Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa55

ktoś mądry pomoże mi go zrozumieć?

Polecane posty

Gość hultaj

Złość urodzie szkodzi , co tam się dzieje że się aż tak ze złościłaś ? 

A przyszło mi do głowy pobudowanie garażu na 3 auta plus małe pomieszczenie na warsztat , a później  położenie kostki na podwórku . O różnych drzewkach już nie wspomnę .

A Ty co tam będziesz u siebie robiła na podwórku ? 

Gość onaa55
1 godzinę temu, Gość Anka napisał:

Ile masz lat? jesli moge zapytac 😜

23

Gość Anka

Ojj tez by mi sie wiekszy garaż przydał...

My w tym roku kosteczke w planach mamy zrobic i pewnie tez drzewka jakies bede sadzic i róże może..

A czym sie wkurzylam takim smokiem jednym poczytaj "nikt mnie tu chyba nie lubi" czy jakos tak 😜

Gość Anka
1 minutę temu, Gość onaa55 napisał:

23

Tak jak myslalam jestes juz w tym wieku ze chciala bys sie ustatkowac. Facet w wieku 24 lat nie mysli powaznie o zwiazkach mozesz mi wierzyc na slowo 😊

Gość onaa55
Przed chwilą, Gość Anka napisał:

Tak jak myslalam jestes juz w tym wieku ze chciala bys sie ustatkowac. Facet w wieku 24 lat nie mysli powaznie o zwiazkach mozesz mi wierzyc na slowo 😊

Tylko to on zawsze gadał, że by chciał już mieć żonę i dziecko nawet, bo już się wybalował i chcę już mieć do kogo wracać do domu itp.. 😄

Gość Anka

Tylko to on zawsze gadał, że by chciał już mieć żonę i dziecko nawet, bo już się wybalował i chcę już mieć do kogo wracać do domu itp.. 😄

Faceta nie ogarniesz dla mnie facet ktory nie ma 30 jest jeszcze mlody. Miedzy mna a moim mężem jest 9 lat roznicy i nigdy nie zamienila bym go na mlodszy model (mam 24l.). 

Gość onaa55
1 minutę temu, Gość Anka napisał:

Faceta nie ogarniesz dla mnie facet ktory nie ma 30 jest jeszcze mlody. Miedzy mna a moim mężem jest 9 lat roznicy i nigdy nie zamienila bym go na mlodszy model (mam 24l.). 

Nie odczuwasz tej różnicy wieku? Np inne cele, oczekiwania?

Gość Anka
3 minuty temu, Gość onaa55 napisał:

Nie odczuwasz tej różnicy wieku? Np inne cele, oczekiwania?

Nie kompletnie nie. Mamy wspolne zainteresowania i ogolnie jest mega wyluzowany typowy wariacik takze nie.

Nie nudze sie z nim. Swoje pasje tez rozwijam i doksztalcam sie. Nie jestem na jego utrzymaniu bo mam firme takze tez klocic sie nie mamy czasu poza tym On bardzo mnie uspokaja. 

Gość hultaj
20 minut temu, Gość Anka napisał:

Ojj tez by mi sie wiekszy garaż przydał...

My w tym roku kosteczke w planach mamy zrobic i pewnie tez drzewka jakies bede sadzic i róże może..

A czym sie wkurzylam takim smokiem jednym poczytaj "nikt mnie tu chyba nie lubi" czy jakos tak 😜

To aż takim dużym autem jeździsz 😉

Dziś 3 drzewa wyrwałem ze sadku a na to konto wsadzę jeszcze 8 plus kilka jeszcze tuj . Co do róż to nie mam szczęścia , albo nie potrafię . Tyle co już próbowałem i żadna nie chciała mi zakwitnąć i wszystkie usunąłem . 

Nie złość się Aniu , zwłaszcza że tu ktoś pisze jakieś bzdury . Zaraz tam zobaczę co się dzieje .

Gość Anka

Nie no dużym autem to nie ale mamy 4 auta i dwa na zewnatrz musza stać... Jeżdżę golfem 5 combi takze nie duże 😊 a ja nie wiem czy mi sie uda z różami bo mam gliniasta ziemie i nie wiem czy bedzue dobra pod róże zobaczymy 😊

Gość onaa55
17 minut temu, Gość hultaj napisał:

To aż takim dużym autem jeździsz 😉

Dziś 3 drzewa wyrwałem ze sadku a na to konto wsadzę jeszcze 8 plus kilka jeszcze tuj . Co do róż to nie mam szczęścia , albo nie potrafię . Tyle co już próbowałem i żadna nie chciała mi zakwitnąć i wszystkie usunąłem . 

