Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onarozbawiona

Z pewnych źródeł wiem, że jego nowa dziewczyna nie opierała się wdziękom murzynów w UK, a teraz udaje cnotkę

Polecane posty

Gość Onarozbawiona

I zastanawiam do czy jemu to oznajmić, czy zostawić tą wiadomość dla siebie i z satysfakcją patrzeć jak on ją po tylu murzynach co ją brało na ostro teraz traktuje jak księżniczkę 😄 Nie powiem mam satysfakcję z tego, że ta jego nowa nie jest taka krystaliczna za jaką on ją ma. I żd trafił na taką puszczalską, że pół miasta ją miało. I brzydziłabym się teraz po niej z nim całować. Jednak karma wraca i życie jest sprawiedliwe 😄 Życzę im szczęścia 😄

Gość Jjjjj

Możesz powiedzieć, ale raczej nie będzie mu to przeszkadzać. 

Gość Ja.

Rozumiem, że ten facet to twój były? Cóż, gdyby mi ktoś powiedział, że umawiam się z puszczalską zdzi'rą udającą cnotkę, to bym był wielkim dłużnikiem tej osoby i na pewno bym się sowicie odwdzięczył za taką informację.

Gość gość
9 minut temu, Gość Jjjjj napisał:

Możesz powiedzieć, ale raczej nie będzie mu to przeszkadzać. 

Uwierz mi będzie! Kobieta po murzynach to dla faceta najgorsza możliwa opcja. Gorsza jest tylko kobieta po murzynach i z dzieckiem murzyna. 😄

Gość Jjjj
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Uwierz mi będzie! Kobieta po murzynach to dla faceta najgorsza możliwa opcja. Gorsza jest tylko kobieta po murzynach i z dzieckiem murzyna. 😄

Ja mu się ona podoba to wątpię, ze ja zostawi. Dużo mężczyzn libi takie przechodzone i doświadczone. Problem jest tez taki, ze nie masz dowodów a ona nie musi się przyznać, ze spała z czarnymi itp. Może porób screeny z rozmow z osobami które Ci to powiedziały 

Gość Malutka

A masz jakieś dowody na to? Bo jeśli nie i tylko powiesz co ,,slyszalas" to wyjdziesz na zazdrosnice która za wszelka cenę chce popsuc im związek. Wtedy Ty tylko sobie na robisz obciachu a on i tak nie uwierzy. 

Gość Onarozbawiona

On był zawsze na takie przeczulony i mówił co by zrobił, gdyby takie spotkał itd. Ale to on mnie zdradził i to z tą dziewczyną, więc nie powiem mu tego, a źródła są 100% pewne.  Nie powiem mu, jednak mam satysfakcję z tego, że tak przechwalał się tą dziewczyną, że jest dużo lepsza ode mnie, że tak mocno ją kocha i nie zostawi jej nigdy, a tu taka przykra niespodzianka go czeka, jeśli ktoś go o tym poinformuję w ogóle, bo ja nie :D Nawet, by mi nie uwierzył i pomyślał, że specjalnie o niej tak mówię

Gość gość
7 minut temu, Gość Jjjj napisał:

Ja mu się ona podoba to wątpię, ze ja zostawi. Dużo mężczyzn libi takie przechodzone i doświadczone. Problem jest tez taki, ze nie masz dowodów a ona nie musi się przyznać, ze spała z czarnymi itp. Może porób screeny z rozmow z osobami które Ci to powiedziały 

Chyba w zupełnie innych światach żyjemy. Żaden z moich przyjaciół i znajomych, a mam ich wiele by takiej dziewczyny nie chciał.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Onarozbawiona napisał:

On był zawsze na takie przeczulony i mówił co by zrobił, gdyby takie spotkał itd. Ale to on mnie zdradził i to z tą dziewczyną, więc nie powiem mu tego, a źródła są 100% pewne.  Nie powiem mu, jednak mam satysfakcję z tego, że tak przechwalał się tą dziewczyną, że jest dużo lepsza ode mnie, że tak mocno ją kocha i nie zostawi jej nigdy, a tu taka przykra niespodzianka go czeka, jeśli ktoś go o tym poinformuję w ogóle, bo ja nie 😄 Nawet, by mi nie uwierzył i pomyślał, że specjalnie o niej tak mówię

Nie zazdrość larwo tylko idź popuśc murzynowi, żałosna jesteś

Gość Onarozbawiona

Mam dowody i nawet zdjęcia różne jej jak siedzi u murzyna na kolanach i nie tylko, ale ja jemu tego nie powiem wystarczy mi satysfakcja, że ja o tym wiem :D Tak się nią chwalił, że jest spokojna, ale potrafi być i imprezowa, że rozbawia towarzystwo, że taka dusza towarzystwa  haha :D Murzyni w UK odczuli niejednokrotnie jej duszę towarzystwa, gdy brali ją od tyłu, a teraz przed nim odgrywa taką spokojną i ułożoną dziewczynę :D Tylko szkoda, że takie udawaczki istnieją, bo potem taki facet żadnej nie zaufa po takiej i o wszystkich będzie myślał, że takie są jak ona :/

Gość Jjjj
6 minut temu, Gość gość napisał:

Chyba w zupełnie innych światach żyjemy. Żaden z moich przyjaciół i znajomych, a mam ich wiele by takiej dziewczyny nie chciał.

