Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruno

Największe przegrywy na forum

Polecane posty

Gość Pan Kotarba

stalkerem to ty jesteś srun biedaku i daje ci słowo że spotkamy się osobiście wtedy odpowiesz za każde pierdnięcie gębą w sądzie i nie tylko to ci gwarantuje😎

wiem, że koparka co opadnie i sie zdziwisz😁😁

twoje tory bramki proxy na nic się zdadzą, myślisz że jesteś nie do namierzenia a jesteś i to bez żadnego problemu, wystarczy że wezwa i sprawdą bilingi panny v 😁

game over🤭✋

Gość Pan Kotarba

zrobię cie od doopy strony😎

Gość gość z miasta   Katowice

co zatkao? 😎

Gość Konsultant Orange Polska

Przykro mi ale nie jestem srun, ani też him i sysia. Polecam cieszyć się nowym telefonem bo nie będziesz mógł go wziąść ze sobą do więzienia jak już zresztą pewnie wiesz z doświadczenia 😃

Gość Pan Kotarba
3 minuty temu, Gość Konsultant Orange Polska napisał:

Przykro mi ale nie jestem srun, ani też him i sysia. Polecam cieszyć się nowym telefonem bo nie będziesz mógł go wziąść ze sobą do więzienia jak już zresztą pewnie wiesz z doświadczenia 😃

jak już to srysia stalkerskie lajno której moderacja kafe zbanowala wszystkie konta tak samo jak stalkerce him😎

Gość Kaja9s8wiwjs

Ten michał od dziewic to największy.Patolaaa!

tylko ze ja moge sobie sciagac co chce z repozytorow dystrybucji ktore uzywam i AUR arch linuxa i nikt o tym nie wie

a ty na swoim androidzie zeby sciagnac cokolwiek musisz miec konto na gmail.com ;).

ja chocbym mial smartfona takiego jak ty masz nawet za darmo to nei moglbym z niego korzystac bo gmaila mieć nie chce ;). wiec twoja zabawka jest zwyczajnie bezużyteczna.

do tego żeby ściągnąć update do systemu to nikt mi tego nie narzuca tak jak tobie android, ja sobie wpisuje pacman -Syu w terminalu i mam updejta, do tego mam wszystko bleeding edge rolling release wiec mam wszystko najnowszej wersji, podejrzewam ze u ciebie w androidzie jest wszystko dosyc przestarzałe ;).

kotarba wydałes 4000zł na złom i teraz musisz się wywyższać żeby sobie w łeb nie palnął jakim ...ą jest, że przejebal swoja wypłate 3 miesięczną na gvwno XD.

ja zwyczajnie nawet nie slucham muzyki na youtube bo nie jestem takim biedakiem xD.

za 4000 złotych to ja sobie składam PC do ktorego wsadzam karte graficzną AMD, SSD 512GB conajmniej i 16GB ramu, do tego dobre chłodzenie, i system bootuje mi się w kilka sekund, szybciej niż twój chvjałej xD.

nie ma to jak cieszyć się zabawką która nie działa, gdy nie obsługuje go google android XDDD. ja bym sobie w łeb palnął na twoim miejscu, ale na szczescie nie jestem tobą XD.

Gość gość

twoja babcia Stefania :D

Gość Bicu

Nikt nie skomentuje tej twarzy?  :classic_cool:

imgur.com/a/Espuj0H

Gość Gosc
10 godzin temu, dwajedentrzysiedem napisał:

kotarba wydałes 4000zł na złom i teraz musisz się wywyższać żeby sobie w łeb nie palnął jakim ...ą jest, że przejebal swoja wypłate 3 miesięczną na gvwno XD.

ja zwyczajnie nawet nie slucham muzyki na youtube bo nie jestem takim biedakiem xD.

Raczej jedna wypłatę biedaku bezrobotny

Gość gosc

sad rodzinny ci dzieci stalkerko odbierze a na kafe jesteś skończona tak samo jak ta cyberstalkerka z cuchnacą pisdą ze ślepym kocurem hahaha 😂😂

Gość upp