Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fighter

Lubię wojowniczych facetów

Polecane posty

Gość Fighter

Lubię jak faceci stawiają się kobietom, walczą z nimi, nie ulegają im i nie są im posłuszni. Lubię jak nie pozwalają kobietom sobą rządzić, mają własne  zdanie i potrafią go bronić, podoba mi się gdy potrafią kobietę skrytykować gdy na to zasługuję. Facet ma prawo się bronić, ma prawo do własnego zdania i nie musi być kobiecie posłuszny i się jej słuchać. Nie musi być dla niej miły i grzeczny. Kobiety nie są lepszą płcią, i nie zasługują na przywileje i specjalne traktowanie z powodu swojej płci. Faceci nie muszą być przymilni, nie muszą podlizywać się kobietom. Facet ma prawo być wredny, chamski i bezczelny, skoro kobiety mogą takie być to mężczyźni również.

Gość dr. pravi

po czym zawołał "mamooo, daj mi zupki"

Gość Gość

Lubię jak kobiety stawiają się facetom, walczą z nimi, nie ulegają im i nie są im posłuszne. Lubię jak nie pozwalają facetom sobą rządzić, mają własne  zdanie i potrafią go bronić, podoba mi się gdy potrafią faceta skrytykować gdy na to zasługuję. Kobieta ma prawo się bronić, ma prawo do własnego zdania i nie musi być facetowi posłuszna i się jego słuchać. Nie musi być dla niego miła i grzeczna. Faceci nie są lepszą płcią, i nie zasługują na przywileje i specjalne traktowanie z powodu patriarchalnej tradycji. Kobiety nie muszą być przymilne, nie muszą podlizywać się facetom i im ulegać. Kobieta ma prawo być wredny, chamski i bezczelny, skoro faceci mogą takie być to mężczyźni również.

Gość pravk

to wtedy taki ktos nie nazywa sie juz facetem, tylko mezczyzną albo islamem

Gość bbuahahhaha
25 minut temu, Gość Fighter napisał:

Facet ma prawo być wredny, chamski i bezczelny, skoro kobiety mogą takie być to mężczyźni również.

Buahaha, to mnie najbardziej rozwaliło. Większość z was to totalne chamy i prostaki - choć niektórzy dobrze się kryją - i tu kobiety wam za bardzo pobłażają lub nie zawsze potrafią odpowiednio sie obronić. To kobiety starają się nie być zbyt "ostre", aby tylko kogoś nie urazić - i to ich błąd,. Powinny być tak samo chamskie, bezwzględne i szczere wobec was, jak wy wobec nich - może wtedy byście nabrali choć trochę pokory lub pomyśleli 5 razy zanim wydacie jakiś osąd - bo najczęściej są one lekkomyślne i durne.

Gość Felix

A ja lubię wojownicze kobiety i jestem facetem.

Gość Fenix
27 minut temu, Gość Felix napisał:

A ja lubię wojownicze kobiety i jestem facetem.

Uwielbiam także przebierać się w damskie ciuszki i mieć deptane jaja.

Gość ffdfdfd
17 minut temu, Gość Fenix napisał:

mało to wiarygodne .  Ludzie, którzy udają kobiety w damskich ciuszkach , nie mają jednocześnie deptanych jąder

11 minut temu, Gość Fenix napisał:

:D