To Ty chyba z jakieś patologii jesteś. DzLwka to  DzLwka co to za różnica jaki miał kolor skory? 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Onarozbawiona napisał:

Mam dowody i nawet zdjęcia różne jej jak siedzi u murzyna na kolanach i nie tylko, ale ja jemu tego nie powiem wystarczy mi satysfakcja, że ja o tym wiem 😄 Tak się nią chwalił, że jest spokojna, ale potrafi być i imprezowa, że rozbawia towarzystwo, że taka dusza towarzystwa  haha 😄 Murzyni w UK odczuli niejednokrotnie jej duszę towarzystwa, gdy brali ją od tyłu, a teraz przed nim odgrywa taką spokojną i ułożoną dziewczynę 😄 Tylko szkoda, że takie udawaczki istnieją, bo potem taki facet żadnej nie zaufa po takiej i o wszystkich będzie myślał, że takie są jak ona 😕 

Nie dość, że rasistka to jeszcze nie do końca zdrowa psychicznie. Odpuść dziewczyno i zajmuj się swoim życiem.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Onarozbawiona napisał:

Mam dowody i nawet zdjęcia różne jej jak siedzi u murzyna na kolanach i nie tylko, ale ja jemu tego nie powiem wystarczy mi satysfakcja, że ja o tym wiem 😄 Tak się nią chwalił, że jest spokojna, ale potrafi być i imprezowa, że rozbawia towarzystwo, że taka dusza towarzystwa  haha 😄 Murzyni w UK odczuli niejednokrotnie jej duszę towarzystwa, gdy brali ją od tyłu, a teraz przed nim odgrywa taką spokojną i ułożoną dziewczynę 😄 Tylko szkoda, że takie udawaczki istnieją, bo potem taki facet żadnej nie zaufa po takiej i o wszystkich będzie myślał, że takie są jak ona 😕

Może napisz do niego z innego konta na fb, żeby nie wiedział ze to Ty? W końcu te zdjęcia, dowody nie tylko Ty moglas posiadać...

Gość 643

napisz mu z jakiegoś sztucznego konta na facebooku, założyć takie konto to chwila a uratujesz mu życie. w przeciwnym razie może całe życie spędzić ze sz'matą 😕

Gość

Nic nie mów. Nie chciał już Ciebie, wolał ją, to niech się nią cieszy. Dowie się i tak wcześniej czy później, zerwie z nią i żadna mu buzi nie da, skoro będą wiedziały, że zadawał się "z taką".😄

Gość

A niech spędza życie ze szmatą, skoro nie chciał z autorką. Jego wybór.

Gość Onarozbawiona

On ma kolegę policjanta, który po numerze Ip komputera może dojść, że to ja, więc wolę nie ryzykować.

Gość gość
25 minut temu, Gość Onarozbawiona napisał:

On był zawsze na takie przeczulony i mówił co by zrobił, gdyby takie spotkał itd. Ale to on mnie zdradził i to z tą dziewczyną, więc nie powiem mu tego, a źródła są 100% pewne.  Nie powiem mu, jednak mam satysfakcję z tego, że tak przechwalał się tą dziewczyną, że jest dużo lepsza ode mnie, że tak mocno ją kocha i nie zostawi jej nigdy, a tu taka przykra niespodzianka go czeka, jeśli ktoś go o tym poinformuję w ogóle, bo ja nie :D Nawet, by mi nie uwierzył i pomyślał, że specjalnie o niej tak mówię

Pomyslałaś o tym jakie ona mu cuda w seksie wniesie, po praktyce z murzynami? Jak go uszczęśliwia :D Pewnie cienka jesteś do niej :D

Gość 0987

Dlatego ja się trzymam swojej dziewczyny. Sam ją rozdziewiczałem więc przynajmniej wiem, że nie bzykali jej jakieś ru'chacze i zboki.

Gość kamcia

Tylko wiesz, dowody muszą być mocne, inaczej psycholce nikt nie uwierzy 🙂

Gość gość
Przed chwilą, Gość 0987 napisał:

Dlatego ja się trzymam swojej dziewczyny. Sam ją rozdziewiczałem więc przynajmniej wiem, że nie bzykali jej jakieś ru'chacze i zboki.

Racja, tylko nie bądź pewny że nie będą jej ru..ali. Będziesz kiepski to pójdzie do smietnika smieci wyrzucić i ci się wyłajdaczy.

