Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onarozbawiona

Z pewnych źródeł wiem, że jego nowa dziewczyna nie opierała się wdziękom murzynów w UK, a teraz udaje cnotkę

Polecane posty

Gość gość
3 godziny temu, Gość ona napisał:

Oj. No to mnie zaniepokoiłaś. 

Kupię sobie kominiarkę i będę go szpiegowała.😂

Tak źle i tak niedobrze, ubierzesz kominiarkę kominiarz się pomyli i ci komin przeczyści, i co?

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wczoraj znajomy opowiadał jak znajoma z pracy jego zony rozsiewa plotki że wozil się z młodą kobietą i byli uchachani nieslychanie. Tak się właśnie rodzą plotki. Niedowidzi coś uslyszy piąte przez 10 i myśli że wie bo resztę sobie dopowie. Pewnie jak ta z tematu. Ktoś ja widział z czarnym i już pewność że zasysa jak stary odkurzacz. Żałosne.

podobno ma fotki jak siedzi u jakiegos na kolanach 😉 , ale dowod 

Gość gosc
Przed chwilą, kraina_przegrywu napisał:

Dlatego właśnie między innymi nie chcę żadnej polki nawet kijem dotknąć... 

haha , bo innej nacje to takie czyste i wierne ,,zebys sie czasem nie zdziwil 

Gość Gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

A ja sie zastanawiam skad twoi znajomi to wiedza , moze sa tymi murzynami i brali ja na ostro , a moze jajka im podtrzynywali w trakcie ? I stad takie pewne zrodlo . 

Z pewnością 🤣 podtrzymywali dorodne murzynskie jaja żeby zbyt głośno nie klaskaly. 

Gość ona
7 minut temu, Gość gość napisał:

Tak źle i tak niedobrze, ubierzesz kominiarkę kominiarz się pomyli i ci komin przeczyści, i co?

No jak to co? Będę miała czysty komin.

...i śmieci nie będę musiała wynosić...😉

Gość Gość
5 minut temu, kraina_przegrywu napisał:

Dlatego właśnie między innymi nie chcę żadnej polki nawet kijem dotknąć... 

Ty po prostu jesteś przegranym prawikiem ze stuleja umysłowa dlatego ukojenia szukasz w ruskich myśląc że są czyste jak łza pod każdym względem. Ponadto prawdopodobnie groszem nie smierdzisz więc po co piękna ruska mialaby brać? Przecież nie zapewnisz jej przepychu łamanego na tandete. 

Gość qqq
16 minut temu, Gość gosc napisał:

A ja sie zastanawiam skad twoi znajomi to wiedza , moze sa tymi murzynami i brali ja na ostro , a moze jajka im podtrzynywali w trakcie ? I stad takie pewne zrodlo . 

Czarnoskórzy lubią się chwalić swoimi seksualnymi podbojami. W UK znajomy z pracy, murzyn zawsze chwalił się pokazując w telefonie filmiki i zdjęcia ze swoich podbojów. Przecież tak samo wpadła niesławna Natalia W. z Rzeszowa o której cała Polska dowiedziała się, że dała du'py czarnemu, który potem wrzucił do sieci nagranie jak ją pie'rdolił. Pracowałem w UK parę lat i znam dość dobrze czarnoskórą społeczność i ich mentalność.

Gość monika

polecam ze skorzystania tarocistki okazało się, że mąż miał kilka kochanek na tych kamerkach! sprawa o rozwód w sądzie z orzeczeniem o winie, dziekuje jeszcze raz bardzo za kontakt do tej Pani nr 708877503 następnie po połączeniu numer wewnętrzny 177

Gość gość
Przed chwilą, Gość monika napisał:

polecam ze skorzystania tarocistki okazało się, że mąż miał kilka kochanek na tych kamerkach! sprawa o rozwód w sądzie z orzeczeniem o winie, dziekuje jeszcze raz bardzo za kontakt do tej Pani nr 708877503 następnie po połączeniu numer wewnętrzny 177

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha idę majty zmienić.

Gość Tyle
4 minuty temu, kraina_przegrywu napisał:

Oczywiście,  że Wszędzie się znajdą czarne owce,  tyle że jak wszyscy wiemy polki są w tym względzie "wyjątkowe". :classic_wink:

Bo tylko na informacji o chętnych polkach się skupiasz. Widać że jesteś mało inteligentny. Ale tak to właśnie jest ze największe wymagania rodem z kosmosu mają zawsze mniej niż przeciętne chùjki. Same nie grzesza ani uroda ani rozumem. Żadna rodaczka nie dalaby ci dúpy więc stworzyłeś sobie obronę ego w postaci polskich ...ishonow które rzucają się jak piranie do czarnych jaj.

Gość gosc
8 minut temu, kraina_przegrywu napisał:

Oczywiście,  że Wszędzie się znajdą czarne owce,  tyle że jak wszyscy wiemy polki są w tym względzie "wyjątkowe". :classic_wink:

Twoja sprawa co myslisz , jest portal gdzie obcokrajowcy wlasnie szukaja Polki na zony ( nie partnerki ) tak ze tego ....

Gość do administratora

TEMAT DO USUNIĘCIA, BO ZAŁOŻYCIEL TEMATU WYMYŚLIŁ HISTORIĘ  I PISZE SAM ZE SOBĄ.

Gość Gosc
2 minuty temu, kraina_przegrywu napisał:

Szukają bo mogą łatwo zamoczyć bez starania się. Niedawno była sprawa ryżego Australijczyka z brzuchem i łysiną o wyglądzie polskiego Janusza co umieścił na yt film jak zaliczył w Krakowie kilkanaście młodych polek.  

Czy ty czytasz ze zrozumieniem?   Idz na ruski portal i szukaj Rosjanki , a nie zawracasz ludziom doope . Ludzie to ludzie wszędzie tacy sami , tylko językami różnymi mówią. 

Gość gość
Dnia 5.02.2019 o 09:26, Gość Malutka napisał:

A masz jakieś dowody na to? Bo jeśli nie i tylko powiesz co ,,slyszalas" to wyjdziesz na zazdrosnice która za wszelka cenę chce popsuc im związek. Wtedy Ty tylko sobie na robisz obciachu a on i tak nie uwierzy. 

dokładnie

Gość okdkd
Dnia 5.02.2019 o 09:09, Gość Onarozbawiona napisał:

I zastanawiam do czy jemu to oznajmić, czy zostawić tą wiadomość dla siebie i z satysfakcją patrzeć jak on ją po tylu murzynach co ją brało na ostro teraz traktuje jak księżniczkę 😄 Nie powiem mam satysfakcję z tego, że ta jego nowa nie jest taka krystaliczna za jaką on ją ma. I żd trafił na taką puszczalską, że pół miasta ją miało. I brzydziłabym się teraz po niej z nim całować. Jednak karma wraca i życie jest sprawiedliwe 😄 Życzę im szczęścia 😄

Jeżeli nie masz gwarancji, ze tak bylo to milcz dla wlasnego dobra. Ludzie rozne rzeczy potrafia wymyslic