Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa55

ktoś mądry pomoże mi go zrozumieć?

Polecane posty

Gość onaa55
1 godzinę temu, Gość Anka napisał:

Juhhu gratuluje wytrzymałości 😊😊 oby tak dalej. Trzymam kciuki za Ciebie. 

Dzięki za wsparcie 😄😄 Jak to fajnie jest je otrzymać od innej kobiety 🙂 brawo

Gość
45 minut temu, Gość onaa55 napisał:

Czyli mam rozumieć, że robi mi na złość?  Że wcale tak wspaniale mu z nią nie jest?

Nawet jeżeli jest mu wspaniale, to z Tobą chyba wspanialej, skoro dzwoni.

Gość Anka
4 godziny temu, jokata napisał:

DoKłAdNiE!!! 

5 godzin temu, Gość onaa55 napisał:

Dzięki za wsparcie 😄😄 Jak to fajnie jest je otrzymać od innej kobiety 🙂 brawo

I nie ma za co. Nie jestem typem kobiety ktora wbija szpile drugiej 😊😊 wiec staram sie pomóc

Gość hultaj

Dzień dobry Aniu . Proszę dla ciebie kawa, taka jaką lubisz ☕ 🌹

Jak minęła noc wyspana , wypoczęta mam nadzieję że uśmiechnięta 🙂

Za wczoraj dziękuję . Miłego i spokojnego dnia życzę .

Gość Anka
1 godzinę temu, Gość hultaj napisał:

Dzień dobry Aniu . Proszę dla ciebie kawa, taka jaką lubisz ☕ 🌹

Jak minęła noc wyspana , wypoczęta mam nadzieję że uśmiechnięta 🙂

Za wczoraj dziękuję . Miłego i spokojnego dnia życzę .

Dzień dobry 😊 dziekuje bardzo za kawke jak zwykle pyszna 😄 oo widze ze róże w bonusie dostalam. Wypoczeta, usmiechnieta owszem ale czeka mnie dosc pracowity dzien wiec wieczorem pewnie padne na twarz 😜 Milego dnia 😊😊

Gość onaa55
18 godzin temu, jokata napisał:

Dzisiaj znowu dzwonił 😄😄 😄  

Gość gość
19 minut temu, Gość onaa55 napisał:

Ale jak ty się czujesz skoro jest z tamtą, nie odbieraj, jak ja żałuję że odbierałam wtedy telefony...przedłużasz swój ból. Dlaczego to robisz, to brak szacunku do siebei , jest z nią i dzwoni, dlaczego to znosisz ;/ Dajesz mu sygnał że może cie ranić dalej...eh rób jak cchesz, ja juz tu sę nie udzielam, ale to straszne co on robi.

Gość Anka
27 minut temu, Gość onaa55 napisał:

😁😁😁 co za bałwan

Gość hultaj

Jak minął tobie dzień Aniu ? Bardzo zmęczona ?  Co dziś przydarzyło się ciekawego lub mniej ciekawego , nic nie popsułaś ? 

Gość hultaj
51 minut temu, Gość onaa55 napisał:

Widzę że bardzo Tobie zależy na nim , jeśli mogę coś doradzić to urwij z nim kontakt , zajmij się czymś szybciej zapomnisz ,krócej będziesz cierpiała . 

Gość Anka
31 minut temu, Gość hultaj napisał:

Jak minął tobie dzień Aniu ? Bardzo zmęczona ?  Co dziś przydarzyło się ciekawego lub mniej ciekawego , nic nie popsułaś ? 

Dzień minol szybko zmeczona nie bardzo ale zaraz ide jeszcze kolezance pazurki robic 😜😜 raczej nic ciekawego bylam u mamuski pare spraw na miescie zalatwic. Ejj ja nigdy nic nie psuje ewentualnie samo sie psuje hehe

Gość onaa55
32 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Widzę że bardzo Tobie zależy na nim , jeśli mogę coś doradzić to urwij z nim kontakt , zajmij się czymś szybciej zapomnisz ,krócej będziesz cierpiała . 

