Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamiiiiii

Wyjazd z kolegą na weekend

Polecane posty

7 minut temu, Kamiiiiii napisał:

Powiedzmy, ze dam. To gwarancja jest to, ze mnie oleje potem ? 😂😅

Gwarancja nie, ale prawdopodobieństwo spore, bo jak dotąd nie dawał ci żadnych powodów byś mogła myśleć, że jest tobą zainteresowany na poważnie.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak nie pojedziesz to mu nie dasz, a jak pojedziesz to tak i tak mu dasz ;D proste ;D

Dokładnie. Kobiety są łatwe 😉 Prędzej czy później ją złamie.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gośc napisał:

jak gdzie w moralności, widać nie rozumiesz czym jest wykorzystanie i jak moze sie czuć porządna dziewczyna

Nie do mnie. Wykorzystana??? Jak nie zechce to się nie da przelecieć, proste.

2 minuty temu, JonnyDaniels napisał:

Dokładnie. Kobiety są łatwe 😉 Prędzej czy później ją złamie.

No właśnie i do tego ma opinie kobieciarza, chociaż mi opowiada bajki jaki to on pożądny, grzeczny, ze się zmienił. Najgorsze jest to ze chcialabym mu wierzyć, a on najprawdopodobniej chce się ze mną przespać tylko.

Gość Gość
Przed chwilą, Kamiiiiii napisał:

No właśnie i do tego ma opinie kobieciarza, chociaż mi opowiada bajki jaki to on pożądny, grzeczny, ze się zmienił. Najgorsze jest to ze chcialabym mu wierzyć, a on najprawdopodobniej chce się ze mną przespać tylko.

Choćby nawet, krzywdy ci pewnie nie zrobi, chyba nie jest sadystą :D  :D  :D  W/g mnie jedyne co może ci zrobić to ...dobrze :D

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Choćby nawet, krzywdy ci pewnie nie zrobi, chyba nie jest sadystą :D  :D  :D  W/g mnie jedyne co może ci zrobić to ...dobrze :D

W to nie wątpię ale nie chce żeby w mojej głowie potem było niedobrze 😅

lepiej jechać i nie dać czy w ogóle nie jechać ? 😅

A jest szansa ze przy takim zachowaniu on może jednak chce czegoś więcej niż tylko seks ? 😒

Gość Ben

nie licz na bezinteresownośc tego gościa , myśli że będzie sobie uzywał z Tobą za koszt tego wyjazdu gratis , moze to nawet jego sposob na kobiety wycieszka plus seks a potem zwykłe pa Nie trzeba się spotykać i tracić czasu, a skoro jest kobieciarzem to odpowiedz zdaje się oczywista.

Gość Ben

Pamiętaj łatwa kobieta nie jest wiele warta na dłuższą metę.

Gość Gość

W to nie wątpię ale nie chce żeby w mojej głowie potem było niedobrze 😅

lepiej jechać i nie dać czy w ogóle nie jechać ? 😅

Jechać! W głowie będzie ci dobrze, już widzę jak cię nakręci, twoje maślane oczy :D Zabezpiecz się żeby znacznie niżej od głowy, nie narobiło się niedobrze :D

14 minut temu, Kamiiiiii napisał:

No wow! Zaczynasz kojarzyć fakty... brawo. Tylko ciekawe czy wnioski też wyciągniesz. 😉

1 minutę temu, JonnyDaniels napisał:

No wow! Zaczynasz kojarzyć fakty... brawo. Tylko ciekawe czy wnioski też wyciągniesz. 😉

Kojarzę fakty cały czas ale szukam jakiejś nadzieji na to ze jednak może być inaczej 😒 

9 minut temu, Kamiiiiii napisał:

A jest szansa ze przy takim zachowaniu on może jednak chce czegoś więcej niż tylko seks ? 😒

Nie. Kobieta z przyklejoną etykietką "łatwa" nic nie wskóra u faceta... no może u jakiegoś prawiczka, nieogara albo mało atrakcyjnego gościa który nie ma dużego wyboru, ale u doświadczonego, atrakcyjnego faceta i do tego kobieciarza... marne szanse.

Gość Ben

Czy każda kobieta chce odgrywać rolę hmm dzifki dla faceta?

Przed chwilą, Gość Ben napisał:

Czy każda kobieta chce odgrywać rolę hmm dzifki dla faceta?