Nie złość się Aniu , zwłaszcza że tu ktoś pisze jakieś bzdury . Zaraz tam zobaczę co się dzieje .

To gdzie Pan mieszka, że jest pan w stanie wbić łopate w ziemie 😄😄 bo u mnie mróz i śnieg i nie ma mowy o sadzeniu

Gość Anka

To gdzie Pan mieszka, że jest pan w stanie wbić łopate w ziemie 😄😄 bo u mnie mróz i śnieg i nie ma mowy o sadzeniu

No u mnie tez jeszcze jakies 30 cm sniegu.... Masakra

Gość hultaj

Hehe gorąco tam , nie przejmuj się Dragonem . I zawsze nie taki diabeł straszny jak go malują ,w necie zwłaszcza 😜

Skoro combi to już nie jest takie małe . Tak nawiasem to nie przepadam za samochodami w combi . Do nie dawna miałem bzika na auta terenowe , czy suvy  ale już mi przeszło . To jak bobuduje garaż to będziesz mogła u mnie parkować auta 😋

A ja myślałem że na gliniastych lepiej rosną róże , bo u mnie na piaszczystych nie chcą .

Co do róż to piszesz o pnących , czy ciętych ? 

Gość hultaj
5 minut temu, Gość onaa55 napisał:

Nie jestem panem , jestem zwykłym prostym chłopakiem . Województwo lubelskie . 

Poważnie u Was dziewczyny tyle śniegu ? To jadę do was na narty , albo sanki . 

Gość Anka
3 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Hehe gorąco tam , nie przejmuj się Dragonem . I zawsze nie taki diabeł straszny jak go malują ,w necie zwłaszcza 😜

Skoro combi to już nie jest takie małe . Tak nawiasem to nie przepadam za samochodami w combi . Do nie dawna miałem bzika na auta terenowe , czy suvy  ale już mi przeszło . To jak bobuduje garaż to będziesz mogła u mnie parkować auta 😋

A ja myślałem że na gliniastych lepiej rosną róże , bo u mnie na piaszczystych nie chcą .

Co do róż to piszesz o pnących , czy ciętych ? 

Ja do niedawna malutkim jeździłam golfem 4 a teraz kiedy firma sie rozrosla musze combi jeździć nie przepadam ale z tym sie polubilam bo wbrew pozorom nie jest taki duży 😜 

Zdecydowanie cięte róże 😊

Gość Anka

Ja niedaleko gór mieszkam wiec to moze dlatego 😜😜

Gość onaa55
14 minut temu, Gość hultaj napisał:

Nie jestem panem , jestem zwykłym prostym chłopakiem . Województwo lubelskie . 

Poważnie u Was dziewczyny tyle śniegu ? To jadę do was na narty , albo sanki . 

Zapraszam na mazury 😄😄 

Gość Anka
Przed chwilą, Gość onaa55 napisał:

Zapraszam na mazury 😄😄 

Mazury piękne 😊😊

Gość hultaj

Kiedyś jako pierwsze auto moim marzeniem był właśnie golf 3 bo 4 dopiero co weszły na rynek i były poza moim zasięgiem . Lubisz szybką jazdę ? 

Cięte to mąż niech kupuje dla Ciebie 😜

No napewno , ale w tym sezonie to zasypało Was tam troszkę w górach i okolicach . Jak ja kocham góry . 

Gość Anka

Lubię szybko ale z dziecmi nie jeżdżę szybko nie narazam ich 😊 kupuje cięte dlatego sobie posadze tez w ogrodzie 😜😜 

Gość hultaj

Jedna kobieta góry , druga mazury pięknie . A ja po środku .  Miło dziękuję za zaproszenie 😊 Również zapraszam w moje strony . 

Gość Anka
5 minut temu, Gość hultaj napisał:

No napewno , ale w tym sezonie to zasypało Was tam troszkę w górach i okolicach . Jak ja kocham góry . 

Co do zasypania to teraz jest najgorzej wczesniej nie bylo tak zle 😜 

Gość hultaj

Szybko ale z głową  , a z dziećmi to oczywiście że ostrożnie rzecz jasna . 