Dzisiaj odebrałam i zapytałam wprost czemu do mnie wydzwania skoro umawia się z inną i tak mu z nią dobrze, odpowiedział, że w sumie to ma wyje..... ale pogadać zawsze można ( w sensie że ze mną ). Psychol 😄 Już bardziej mnie to śmieszy niż martwi

Gość Anka
2 minuty temu, Gość onaa55 napisał:

Dzisiaj odebrałam i zapytałam wprost czemu do mnie wydzwania skoro umawia się z inną i tak mu z nią dobrze, odpowiedział, że w sumie to ma wyje..... ale pogadać zawsze można ( w sensie że ze mną ). Psychol 😄 Już bardziej mnie to śmieszy niż martwi

No i bardzo dobrze ze smieszy 😜 bo facet ewidentnie jakis poraniony 😜

Gość onaa55
7 minut temu, Gość Anka napisał:

No i bardzo dobrze ze smieszy 😜 bo facet ewidentnie jakis poraniony 😜

Ja mu pokaże co to znaczy mieć wyje... 😄

Gość Anka
3 minuty temu, Gość onaa55 napisał:

Ja mu pokaże co to znaczy mieć wyje... 😄

i bardzo dobrze moze zmądrzeje 😊😊

Gość

Coś Ty. Nie pokazuj mu. Pokażesz komuś, kto na Ciebie zasłuży.😄

Nie odbieraj, jak zadzwoni. Nie kontaktuj się. jemu tego kontaktu będzie naprawdę brakowało.

Gość onaa55
20 minut temu, jokata napisał:

Coś Ty. Nie pokazuj mu. Pokażesz komuś, kto na Ciebie zasłuży.😄

Nie odbieraj, jak zadzwoni. Nie kontaktuj się. jemu tego kontaktu będzie naprawdę brakowało.

No właśnie w ten sposób chcę pokazać, nie będe odbierała już, bo znam odpowiedź na pytanie. Skoro ma na mnie wyje.. i dzwoni sobie byle pogadać to ja mu tej przyjemności nie będe dawała. Myślicie, że powiedział prawde?

Gość

Nie wiem, czy powiedział prawdę, ale wiem, ze ewidentnie brakuje mu kontaktu z Tobą. No i niech brakuje dalej!

Gość gość

No właśnie w ten sposób chcę pokazać, nie będe odbierała już, bo znam odpowiedź na pytanie. Skoro ma na mnie wyje.. i dzwoni sobie byle pogadać to ja mu tej przyjemności nie będe dawała. Myślicie, że powiedział prawde?

skoro z inną jest i jeszcze wyjezdza ci z takim tekstem weż ty się w końcu ogarnij dziewczyno!! Nawet jakby nei powiedział to chyba jasne, zostawił cię dla innej, normalnie brak mi słów...

Gość Anka

Myślicie, że powiedział prawde?

Myślę ze daje o sobie znać tylko po to żebyś o nim pamiętała i dalej cos tam do niego czoła. Pewnie nie chce palic mostów bo ma nadzieje ze jak sie wyszaleje to go przygarniesz

Gość gość
2 minuty temu, jokata napisał:

Nie wiem, czy powiedział prawdę, ale wiem, ze ewidentnie brakuje mu kontaktu z Tobą. No i niech brakuje dalej!

Jokata przestań wmawiać, że brakuje, na jakiś egoistyczny sposób może tak, ale bez przesady kurde...

Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jokata przestań wmawiać, że brakuje, na jakiś egoistyczny sposób może tak, ale bez przesady kurde...

Może i masz rację. Trudno zgadnąć, co siedzi w głowie kogoś, kogo się nie zna.

Gość gość
Przed chwilą, jokata napisał:

Może i masz rację. Trudno zgadnąć, co siedzi w głowie kogoś, kogo się nie zna.

