Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CBR

Droga M z Brodnicy

Polecane posty

Gość CBR

Oboje wiemy ze to poczatek końca. Sklociłaś ze mna naszych wspolnych znajomych. W tym 2 ostatnich. Z informacji ns FB wynika ze juz nie jestesmy para a Ty piszesz mi durne wiadomosci typu Tygrysku itp. A MASZ NOWEGO FACETA. 

Gość Ex partner

I masz status że jesteś z nim w zwiazku. Widoczny dla niektorych...jedni znajomi mnie dodali i usuneli kilka dni potem z grona swoich znajomych. Dzieki Tobie. 

Gość Karina

Ma nowego faceta. Pokazala swoim znajomym ze już nie jest z toba, a jeśli oni cię usunęli to najpewniej skompromitowala cię w ich oczach. Kobiety często takie są. Wszystko do czasu. Nie łam sie. 3maj się.

Gość gość

wszystkiemu winne twoje nieszczere intencje

Gość gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

wszystkiemu winne twoje nieszczere intencje

Ma  1 meniora a szuka lepszego, znajduje go,  nastepnie mówi,  że ten pierwszy ma nieszczere intencje.  A jej intencje są czere   (wobec tego ostatniego- nowego mena pewno).  Paranojka

Gość New men

Cieżko rozmawiac przez telefon kiedy nowy facet obraca a tu rozmowe trzeba odebrać i jaki wyrzut w glosie. 

Gość PRAWDA

Wśród jej znajomych  pewno robisz za lichego podrzędnego  znajomego. idą walentynki a ONA LICZY NA PREZENT POTEM CIĘ SPŁAWI. WSTEPNE SYGNAŁY JUZ PEWNIE CI DAŁA. DASZ ZA 3 STÓWY- MAŁO, 

ALE WEŹMIE, ZA 6 STÓW WEŹMIE CHĘTNIEJ I TAK ZARAZ ZNAJDZIE WYDUMANY POWÓD ROZSTANIA. RZECZYTAJ SMSY OD NIEJ. mASZ fB ? OGRANICZYŁA KONTAKT  ZE SWOIMI ZNAJOMYMI, NIE ODZYWAJA SIE DO CIEBIE? WIEDZĄ, ŻE JUŻ NIE JESTEŚ Z NIĄ W ZWIAZKU I TO WIEDZĄ OD NIEJ...NIE BĘDZIE CHCCIAŁA IŚC NA SPACER Z TOBĄ TO PEWNE, ALE ZA TO WYJECHAC KILKADZIESIA KM I NA TWOJ KOSZTDO KINA CZY COŚ TO CHETNIE... CZYLI MATKO BOSKA, ZEBY MNIE TYLKO NIKT Z NIM W BRODNICY NIE WIDZIAŁ, BO JUZ WIDZIELI MNIE Z TYM NOWYM...