Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa55

ktoś mądry pomoże mi go zrozumieć?

Polecane posty

Gość onaa55
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Autorko, nie gadaj z nim, byłam z takim, g   prawda że z tamta mu tak wspaniale, pic na wodę..jesli juz to jakaś tam fascynacja. Ja z takim miałam tez kontakt po rozstaniu wydzwaniał do mnie, ja udawałam że wsyztsko ok ale on mnie skrzywdził bardzo a ja udawałam twardą...żałuję bo dłużej mi to zajęło żeby o nim zapomniec, teraz wiem , że z hukiem powinien wyleciec i nei powinnam udawac iłej, to chore typy, zrobił ci krzywdę, zrozum to i z dbałości i szacunku do siebie jako do wartościowej osoby nie odbieraj tel, olej...on jest niedowartościowany i cię teraz też krzywdzi, wszystko robi twoim kosztem uciekaj i ciesz się że już go nie ma  z tobą!

Też tak myśle.. jakby było wspaniale z tamtą to po co by dzwonił do mnie i miał taką potrzebe chwalenia się tym.. Jeszcze świńsko jak zapytałam czemu dzwoni do mnie a nie do niej skoro mu się tak układa to odpowiedział, że ona w pracy jest to nie może do niej zadzwonić..

Gość onaa55
12 godzin temu, Gość Anka napisał:

Nie ma za co przechodziłam to z moim mężem po roku rozstalismy sie na 4 miesiace i tez mowil ze super mu sie uklada ja to zlewalam. Po 4 miechach wrocil i powiedzial ze zadna nie jest mną... Przez jakis czas musialam sobie to jeszcze poukladac ale ulozylo sie jestesmy razem 7 lat takze pamiętaj faceci pozniej dorastają

Ten pewnie też myśli, że będę o niego walczyła jak się dowiedziałam, że z inną się spotyka.. Ani mi się śni 😄😄 

Gość gość
10 minut temu, Gość onaa55 napisał:

Też tak myśle.. jakby było wspaniale z tamtą to po co by dzwonił do mnie i miał taką potrzebe chwalenia się tym.. Jeszcze świńsko jak zapytałam czemu dzwoni do mnie a nie do niej skoro mu się tak układa to odpowiedział, że ona w pracy jest to nie może do niej zadzwonić..

On jej po prostu nie szanuje, masz tu jasno i klarowny przekaz. On chyba nikogo nei szanuje, moze takich samych zapyziałych koleszków jedynie, bo to zakompleksieniec

Gość Gość

Takiemu mówi się w trakcie jego opowieści: Taaaak..., tak? Tak... .A na koniec - idź do diabła, dobrze że z nią, to nie kierunek dla mnie. I kończy się rozmowę. Jak można żałować przygłupa,  który nie szanuje żadnej kobiety? Jest w związku z jedną a robi podchody do drugiej? Cały czas uchyla drzwi, żeby tylko się nie zatrzasnęły. Takiego się wypróbowuje, by sprawdzić zamiary a potem trzaski nimi mu przed nosem. Jak można żałować kogoś,  kto nas nie szanuje? Można dać szansę a potem obrazowo powiedzieć - goń się ..., męska tchórzliwa namiastko, tylko nie ruchem okrężnym, żebyś znowu do mnie nie wrócił.

Gość onaa55
15 minut temu, Gość gość napisał:

On jej po prostu nie szanuje, masz tu jasno i klarowny przekaz. On chyba nikogo nei szanuje, moze takich samych zapyziałych koleszków jedynie, bo to zakompleksieniec

100% racji. Jakby do neij coś czuł to by do mnie się nie odzywał..

