepna

Gość hultaj

baby są głupie i po co masz jej muwić ? 

Gość ...

powiedz że kiedyś kogoś miałeś kilka lat temu i już

Czemu miałaby Cię rzucić?? Że nie miałeś nigdy kobiety?! Lepiej nie mieć niż latać po różnych miejscach i coś złapać.... 

Gość gosc

Nie buduj na kłamstwie. Powiedz prawdę, tym bardziej,że to na Twój plus.

Gość gość

Może być tak, że jej zupełnie nie interesuje Twoja przeszłość. Albo sama ma mocno burzliwą i woli nie poruszać tego tematu.

Nie rozmawialiście przed rozpoczęciem współżycia na ten temat? Myślałam, że ludzie poruszają takie tematy na początku, żeby wiedzieć czy ewentualny partner nie korzystał z prostytutek (czego druga strona może nie akceptować), lubił przygodny seks itd.

Jak Ci zależy to sam zacznij rozmową, jak nie, a partnerka też nie wykazuje zainteresowania, to przecież nie musisz się spowiadać ze swojej przeszłości seksualnej.

Gość hultaj

nie mów nic baba nie musi dużo wiedzieć 

Gość Gy64ehji8

Relacja budowana na kłamstwie już od samego początku jest skazana na porażkę.. to że nie miałeś nikogo przed Nią nie jest żadnym powodem do wstydu..nie chciałabym żyć z kłamczuchem ale rób co chcesz

Gość Izka

powiedz, mów zawsze prawdę, na kłamstwie nie zbudujesz niczego

Gość druga 29

Powiedz. Wolałabym prawiczka 32 letniego niż takiego co zaliczał wszystko co popadnie, nie wyłączając bezdomnych kotów. Ci drudzy mnie brzydzą, w ogóle "łatwi" ludzie mnie brzydzą, noszą wszystkie weneryki świata.

Gość prawda
1 godzinę temu, Gość druga 29 napisał:

Powiedz. Wolałabym prawiczka 32 letniego niż takiego co zaliczał wszystko co popadnie, nie wyłączając bezdomnych kotów. Ci drudzy mnie brzydzą, w ogóle "łatwi" ludzie mnie brzydzą, noszą wszystkie weneryki świata.

watpie tak sobie gadacie ale z tych 2ch prawiczka lub nieprawiczka wybieracie rooochacza bo ma powodzenie tak dzialacie tylko emocje sie licza dla was

Gość gość

ja bym uciekla prawiki to psychole

Gość Lorenzo01

Po co w ogóle o tym rozmawiać ? Jak mnie jakakolwiek pyta to mówię, że jest pierwsza i się śmieje. 😄

U mnie to nieprawda. Ale u ciebie będzie prawda 😄 Powiesz prawdę i jednocześnie ona nie uwierzy. 

Gość uuu

bywa i tak, ja mam 33 i tez prawik :(