Bo ona sobie dopowiada pozytywne rzeczy, a prawdziwy brak to jest zupełnie co innego i nie jest pozbawiony szacunku... a to co on wyprawia to wychodzi poza wszelkie ramy... ;/ nie wiem czemu ona tego pojąć nie chce dla swoego dobra To zwykły prostak, zresztą jak tak mógł powiedzieć, serio... to mega chamskie!!!!

Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Bo ona sobie dopowiada pozytywne rzeczy, a prawdziwy brak to jest zupełnie co innego i nie jest pozbawiony szacunku... a to co on wyprawia to wychodzi poza wszelkie ramy... ;/ nie wiem czemu ona tego pojąć nie chce dla swoego dobra To zwykły prostak, zresztą jak tak mógł powiedzieć, serio... to mega chamskie!!!!

Masz rację, dlatego ucinając jego próby skontaktowania sie w jakiś sposób go jednak ukarze. Autorka też wtedy będzie mogła iść do przodu, nie martwiąc się i nie rozmyślając "co on chciał przez to powiedzieć".

Gość onaa55
9 minut temu, Gość gość napisał:

Ja to wszystko wiem i rozumiem i dlatego postanowiłam to uciąć. Od dzisiaj już nie będę utrzymywała z nim kontaktu.

Gość onaa55
11 minut temu, Gość gość napisał:

I dzięki za gorzkie słowa, ale takie są potrzebne zeby przejrzeć na oczy 😜

Gość

Autorko, wypłacz się, obetrzyj oczy i zacznij całkiem nowy rozdział życia.🌷

Gość do autorki

autorko, dlaczego na to sobie pozwalasz?  czemu sie krzywdzisz? koleś ma ostre zaburzenia psychiczne.... w dodatku działacie na siebie toksycznie.

następnym razem z euforią w głosie powiedziałabym mu, że też kogoś mam , jestem mega zakochana, szczęśliwa i dopiero teraz wiem co to prawdziwy związek, prawdziwy facet i prawdziwa miłość. i więcej od niego nie odbierała , nie kontaktowała sie - bo po co??

Gość wykolejona

znam takich psycholi. ostatni wykonczył mnie do tego stopnia, że wylądowałam u psychiatry. do gniezna mnie wywieźli w koncu, musiałam podpisywac dokumenty i deklaracje żeby wyjść ze szpitala na własne żądanie. wyszłam zdruzgotana jako przegraniec, bez sensu w życiu, bez celu, odarta z godności i uczuć.

po kilku dniach poznałam przypadkiem na ulicy chlopaka. tak, chłopaka, bo ja jestem dawno po 30stce, a on dopiero ledwo co 20kilka lat skonczył.

po miesiącu mieszkaliśmy już razem. I to jest TO. i żałuję tylko, że poprzedni faceci musieli mnie zniszczyć, że musiałam przez to wszystko przejść, przeżyć traumę i próbe samobojczą  (bo to co facet ci zrobi to zostaje już na zawsze w tobie )

Gość onaa55
2 minuty temu, Gość wykolejona napisał:

znam takich psycholi. ostatni wykonczył mnie do tego stopnia, że wylądowałam u psychiatry. do gniezna mnie wywieźli w koncu, musiałam podpisywac dokumenty i deklaracje żeby wyjść ze szpitala na własne żądanie. wyszłam zdruzgotana jako przegraniec, bez sensu w życiu, bez celu, odarta z godności i uczuć.

po kilku dniach poznałam przypadkiem na ulicy chlopaka. tak, chłopaka, bo ja jestem dawno po 30stce, a on dopiero ledwo co 20kilka lat skonczył.

po miesiącu mieszkaliśmy już razem. I to jest TO. i żałuję tylko, że poprzedni faceci musieli mnie zniszczyć, że musiałam przez to wszystko przejść, przeżyć traumę i próbe samobojczą  (bo to co facet ci zrobi to zostaje już na zawsze w tobie )

ON aż tak na mnie nie działa.. nie jestem w nim zakochana więc nie zdoła mnie tak zniszczyć. Ale Twoja historia jest jak to przysłowie: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..