Gość onaa55
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Takiemu mówi się w trakcie jego opowieści: Taaaak..., tak? Tak... .A na koniec - idź do diabła, dobrze że z nią, to nie kierunek dla mnie. I kończy się rozmowę. Jak można żałować przygłupa,  który nie szanuje żadnej kobiety? Jest w związku z jedną a robi podchody do drugiej? Cały czas uchyla drzwi, żeby tylko się nie zatrzasnęły. Takiego się wypróbowuje, by sprawdzić zamiary a potem trzaski nimi mu przed nosem. Jak można żałować kogoś,  kto nas nie szanuje? Można dać szansę a potem obrazowo powiedzieć - goń się ..., męska tchórzliwa namiastko, tylko nie ruchem okrężnym, żebyś znowu do mnie nie wrócił.

Chciałabym mieć takie podejście.. ale jestem młoda i niedoświadczona na tyle..Za dużo razy wraacał i już wie, że zawsze może. Musze to zmienić.. Nie będe od niego odbierała.

Gość gość
13 godzin temu, Gość onaa55 napisał:

No niestety nie zaruchał jeszcze 😄😄 

Dlatego poszedł tam gdzie mu nie żałuje :D

Gość onaa55
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Dlatego poszedł tam gdzie mu nie żałuje 😄

A mimo to dalej szuka kontaktu ze mną? 😄 

Gość Anka
34 minuty temu, Gość onaa55 napisał:

Ten pewnie też myśli, że będę o niego walczyła jak się dowiedziałam, że z inną się spotyka.. Ani mi się śni 😄😄 

Ja wlasnie nie walczyłam w ciagu 4 miesięcy raz sie odezwalam bo mialam pare rzeczy u niego a byly mi potrzebne do szkoly. Dalam mu szas i tyle. W koncu dorósł do powaznego zwiazku i dzieci (mamy ich dwójkę). Takze nie ma tego zlego co by nie wyszło na dobre 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Anka napisał:

Ja wlasnie nie walczyłam w ciagu 4 miesięcy raz sie odezwalam bo mialam pare rzeczy u niego a byly mi potrzebne do szkoly. Dalam mu szas i tyle. W koncu dorósł do powaznego zwiazku i dzieci (mamy ich dwójkę). Takze nie ma tego zlego co by nie wyszło na dobre 

Ładne i mądre dzieci😊

Gość onaa55
25 minut temu, Gość Anka napisał:

Ale u Ciebie było to pojedyncze,a tu cały czas odchodzi i wraca... ;/

Gość Anka
1 godzinę temu, Gość onaa55 napisał:

Ale u Ciebie było to pojedyncze,a tu cały czas odchodzi i wraca... ;/

Jak chodzilismy ze sobą było różnie pare dni potrafil sie nie odzywac robil co chciał i wgl. Po tym dlozszym rozstaniu zareczylismy sie i jest ok. Daj mu dojrzeć faceci jak dzieci kiedys bawili sie zabawkami teraz tez sie bawia tylko droższymi. Zabawa uczuciami kobiety jest bardzo droga jak zle ulokuje swoje uczucia bedzie placil za to dokonca zycia. 

Gość gość
27 minut temu, Gość Anka napisał:

Jak chodzilismy ze sobą było różnie pare dni potrafil sie nie odzywac robil co chciał i wgl. Po tym dlozszym rozstaniu zareczylismy sie i jest ok. Daj mu dojrzeć faceci jak dzieci kiedys bawili sie zabawkami teraz tez sie bawia tylko droższymi. Zabawa uczuciami kobiety jest bardzo droga jak zle ulokuje swoje uczucia bedzie placil za to dokonca zycia. 

Twoim zdaniem ma dać mu dojrzeć jednoczesnie dając bawić się swoimi uczuciami? 😮

Gość Anka
7 minut temu, Gość gość napisał:

Twoim zdaniem ma dać mu dojrzeć jednoczesnie dając bawić się swoimi uczuciami? 😮

Nie ja tego nie powiedzialam...

Jabys czytała/czytał moje wpisy to bys wiedziała/ałjak ja to załatwiłam 

Gość onaa55
50 minut temu, Gość gość napisał:

Nie jest taki młodziutki.. ma 24lata

Gość Anka

No to uwierz ze jest mlodziutki 😜 faceci myślą powaznie o zwiazkach w wieku 29-30 lat takze... 