Zdziwiłbyś się jak kobiety potrafią się poniżać dla atrakcyjnego faceta, który wpadł im w oko 😄 Samego mnie ten fenomen zaskakuje, ale tak już po prostu jest 😛

Nie. Kobieta z przyklejoną etykietką "łatwa" nic nie wskóra u faceta... no może u jakiegoś prawiczka, nieogara albo mało atrakcyjnego gościa który nie ma dużego wyboru, ale u doświadczonego, atrakcyjnego faceta i do tego kobieciarza... marne szanse.

Ja nie jestem łatwa, bardzo mnie on kręci ale nie myśle o tym, ze odrazu będzie seks.. myśle tylko ze on może taki mieć zamiar czego bym nie chciała... dlatego nie wiem co mam robić 😱

Gość gość

Nie słuchaj  ich, oni bronią twojej "cnoty" a tylko by im się udało to sami by cię przelecieli :D

1 minutę temu, Kamiiiiii napisał:

Ja nie jestem łatwa, bardzo mnie on kręci ale nie myśle o tym, ze odrazu będzie seks.. myśle tylko ze on może taki mieć zamiar czego bym nie chciała... dlatego nie wiem co mam robić 😱

Jak chcesz seksu na raz to jedź z nim. Jak chcesz go na wyłączność to nie jedź. Prosta sprawa. Jak pojedziesz to mu dasz. On doświadczony kobieciarz, a ty bardzo naiwna gąska... z wiankiem nie wyjdziesz z tej jaskini wierz mi 😄 A wtedy cię oleje.

Czy godzenie się na taki wyjazd z kolega to oznaka, ze jestem łatwa ?

Gość druga 29

ale z ciebie ...ka autorko

taka ...ka niczym starzy otyli ...i liczący na znajomość z młodszą, chyba k... w snach

mam ochotę bić za głupotę, nie znoszę ułomnych ludzi

Jak chcesz seksu na raz to jedź z nim. Jak chcesz go na wyłączność to nie jedź. Prosta sprawa. Jak pojedziesz to mu dasz. On doświadczony kobieciarz, a ty bardzo naiwna gąska... z wiankiem nie wyjdziesz z tej jaskini wierz mi 😄 A wtedy cię oleje.

😭😭😭 a jak weźmiemy osobne pokoje ?

1 minutę temu, Gość druga 29 napisał:

ale z ciebie ...ka autorko

taka ...ka niczym starzy otyli ...i liczący na znajomość z młodszą, chyba k... w snach

mam ochotę bić za głupotę, nie znoszę ułomnych ludzi

???????

1 minutę temu, Kamiiiiii napisał:

Czy godzenie się na taki wyjazd z kolega to oznaka, ze jestem łatwa ?

😄😄😄😄😄😄  

Dobra ja się zmywam bo muszę jeszcze się do pracy przygotować.

😄😄😄😄😄😄  

Dzięki za rady ale i tak nie wiem co mam robić 😅 pa

Gość gość
2 minuty temu, JonnyDaniels napisał:

😄😄😄😄😄😄  

Nie dziwię się że dziewczyna się dopytuje bo wy macie govno w głovach...jak zaliczy to oleje...wy po prostu ...annni jesteście, autorko jak jedz to tylko osobne pokoje i tyle i żadnego seksu

Gość druga 29

???????

jesteś KRE TYNKA teraz widać co miałam na myśli? wyślij mu na spotkanie jakiegoś podstarzałego geja który długo nie zamoczył, niech się z nim męczy

Dobra rada: nie licz na to, że kobieciarz się w tobie zakocha. Kobieciarz który się angażuje to słaby kobieciarz. On dał ci już wystarczająco dużo przesłanek byś mogła mieć pewność, że nie jest tobą zainteresowany w ten sposób jakiego ty oczekujesz. Życie to nie bajka i nie komedia romantyczna. Life is brutal and full of zasadzkas. 😉 Miłego wieczoru.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie dziwię się że dziewczyna się dopytuje bo wy macie govno w głovach...jak zaliczy to oleje...wy po prostu ...annni jesteście, autorko jak jedz to tylko osobne pokoje i tyle i żadnego seksu

Właśnie nad taka opcja się zastanawiam. Jak mu to nakreśle to chyba będzie wiedział ze nie może liczyć na seks😄

Gość Gość &

Na co on może liczyć to się jeszcze okaże. Pojechać w ciekawe miejsce, z kimś miłym zawsze warto. Od lat jeżdżę. Z seksem różnie. Jak się panna postarała to i owszem. Uśmiech, zadowolenie na twarzy, kontakt werbalny. Obecność, zapach, delikatny dotyk kobiety w zupełności wystarczy. To nie ma być  miłość.

Gość Iwonka

jak nie chcesz być kolejną łatwą i zaliczoną na jego koncie to nie jedź.