Gość Amen

Cieniaki nie chca kobiet "po" murzynie, poniewaz glownie boja sie porownania z konkurencja, dlatego najlepsze dziewice, z braku doswiadczenia mysla, ze tak jak jest z cieniakiem, tak i ze wszystkimi. A ty autorko zakoncz spowodowany zazdroscia i checia zemsty bol dupy i zajmij sie swoim smutnym zyciem. Moze ktos jeszcze sie na ciebie zalapie, ale z pewnoscia nikt, kto pozna twoj wredny charakter, kazdy facet musi sie wlasciwie u ciebie obawiac, ze jak zakonczy zwiazek, to moga byc intrygi i proby zemsty. Zalosna jestes.

Gość kggt
10 minut temu, Gość Amen napisał:

Cieniaki nie chca kobiet "po" murzynie, poniewaz glownie boja sie porownania z konkurencja, dlatego najlepsze dziewice, z braku doswiadczenia mysla, ze tak jak jest z cieniakiem, tak i ze wszystkimi. A ty autorko zakoncz spowodowany zazdroscia i checia zemsty bol dupy i zajmij sie swoim smutnym zyciem. Moze ktos jeszcze sie na ciebie zalapie, ale z pewnoscia nikt, kto pozna twoj wredny charakter, kazdy facet musi sie wlasciwie u ciebie obawiac, ze jak zakonczy zwiazek, to moga byc intrygi i proby zemsty. Zalosna jestes.

Guzik prawda. Byłaś kiedyś w Stanach Zjednoczonych na dłużej niż wycieczka? Wiesz jak czarni są o białych facetów zazdrośni? Czarne kobiety lecą na białych jak muchy do... i czarni są o to mega zazdrośni. Nazywają swoje czarne siostry "hoes", wyzywają od zdrajczyń rasy itp. Murzyni to hipokryci bo sami chcą roochać co popadnie, roznoszą wenery na prawo i lewo, 90% murzynek wychowuje w USA dzieci samotnie, bo murzyni się nie piszą na ponoszenie odpowiedzialności za swoje dzieci, ale jak widzą, że czarne kobiety lecą na białych, to dostają zajoba. Na YT możesz zobaczyć masę vlogów mulatek z USA piszących dlaczego wolą białych i masę komentarzy czarnych pod tymi vlogami z wyzwiskami i hejtem.

Gość ona
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Racja, tylko nie bądź pewny że nie będą jej ru..ali. Będziesz kiepski to pójdzie do smietnika smieci wyrzucić i ci się wyłajdaczy.

To już wiem, dlaczego mój zawsze sam ze śmieciami do śmietnika lata.😄

Gość Onarozbawiona

Ale on jest moim pierwszym. On mnie rozdziewiczył. Nigdy go nie zdradziłam, teraz też nikogo innego nie dopuściłam po rozstaniu do siebie. On mi nie umiał zaufać chociaż nigdy nie dałam mu żadnych powodów do tego, aby mi nie ufał.  Ale jej od razu zaufał. Beż żadnej kontroli i sprawdzania. I jeszcze tak się chwalił, że ona taka cudowna i idealna. Ideał kobiety. Że lepsza niż ja i że na pewno wierna. A mi ciągle wmawiał zdrady, których nie było. Nie potrafił mi zaufać. Przykro mi. I jeszcze zdradzał mnie z tamtą przez miesiąc nim zakończył nasz związek i oszukiwał mnie. Więc nie będę go nic uświadamiała, bo i tak tak jak Wy powie, że jestem zazdrośnicą i mi pomimo dowodów nie uwierzy. 

Gość Hihihi

Masz wielu znajomych i sie tym chwalisz? Biedne dziecko. Im masz wiecej znajomych tym wiecej ci dvpe obrabia za plecami. Smiesza mnie takie przyglupy co to sie znajomymi chwala. I chociaz sa takimi samymi gownami to mysla ze im akurat nikt dvpy nie obrabia. Beka z przyglupow.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość ona napisał:

To już wiem, dlaczego mój zawsze sam ze śmieciami do śmietnika lata.😄

:D No to musisz chodzić z nim, tylko jak się przyzwyczaił to i ciebie w śmietniku może wykochać :D

Gość ona
27 minut temu, Gość gość napisał:

😄 No to musisz chodzić z nim, tylko jak się przyzwyczaił to i ciebie w śmietniku może wykochać 😄

Oj. No to mnie zaniepokoiłaś. 

Kupię sobie kominiarkę i będę go szpiegowała.😂

Gość gosc

A ja sie zastanawiam skad twoi znajomi to wiedza , moze sa tymi murzynami i brali ja na ostro , a moze jajka im podtrzynywali w trakcie ? I stad takie pewne zrodlo . 

Gość Gość

Wczoraj znajomy opowiadał jak znajoma z pracy jego zony rozsiewa plotki że wozil się z młodą kobietą i byli uchachani nieslychanie. Tak się właśnie rodzą plotki. Niedowidzi coś uslyszy piąte przez 10 i myśli że wie bo resztę sobie dopowie. Pewnie jak ta z tematu. Ktoś ja widział z czarnym i już pewność że zasysa jak stary odkurzacz. Żałosne.