Gość onaa55
28 minut temu, Gość Anka napisał:

No to uwierz ze jest mlodziutki 😜 faceci myślą powaznie o zwiazkach w wieku 29-30 lat takze... 

Tu nawet nie chodzi o wiek.. on sam nie wie czego chce. Spotyka się z nową, a do mnie wydzwania ;/

Gość Anka
10 minut temu, Gość onaa55 napisał:

Tu nawet nie chodzi o wiek.. on sam nie wie czego chce. Spotyka się z nową, a do mnie wydzwania ;/

Dlatego olej go narazie... wiem wiem to trudne ale daj sobie spokoj. Nie zamartwiaj sie bo to nie potrzebne 

Gość hultaj
9 godzin temu, Gość Anka napisał:

Uff trafiłeś z tą kawa tylko proferuje kapke mleka jak cos 😜😜

Dobry wieczór Anno . Jak smakowała kawusia którą przygotowałem rano  dla Ciebie ? 

Jak dziś samopoczucie u Ciebie ? 

Gość onaa55
46 minut temu, Gość Anka napisał:

Dlatego olej go narazie... wiem wiem to trudne ale daj sobie spokoj. Nie zamartwiaj sie bo to nie potrzebne 

Tak też zrobie

Gość gość

Dokłądnie, olej! Dla swojego dobra a to najważniejsze!

Gość Anka
21 minut temu, Gość hultaj napisał:

Dobry wieczór Anno . Jak smakowała kawusia którą przygotowałem rano  dla Ciebie ? 

Jak dziś samopoczucie u Ciebie ? 

Siemka hultaj 😜 pyszna pyszna na przyszlosc pamietaj ze bez cukru z mlekiem 😊 samopoczucie? Calkiem dobre nie narzekam a co tam u Ciebie jak dzionek minął??

Gość onaa55
14 minut temu, Gość gość napisał:

Dokłądnie, olej! Dla swojego dobra a to najważniejsze!

Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić niestety i obawiam się że jak będzie teraz dzwonił to się złamie i odbiorę. A tego bym nie chciała.

Gość Anka

Zablokuj jego numer to sie nie dodzwoni 

Gość Anka
31 minut temu, Gość hultaj napisał:

Dobry wieczór Anno .  

I blagam tylko nie Anno 

Gość onaa55
4 minuty temu, Gość Anka napisał:

Zablokuj jego numer to sie nie dodzwoni 

Wiem ze to powinnam zrobić, on mnie na portalach społecznościowych poblokował,a ja taka słaba..;/

Gość Anka

Ile masz lat? jesli moge zapytac 😜

Gość hultaj
55 minut temu, Gość Anka napisał:

Siemka hultaj 😜 pyszna pyszna na przyszlosc pamietaj ze bez cukru z mlekiem 😊 samopoczucie? Calkiem dobre nie narzekam a co tam u Ciebie jak dzionek minął??

Już jest za kodowane jaka ma być . Musisz być bardzo słodka skoro nie używasz cukru 😜 cieszę się że jest ok .

Dziękuję u mnie dzień minął szybko i pracowicie , aż mnie wszystko boli . Zima minęła a mi już palma do głowy przyszła , w tym roku zacząłem takie tam inwestycje na podwórku . Eh po co mi to było a to dopiero początek 😞

57 minut temu, Gość Anka napisał:

I blagam tylko nie Anno 

Ma się rozumieć Aniu 😉

Gość Anka

sory ale niezabardzo moge pisac bo sie lekko w.k.u.r.w.i.l.a.m 😊😊 ale spoko zaraz sie ogarne 

Gość Anka

Oo a co takiego na tym podwórku wymyśliłeś.. Bo mnie tez czeka robienie podworka w tym roku... Zrzeracz pieniedzy=domek