Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa55

ktoś mądry pomoże mi go zrozumieć?

Polecane posty

Gość Anna

znow chce chłopaka 

nie mam sily 😞

nie bo nic 😞 

Gość onaa55
14 minut temu, Gość do autorki napisał:

autorko, dlaczego na to sobie pozwalasz?  czemu sie krzywdzisz? koleś ma ostre zaburzenia psychiczne.... w dodatku działacie na siebie toksycznie.

następnym razem z euforią w głosie powiedziałabym mu, że też kogoś mam , jestem mega zakochana, szczęśliwa i dopiero teraz wiem co to prawdziwy związek, prawdziwy facet i prawdziwa miłość. i więcej od niego nie odbierała , nie kontaktowała sie - bo po co??

Może z poczucia osamotnienia? Mam z nim też dużo miłych wspomnień i ciągle one mnie się trzymają dlatego tłumacze jego zachowanie.. Bo nie mogę pojąć jak można tak się zachowywać skoro wiem , że potrafi inaczej. Chyba ma urażoną dume, bo ta ja dałam mu kosza swego czasu i powiedziałam że nic z tego nie będzie. Teraz się mści. Myśle że chce żebym żałowala że go nie chciałam i na siłe udowadnia że znalazł miłość nową i o nią bedzie teraz dbał..;/

Gość onaa55
35 minut temu, jokata napisał:

Autorko, wypłacz się, obetrzyj oczy i zacznij całkiem nowy rozdział życia.🌷

Dzięki za wsparcie 🙂 żeby to było takie proste, ale jak mus to  mus.

Gość onaa55
4 minuty temu, Gość Anna napisał:

znow chce chłopaka 

nie mam sily 😞

nie bo nic 😞 

nie rozumiem? 🙂

Gość hultaj
10 godzin temu, Gość Anka napisał:

Dzień minol szybko zmeczona nie bardzo ale zaraz ide jeszcze kolezance pazurki robic 😜😜 raczej nic ciekawego bylam u mamuski pare spraw na miescie zalatwic. Ejj ja nigdy nic nie psuje ewentualnie samo sie psuje hehe

Witaj Aniu ☕

Samo się psuje hehe uwielbiam Cię za to .

Jak tam pazurki zrobione , pewnie bez winka nie obyło się  😜  Kosmetyką też zajmujesz się bo mam teraz bardzo zniszczone dłonie . 

U mnie piękne słoneczko i już jest +1 Spokojnego dnia życzę , uważaj na siebie .  

Gość Anka

Witaj 😊 4 godziny snu wiec oczy na zapałki i lecę na spotkanie 😜 tak kosmetyka tez. Niestety bez winka bo ona pilnuje mi dzis dzieci a ja te spotkanie rano. U mnie -6 ale też słonko 😊 miłego dnia. 

Gość hultaj
9 godzin temu, Gość Anka napisał:

Witaj 😊 4 godziny snu wiec oczy na zapałki i lecę na spotkanie 😜 tak kosmetyka tez. Niestety bez winka bo ona pilnuje mi dzis dzieci a ja te spotkanie rano. U mnie -6 ale też słonko 😊 miłego dnia. 

Jak minął dzionek , spotkanie pozytywnie wypadło ? Mało spałaś dzieci czy mąż tak dokazuje 🙂 Zimno u Ciebie , u mnie już można się opalać więc zapraszam do mnie , przy okazji zregenerujesz  zniszczone moje  dłonie 😜

Gość hultaj

Aniu słoneczko gdzie jesteś 😭