Wybaczcie ale opuszczę Was , zmęczenie i sen silniejszy. 

O kawusi rano pamiętam bez cukru i z mleczkiem . Spokojnej nocy . 

Gość Anka

Ja tez zmykam 😊 dobranoc 

Gość Zpaznokcilakier

Było mu z Tobą dobrze, ale gdzieś po drodze czegoś zabrakło- odbraknie - niedlugo. Odszedłeś, bo znalazł inna, ale ta inna to nie Ty. Będzie jeszcze wiele razy wracał.Jesli  mu na to pozwolisz. Zadzwonił, żeby się pochwalić jak mu się super układa?No rzeczywiście to musi być " układanka dekady " jeśli dzwoni do Ciebie i bez cienia żenady Ci o tym opowiada. Żeby wzbudzić zazdrość. Z tego to mogą jeszcze  byc rumiane bobasy. Życia nie przewidzisz. Nigdy nie wiadomo co i komu w duszy gra. 

Gość onaa55
56 minut temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Było mu z Tobą dobrze, ale gdzieś po drodze czegoś zabrakło- odbraknie - niedlugo. Odszedłeś, bo znalazł inna, ale ta inna to nie Ty. Będzie jeszcze wiele razy wracał.Jesli  mu na to pozwolisz. Zadzwonił, żeby się pochwalić jak mu się super układa?No rzeczywiście to musi być " układanka dekady " jeśli dzwoni do Ciebie i bez cienia żenady Ci o tym opowiada. Żeby wzbudzić zazdrość. Z tego to mogą jeszcze  byc rumiane bobasy. Życia nie przewidzisz. Nigdy nie wiadomo co i komu w duszy gra. 

Aż się uśmiechnełam czytając to, bo ostatnio jak dzwonił podpity to tak samo powiedział "ale to nie Ty" 😄 Ale skoro mu na mnie zależy to czemu tego nie pokaże tylko wręcz przeciwnie odpycha mnie mówiąc że z inną się spotyka..

Gość onaa55

Dzisiaj też dzwonił.. nie odebrałam

Gość Anka
5 minut temu, Gość onaa55 napisał:

Dzisiaj też dzwonił.. nie odebrałam

Juhhu gratuluje wytrzymałości 😊😊 oby tak dalej. Trzymam kciuki za Ciebie. 

Gość Zpaznokcilakier

Bo to taka gra, pozorów. Bo chodzi o to,żeby gonić króliczka, żeby nabrać ochoty na figle... Żeby poflirtować , bez oczywistości i bez tego patrzenia w piękne oczy i nazywania rzeczy po imieniu. O grę znaczonymi kartami. O to, kto silniejszy w relacji, a kto słabszy ,kto kogo wytarmosi za grzywę , kto komu poda płonąca koło - jak lwu w cyrku . Tu żadna kawa na ławę nie pomoże. Teraz to on zmienia dłonie na ...ie, a Ciebie karmi opowieściami z baśni tysiąca i jednej nocy o księżniczce która niby rucha , bo ona jest taka cudowna,za Ty jesteś taka " nie cudowna " no i dlatego do Ciebie dzwoni , chociaż komórki nie może utrzymac, bo takie ma odciski. :)))) 

Gość onaa55
1 godzinę temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Bo to taka gra, pozorów. Bo chodzi o to,żeby gonić króliczka, żeby nabrać ochoty na figle... Żeby poflirtować , bez oczywistości i bez tego patrzenia w piękne oczy i nazywania rzeczy po imieniu. O grę znaczonymi kartami. O to, kto silniejszy w relacji, a kto słabszy ,kto kogo wytarmosi za grzywę , kto komu poda płonąca koło - jak lwu w cyrku . Tu żadna kawa na ławę nie pomoże. Teraz to on zmienia dłonie na ...ie, a Ciebie karmi opowieściami z baśni tysiąca i jednej nocy o księżniczce która niby rucha , bo ona jest taka cudowna,za Ty jesteś taka " nie cudowna " no i dlatego do Ciebie dzwoni , chociaż komórki nie może utrzymac, bo takie ma odciski. :)))) 

Czyli mam rozumieć, że robi mi na złość?  Że wcale tak wspaniale mu z nią nie jest?