Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Przeczucie

Polecane posty

Gość Gość

Jestem w 31 tygodniu drugiej ciąży. Od pewnego czasu dopadają mnie myśli, że urodzę przed czasem w dodatku przez cesarkę (której panicznie się boję). Jestem wręcz przekonana, że tak będzie. Jest to dla mnie dziwne ale przeczucia są tak silne, że nie dają mi spokoju. Czy któraś z was miała podobnie i się sprawdziło? Już nie wiem czy mi ta ciąża mózgu nie wyżera bo na co dzień stąpam twardo po ziemi i w bzdury nie wierzę.

Gość Gość

Ja miałam takie przeczucie właśnie jak ty i także panicznie bałam się cesarki nie wiem czemu ale cały czas nachodzily mnie myśli ze jak do niej dojdzie to ja nie przeżyje.  Ok 30 tyg ciąży zaczęły mi się skurcze niby nie mocne i lekarz stwierdził że macica ćwiczy wcześniej a to była moja 3 ciąża. Urodziłam 2 dni przed terminem naturalnie wiec się nie spełniło.  Na szczescie☺

Gość Gosc

A mi sie snilo cala ciaze ze dziecko urodzilo sie w 33tc i ze to byl malenki chlopczyk. Zdrowy ale wcześniak. I ze potem byl gruby jak byl bobasem. Tymczasem urodzilam w terminie, chlopak 3800,  szczuplutki do dzis. Wogole nie mial bobasowych faldek. 

Gość Gość

W takim razie nie jest ze mną aż tak źle 😁 mam dość silne skurcze przepowiadające i wkręcam sobie, że szyjka się skraca. Byle do końca i może zdrowy rozsądek powróci.