Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sama mama

7 mies ciazy pomocy

Polecane posty

Witajcie Kobietki 

Pisze z dosc ciężkim,a dla nie których na pewno znanym tematem.

Jestem w 7 miesiącu ciąży.Mam też 5 letniego synka.Zycie dało mi w kość już nie raz (więc powinnam być twarda)zawsze jakoś wyszłam z tego z twarzą.Niestety sytuacjia w,której obecnie jestem przerosła mnie już całkowicie.Czasami nie potrafię cieszyć się brzuszkiem.

Przez 4 lata byłam z facetem,który fakt faktem  nie miał najlepszego charakteru,ale kochałam go mimo wszystko za każdym razem tłumacząc sobie że to nie on tylko alkohol.Dzis już nie mogę zwalić winy na alkohol bo jego po prostu nie ma.Gdy tylko dowiedział się,że jestem w ciąży ,stwierdził że on mi nie będzie pomagać bo on nie wie czy to jego dziecko.Jestem w kropce. Sama  pracowałam na umowie śmieciowej także jak tylko dowiedzieli się,że jestem w ciąży to won... Początki nie były takie straszne,bo przecież maleństwo jeszcze nic nie potrzebuje.Niedlugo rozwiązanie,a ojciec ma to w dupie(zrobię DNA to się pomysli) póki co ja nie mam nawet połowy potrzebnych rzeczy.Nawet na sam szpital niedokonca jestem przygotowana.Nie chce chodzić po ludziach i wypytywac o zbędne rzeczy dla dzidzi 

jednym słowem jest mi wstyd ....

Powiedzcie proszę jak wy radziliscie sobie w takich bądź podobnych sytuacjach...bo ja już nie wiem