Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatan

Chwała szatanowi

Polecane posty

Gość szatan

Chwała szatanowi

Gość gość

Ten szatan, którego tak chwalisz zupełnie ma inną naturę jak cię ściągnie do swego domu( piekła ). Jak przekroczysz bramę , którą nikomu przekraczać nie wolno, to ten szatan nie różni się niczym od wściekłego psa w ostatnim stadium wścieklizny.

Po wejściu do piekła odwraca się i zrzuca swój uniform, pokazując całą swoją ohydną naturę nowo przybyłemu . Rycząc przekleństwami i klnąc, bierze żelazny pręt i katuję aż na miazgę, a na końcu kopniakiem zrzuca do płonącego dołu, tego kto za życia mu służył .

To jest ta szatańska nagroda za współpracę.

{ Mary Baxter, Reportaż z piekła .)

Gość 111

bla bla bla

Gość gosc
12 minut temu, Gość gość napisał:

Ten szatan, którego tak chwalisz zupełnie ma inną naturę jak cię ściągnie do swego domu( piekła ). Jak przekroczysz bramę , którą nikomu przekraczać nie wolno, to ten szatan nie różni się niczym od wściekłego psa w ostatnim stadium wścieklizny.

Po wejściu do piekła odwraca się i zrzuca swój uniform, pokazując całą swoją ohydną naturę nowo przybyłemu . Rycząc przekleństwami i klnąc, bierze żelazny pręt i katuję aż na miazgę, a na końcu kopniakiem zrzuca do płonącego dołu, tego kto za życia mu służył .

Przem zawsze groził kobietom metalowym prentem. To diabeł?

Gość trzeźwo myśląc

W świecie duchowym jest Bóg, który cię kocha oraz Lucyfer, który jawi się pozornie świetnie, a cię nienawidzi. Póki żyjesz nic straconego, ale po śmierci będzie już za późno. Władca ciemności nie jest taki jak ci się przedstawia, a Bóg nie jest patałachem jakim on Boga przedstawia.

"4 prawa życia duchowego" Youtube

Gość gość
21 minut temu, martyna 33 napisał:

Wiele osób potrafi oczerniać naszego Stwórcę,mówiąc: Gdzie był Bóg, dopuszczając do ciężkich chorób niewinne dzieci. Albo odnośnie wojen, kastastrof czy ogólnej niesprawiedliwości, jaka jest na naszej planecie. 

A Bóg jest zupełnie niewinny. On w żaden sposób nie jest odpowiedzialny za to, że my mamy nieszczęśliwe życie. I jest tyle bólu oraz cierpienia w naszym życiu.Gdybyśmy przeanalizowali każdą formę bólu i cierpienia, która nas dotyka. To w 99 % musimy stwierdzić logicznie , że to cierpienie jest konsekwencją naszych grzechów, które w nas uderzyły, Konsekwencją naszych złych wyborów, których efekty teraz widzimy. Ale Bóg jest zupełnie niewinny. On wsród kar i cierpień, które my sami sobie nawzajem zadajemy. Jest Tym, który chce nas ratować, uzdrawiać, uwalniać, przytulać.Zaś szatan zrobi wszystko i to jest jego najbardziej perfidna strategia, by włożyć w nasze serca przekonanie, że to Bóg jest winien. Bo to On nas karze.Ile razy nasze mamy czy babcie powtarzały nam: "Bóg ciebie skarał, nie rób tego więcej". Takie myślenie to w pewien sposób jest herezja. Bo Stwórca już się ukarał. Bóg przyjał sam na Siebie karę za nasze grzechy. W Swoim Synu, Jezusie Chrystusie. Czy mozna bardziej kochać?

że to cierpienie jest konsekwencją naszych grzechów, które w nas uderzyły, