Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....

Nie masz kompleksow ? A powinienes miec.

Polecane posty

Gość .....

Nie pisze tego zlosliwie.

Gość gość

Śmiech mnie zbiera jak czytam sztuczne i oklepane komentarze pod zdjęciem pewnej osoby. Ale jak to mawiają, tacy adoratorzy taki obiekt seksualny.. 

Gość gość

Jaki obiekt*

Gość gość j

Moje kompleksy MOJA SPRAWA. Wiem na co mnie stać i co mogę jeszcze osiągnąć. 

Gość .....
4 minuty temu, Gość gość j napisał:

Moje kompleksy MOJA SPRAWA. Wiem na co mnie stać i co mogę jeszcze osiągnąć. 

Co mozesz jeszcze osiagnac ? Chyba zacpac sie na smierc haha :D

Gość totylkoja

Mam. Każdy ma.

Gość gość
Przed chwilą, Gość ..... napisał:

Co mozesz jeszcze osiagnac ? Chyba zacpac sie na smierc haha 😄

Ciekawe po co ciągniesz temat ? Coś cie boli ? Coś ci dolega ? A tak poza tym cipunów u ciebie pełno.. Rozejrzyj się 😉 Ja czysty od kilku lat a bajki to tam wiesz komu.. PODOBNYM SOBIE.

Gość gość

Ćpunów i lekomanów*

Gość .....
9 minut temu, Gość gość napisał:

Ciekawe po co ciągniesz temat ? Coś cie boli ? Coś ci dolega ? A tak poza tym cipunów u ciebie pełno.. Rozejrzyj się 😉 Ja czysty od kilku lat a bajki to tam wiesz komu.. PODOBNYM SOBIE.

Czysty od kilku lat ? Dobre :D

Zebys ty byl "czysty"przynajmniej przez piec minut to juz byloby dobrze :D

Gość gość
1 minutę temu, Gość ..... napisał:

Czysty od kilku lat ? Dobre 😄

Zebys ty byl "czysty"przynajmniej przez piec minut to juz byloby dobrze 😄

Z pustostanem się nie dyskutuje.

Gość .....

To nie dyskutuj.Idz sie napic,poczujesz sie lepiej :)

Gość gość

Ty (i nie tylko ty) kompromitujesz się praktycznie za każdym razem. Zauważ to że zawsze jest dużo pajacowania, dużo prowokacji z tej strony od ciebie a później kupa śmiechu z tego u innych. Ja mam mieć wstyd ? Bez porównania gorsze rzeczy tam u ciebie się dzieją i jakoś wstydu u was nikt nie ma (i to nie tylko ja zauważyłem). To tyle..

Gość gość

Kupiłem/kupiłam to i tamto a okazuję się że za moje pieniądze. Samo to jeste m.in twoją kompromitacją. Ludzie nie ośmieszajcie się. Pa

Gość gosc

O czym wy piszecie ? Znacie się.? Tu jest  jakaś zbiorowa paranoja . Ja umywam ręce , to mój pierwszy komentarz w tym temacie . To tak w razie Wu , bo tu wszyscy się znają 😉

Gość .....
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ty (i nie tylko ty) kompromitujesz się praktycznie za każdym razem. Zauważ to że zawsze jest dużo pajacowania, dużo prowokacji z tej strony od ciebie a później kupa śmiechu z tego u innych. Ja mam mieć wstyd ? Bez porównania gorsze rzeczy tam u ciebie się dzieją i jakoś wstydu u was nikt nie ma (i to nie tylko ja zauważyłem). To tyle..

Ja sie kompromituje ? Wiem,ze chcialbys,zebym tak myslala :)

Jakie gorsze rzeczy sie u mnie dzieja ? Oswiec mnie,bo serio nie wiem.Nic nie moze byc gorszego od tego,co JUZ zademonstrowales swoim zachowaniem.Przynajmniej wiem,jakim zalosnym czlowiekiem jestes i moge tobie tylko wspolczuc.

Gość ON9

Same piz*** macie kompleksy. I mścicie się na bogu ducha winnym facetom. Uważacie, że to ich wina że same sobie się nie podobacie. Najgorsza to mała, gruba, z cienkimi, rzadkimi włosami. Takie to potrafią być złośliwe. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość ..... napisał:

Ja sie kompromituje ? Wiem,ze chcialbys,zebym tak myslala 🙂

Jakie gorsze rzeczy sie u mnie dzieja ? Oswiec mnie,bo serio nie wiem.Nic nie moze byc gorszego od tego,co JUZ zademonstrowales swoim zachowaniem.Przynajmniej wiem,jakim zalosnym czlowiekiem jestes i moge tobie tylko wspolczuc.

Nawet nie zdajesz sprawy jak się skompromitowałaś. Ty się od początku kompromitowałaś hehe i tu wiesz nie pipsz. Po prostu ci nie poszło. Nigdy ci nie wychodzi nic.. Daj spokój. Pa

Gość gość

Nigdy nic* Pa 

Gość .....
19 minut temu, Gość gość napisał:

Nawet nie zdajesz sprawy jak się skompromitowałaś. Ty się od początku kompromitowałaś hehe i tu wiesz nie pipsz. Po prostu ci nie poszło. Nigdy ci nie wychodzi nic.. Daj spokój. Pa

Ha ha nie rozsmieszaj mnie :D Juz samo "mszczenie sie" na kobiecie,ktora ciebie nie chce to obciach.Nie masz wstydu :D

Pa

Gość szaarriikkkk

Mam kompleksy ale tylko jak pisze z Monikom...pisze to i znikiom...

Gość gość

Mszczenie się ? Jakie mszczenie się ? 🤣 Tu z mojej strony nie było nigdy żadnego mszczenia się. Coś sobie upierd/oliłaś w tej chorej główce razem z popierd/oloną mamusią i tyle. Nigdy w życiu się nie mściłem poza cafe (to nie mszczenie się tylko odpowiedź na zaczepki), nigdy w życiu nie próbowałem wtykać nosa w twoje sprawy. To ty się skompromitowałaś w tej materii 😂 Że się domyśliłem pewnych spraw a tobie znowu nie idzie to już nie moja wina. Kto próbuje kogoś prowokować od dawna a bezpośrednio się boi ? No kto ? Kto cały czas podnosi ten nasz temat w realu ? No kto ? Ja ? Kto to na siłe robi? Nie oszukuj się bo ja wielokrotnie już chciałem to zakończyć i tylko ratowało cie jedno i drugie które łagodziło pewne sprawy.

Gość gość

I tak było a jak twierdzisz inaczej to jesteś po prostu kłamczuch totalny i ten cały syf ponownie wypłynie znowu wraz z twoimi nowym "perypetiami". No to hej.

Gość szaaarrriiikkk

no tak pewne sprawy co nie byly do zabawy….

Gość .....

Daj spokoj i sie glupio nie tlumacz.Juz sam fakt,ze sie tutaj udzielasz o czyms swiadczy.

Ty nie tylko wtykasz nos w moje sprawy,ty probujesz sie panoszyc.