Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Pierwszy raz w zyciu sesja zaliczona w pierwszym terminie

Polecane posty

2 minuty temu, dwajedentrzysiedem napisał:

ja tam wieczorem lubie zjeść bo w nocy lubie nie spać ;D.

zara bede wpi3rdalal jakies ciasto z rabarbarem ;D

o tej porze za późno

no dzieki ja niedlugo ide na wyprawę nocną do miasteczka obok do tesco 24h ;D. cos do picia kupic sobie ;D. i moze wejde do mcdonalds na kawe albo do costa ;D. wypije z dwie latte ;D.

w nocy jest wlasnie pogrm tutaj w anglii bo jest pusto wszedzie wszyscy spia do tego ciemno i czyste powietrze i spokoj jest i niebo dzisiaj znowu pelno gwiazd o tej 23 najwiecej widac na niebie a ja bede ogladal sobie uhhh nie moge sie doczekac i jeszcze mrozi zimno zayebiscie uhhh ;D.

6 minut temu, asiutka99 napisał:

Za szybko na pierwsze 200 metrów, nawet przy biegu na 800. Jaką ocenę z wf-u miaałeś?

to 5 lat temu było jak ostatni raz w szkole byłem ale 4 chyba alno 3.5

wiesz w 2014 roku to ja z 30 kilo mniej miałem i jakoś aktywność fizyczna 

10 minut temu, dwajedentrzysiedem napisał:

no dzieki ja niedlugo ide na wyprawę nocną do miasteczka obok do tesco 24h ;D. cos do picia kupic sobie ;D. i moze wejde do mcdonalds na kawe albo do costa ;D. wypije z dwie latte ;D.

w nocy jest wlasnie pogrm tutaj w anglii bo jest pusto wszedzie wszyscy spia do tego ciemno i czyste powietrze i spokoj jest i niebo dzisiaj znowu pelno gwiazd o tej 23 najwiecej widac na niebie a ja bede ogladal sobie uhhh nie moge sie doczekac i jeszcze mrozi zimno zayebiscie uhhh ;D.

u mnie w miescie wojewódzkim w polsce tesco do 24 tylko czynne ;d

pamietam kiedyś wyprawy do maca o 2 w nocy, ale było przemineło 

Też lubie mróz ogółem mam ochote pojechać sobie teraz na 1 dzień gdzieś gdzie cisza i spokój i przejśc się po plaży w spokoju wdychając bryze

co ty asiutka ja to zjem i idę na wyprawę ;D pewnie do 2 albo 3 w nocy bede chodzil jak pojde do tesco a potem do mcdonalds na kawke, jak wyjde tak kolo 22-23. wiec mi to tam obojetne czy zjem czy nie ;D

1 minutę temu, asiutka99 napisał:

Co się stało że tak waga się zwiększyła?

granie po 15h dziennie, nigdzie pieszo nie chodziłem, jedzenie byle czego w nocy itp

Ale druga sprawa że wtedy byłem dość chudy 

no ja placka calego wlasnie zjadlem hehe

wciagnalem jak odkurzacz ;D. mam w sumie jeszcze ;D. ale jeszcze nie wychodze gdzies za 40 minut albo godzine albo poltorej ;D.

ja to w mcdolands to nie moge jesc w ogole

raz mi kumpel kupil dwa cheeseburgery funt za jednego i jak zjadlem to to mi tak niedobrze bylo myslalem ze umieram i ze umre zaraz. mcdonalds fuj...

ja w macu to najeść się nie mogę zawsze chociaż trochę głodny bym był

raz sobie kupilem wege burgera jakiegos i side salad to ten burger jakis suchy byl

a w ogole to frytki kiedys jadlem to byly białe. potem mi się śniło że jem odgrzewane frytki i mialem przez tydzien obrzydzenie do nich ;//

wiesz wgl te frytki to robione są z jakiś specyfików że nigdy nie zgniją jedynie się wysuszą, tak samo ser to jest papka seropobna a nie prawdziwy ser o jakości bułek nie mówiąc już

koszt wyprodukowania jednego zestawu dla nich to 1zl a sprzedają po prawie 20 xd wiem bo znam kogos co tam pracował

gratuluję:) 

x

2 godziny temu, Dash Rysiu napisał:

Kurła ale fart xd

na drugi raz nie świętuj bigosem

a ja wczoraj byłem w tesco wyszedłem o 23 a wróciłem o 2 w nocy

i słyszałem jakiś dziwny krzyk chyba ptaka zwierzęcia cały czas i było ciemno i strasznie a ten krzyk jeszcze ciągle się powtarzał przez 300-500m spaceru w ciemności i sł←szałem ciagle jakis krzyk ;o. ale ja sie ciemnosci w miare nie boje.

ogolnei to bardziej sie boje duchów i demonów niż ludzi czy dresów...