Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety

najczesciej kobiety okolo 30stki przestaja juz wierzyc w milosc

Polecane posty

Gość niestety

30 latki juz sa mocno po przejsciach,

Gość Rafcio

Raczej zaczynają rozumieć że świat się do nich nie dostosuje 

Gość Gość

Raczej zaczynają rozumieć że kto ma dzieci ten ma smród a kto ma chłopa ten ma wrzód. Po prostu. 

Gość Seicento

A ja taką pokochałem

Gość Iwka

Kobiety w tym wieku dzieła się na te która mają normalne satysfakcjonujące życie i ....singielki.

Gość Onsam

Nigdy nie mozna powiedziec ze wszystkie. Chyba szukaja kogos idealnego i mysla nad tym duzo wiecej niz jak mialy 20. Stad wiele pytan zamiast byc soba i luz bez stresu sie poznac. W wyniku tego nie poznaja, a i nie daja sie poznac. I tak pod 40 to juz marzenia sie ulatniaja. Ja szukam od 30 ki. Nadal nic.

Gość druga 29

Jestem singielką i nie powiem, żeby moje życie mnie nie satysfakcjonowało, jest super pod każdym względem poza szwankującym zdrowiem, konkretnie brzuchem od dzieciństwa. Gdyby nie to to nie chciałabym z nikim się zamienić na życie, uważam że otrzymałam od losu tak dużo na +, że powinnam trochę się podzielić z innymi. Ludzie z otoczenia mówią, że jestem bardzo pozytywną osobą, rodzeństwo mnie uwielbia... taka to zła singielka 🙂

Gość druga 29

Niektórym ciężko pojąć w tym małym rozumku Prosiaczka, że nie każdy chce siedzieć w związku, ale gadaj do słupa... Jak będę chciała ślubu i rozmnażania to może się zdecyduję, ale póki co nie widzę w tym czegoś dla siebie.

Gość Onnn

Siedzieć w związku, rozmnażania się.....co to ... za patologiczne słownictwo.

Gość druga 29

Coś jest nie tak z tymi słowami, przekleństwa? o.O a Ty to chyba jakiś hrabia co?

Gość gosc

30stki kalkuluja sa juz przedymane ostro maja tabun gosci na koncie, ja celuje w 24-26 latki a sam mam 32 lata :) takie dziewczyny czesto lubia starszych

Gość nefretette 39

Ale bzdury piszesz, ja mam 39 lat i mialam dwoch partnerów. Co do milości- byłam wiele lat sama i jak kolezanki wyzej absolutnie nie czulam potrzeby zwiazku. Obecnie jestem z kimś kogo pokochalam jak nikogo dotychczas i kto mnie tez pokochal równie mocno. Nigdy sie nie zastanawialam czy wierze w milosc czy nie. Teraz wiem , że wierze- spotkala mnie.