Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syf

Umyj sie kobieto, nie wypada żeby góównem tak od damy capiło ohyyda bleee

Polecane posty

Gość syf

fuj

Gość Gość

Hultaj ogarnij się 

Gość Monika

Po co mam się myć? W tym miesiącu się już myłam. 

Gość Gość

Jedni budują poczucie wartości na charakterze, inni na osiągnięciach zawodowych, jeszcze inni na zainteresowaniach,  na wiedzy a pańcie z tego forum na chodzeniu 2x dziennie pod prysznic.

Każdemu wg możliwości.

Gość gość

Moja droga, można mieć osiągnięcia, zainteresowania i wiedzę, a do tego myć się 2 razy dziennie. 

Nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej 😄 

Pańcia przychodzi do pracy czy na uczelnię i śmierdzi, bo dla niej wiedza i mycie się wykluczają 😄😄😄 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Moja droga, można mieć osiągnięcia, zainteresowania i wiedzę, a do tego myć się 2 razy dziennie. 

Nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej 😄 

Pańcia przychodzi do pracy czy na uczelnię i śmierdzi, bo dla niej wiedza i mycie się wykluczają 😄😄😄 

Daruj sobie te poufałosci.

Kobieta z klasą NIGDY nie nie będzie wywyższać się z tego powodu,  że myje się 2x dziennie ani rozpisywać na forum, że pracuje z kobietą,  która wydziela zapachy powszechnie uznane za nieprzyjemne.

Jeżeli to tobie przeszkadza,  to delikatnie zwróć uwagę zainteresowanej a nie ja wyśmiewasz. Nie przyszło ci do glowy, ze może mieć depresję?

Gość oczywiscie

Juz mi się nie chce ciągnąć tej durnej dyskusji. Nie chcesz to sie nie myj i śmierdź. Razem nie pracujemy. Na pewno ktoś ci zwróci uwagę i będzie jeszcze mniej przyjemnie. 

Gość o co chodzi

Autorko,mozesz przynajmniej napisac,do kogo ten temat ? Hm ?

Gość oczywiscie

Nb. miałam zdiagnozowaną depresję, ale higienę zachowywałam mimo wszystko. Można. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość oczywiscie napisał:

Juz mi się nie chce ciągnąć tej durnej dyskusji. Nie chcesz to sie nie myj i śmierdź. Razem nie pracujemy. Na pewno ktoś ci zwróci uwagę i będzie jeszcze mniej przyjemnie. 

Kompleksy cię niszczą, musi być ciężki z nimi żyć, współczuję.

Próbując wdeptac innych w ziemie nie staniesz się lepsza,  mrówka na głowie słonia ciągle jest mrówka a on słoniem. 

Gość oczywiscie

Jakie kompleksy? Nie mam powodu do kompleksów 😄 To raczej ty pogrążasz się coraz bardziej. Weź wdech i pooddychaj spokojnie, może pomóc 😄 

Gość hmmmm

Do kogo ten temat ?

Gość Gość

Nie należy zmywax z siebie ochrony wytwarzanej podczas zimy zbyt często bo później wirusy atakują. Trzeba się kąpać zimą raz w miesiącu a myć co trzy dni. Oprócz tego smarować się antypwrspirantami w miejscach intymnych i wszystko jest ok. 

Gość syf

Do hmmmm

Gość Gość
7 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Nb. miałam zdiagnozowaną depresję, ale higienę zachowywałam mimo wszystko. Można. 

Miałaś obniżony nastrój a nie depresję,  ewentualnie jej łagodna fazę, co nie zmienia faktu, że inni mogą mieć inne jej fazy. 

Czytając fora nasuwa mi się wniosek, że empatia jest deficytywym uczuciem, pycha rośnie w siłę, tylko warto mieć drobna refleksję - jutro mogę potrzebować empatii od innych, dzisiaj on/a cierpi odrzucenie, choruje, jutro być może będę to ja. 

Gość oczywiscie
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie należy zmywax z siebie ochrony wytwarzanej podczas zimy zbyt często bo później wirusy atakują. Trzeba się kąpać zimą raz w miesiącu a myć co trzy dni. Oprócz tego smarować się antypwrspirantami w miejscach intymnych i wszystko jest ok. 

Wymówka brudasów. Całe życie z siebie zmywam i nic mi sie nie stało 😄 😄 😄 

Gość hmmmm
Przed chwilą, Gość syf napisał:

Do hmmmm

Do mnie ? Cos ci sie pomylilo :D Ja ladnie pachne.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość oczywiscie napisał:

Poczekaj jak cie wirusy zatakuja to już nawet ratunku nie będzie, od razu grób. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Miałaś obniżony nastrój a nie depresję,  ewentualnie jej łagodna fazę, co nie zmienia faktu, że inni mogą mieć inne jej fazy. 

Czytając fora nasuwa mi się wniosek, że empatia jest deficytywym uczuciem, pycha rośnie w siłę, tylko warto mieć drobna refleksję - jutro mogę potrzebować empatii od innych, dzisiaj on/a cierpi odrzucenie, choruje, jutro być może będę to ja. 

I jeszcze jedna - zakompleksieńcy w życiu są bohaterami w necie.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Kasiu, bad charakterem popracuj swoim, zmyj brud i mężowi pomóż w tym. Tu prysznic nie pomoże. 

Gość oczywiscie

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Kasiu, bad charakterem popracuj swoim, zmyj brud i mężowi pomóż w tym. Tu prysznic nie pomoże. 

Nie mam na imię Kasia. Jeśli jesteś brudna i śmierdzisz, to idź się wreszcie umuj zamiast zatruwać powietrze. Co w tym takiego trudnego, żeby wejść do wanny? Masz kiepski charakter jesli nie liczysz się z odczuciami innych ludzi 😄 

Gość oczywiscie
12 minut temu, Gość Gość napisał:

I jeszcze jedna - zakompleksieńcy w życiu są bohaterami w necie.

Rozumiem, że piszesz o sobie. Jestem empatyczna i współczuję. 

Gość to ty smierdzisz

Umyj sie kobieto, nie wypada żeby góównem tak od damy capiło ohyyda bleee

x

Nie wydurniaj sie autorze.Wlasnie ode mnie powinienes brac przyklad,ze o higiene TRZEBA dbac.Bo poki co to od ciebie smierdzi :)

Prowokacja ci nie wyszla.

Gość haha

ale ja lubie jak mnie czuć:)

Gość oczywiscie

Jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby ktoś bronił brudu jak niepodległości. Może ty jesteś facetem? 😄  Tylko faceci oszczędzają wodę i twierdzą, że od częstego mycia skóra się ściera i człowiek umiera 😄 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby ktoś bronił brudu jak niepodległości. Może ty jesteś facetem? 😄  Tylko faceci oszczędzają wodę i twierdzą, że od częstego mycia skóra się ściera i człowiek umiera 😄 

🙂

Gość gość
2 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Tak, był o tym wątek naszego starego kafetrolla, na parę stron.