Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna

Miałam wyrzuty od szefa i szefowej że wziełam urlop

Polecane posty

Gość Martyna

Od jakiegos czasu czulam sie zle, wiec poprosilam o 5 dni urlopu. Poprosilam, by szef dal mi poprzedni albo kolejny tydzien wybral miniony. 2 dni spalam, 2 zle sie czulam i chodzilam po lekarzach, w piatek odpoczelam.

Przychodze do pracy, a tu wyrzuty, ze poszlam sobie na urlop, ze wiecej w takim terminie nie dostane, ze mam brac w ferie zimowe albo latem, bo wtedy sa przestoje, w innym terminie wiecej niz jeden dzien nie dostane...

Co o tym myslicie?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Martyna napisał:

Od jakiegos czasu czulam sie zle, wiec poprosilam o 5 dni urlopu. Poprosilam, by szef dal mi poprzedni albo kolejny tydzien wybral miniony. 2 dni spalam, 2 zle sie czulam i chodzilam po lekarzach, w piatek odpoczelam.

Przychodze do pracy, a tu wyrzuty, ze poszlam sobie na urlop, ze wiecej w takim terminie nie dostane, ze mam brac w ferie zimowe albo latem, bo wtedy sa przestoje, w innym terminie wiecej niz jeden dzien nie dostane...

Co o tym myslicie?

Donieś na szefa, że Cię łapie za cycki i wtedy go wywalą.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Martyna napisał:

Co o tym myslicie?

Kotku dziewico rozumiem, że pracujesz w szkole. Zgadłem słoneczko?

Gość Martyna

Ale nie piszcie takich głupot 😞

Nigdy więcej nie marnuj urlopu na chorobowe 🙂 Po prostu dzwonisz i mówisz, że jesteś chora. Zawsze mów, że masz grypę żołądkową bo z tym paskudztwem nie można z domu wychodzić 😛

Gość gość
8 minut temu, Gość Martyna napisał:

Ale nie piszcie takich głupot 😞

Ja nie piszę głupot dziewico. Dlatego pytam, czy pracujesz w szkole bo piszesz o feriach zimowych słoneczko.

Gorące całusy w ci*pkę!

Gość Martyna
4 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

Nigdy więcej nie marnuj urlopu na chorobowe 🙂 Po prostu dzwonisz i mówisz, że jesteś chora. Zawsze mów, że masz grypę żołądkową bo z tym paskudztwem nie można z domu wychodzić 😛

Lepiej powiedzieć, że grypa żołądkowa czy wolne stolce?

Gość Martyna

Raz mi szef kazał zostać z grypą żołądkową w pracy (!) poprzedni, nie ten, wszystkich zaraziłam

Po prostu się nie daj, mówisz wprost - wymiotujesz/masz biegunkę i chcesz iść do domu. Nie mogą cię zmusić z grypą żołądkową żebyś była w pracy - chyba, że ci sedes przyniosą pod biurko 🙂

Gość Martyna

Teraz  jestem mądrzejsza, wtedy dostałam opieprz, że za długo w wc siedzę 🙂

Gość Martyna
1 godzinę temu, Gość Martyna napisał:

Raz mi szef kazał zostać z grypą żołądkową w pracy (!) poprzedni, nie ten, wszystkich zaraziłam

To pisał podszyw, bo sama wiem, że grypą żołądkową zwaną potocznie pierdziawicą nie można nikogo zarazić.

Gość Martyna
57 minut temu, Gość Martyna napisał:

Teraz  jestem mądrzejsza, wtedy dostałam opieprz, że za długo w wc siedzę 🙂

Ludzie, zamiast się podszywać pode mnie to pomóżcie mnie dziewicy.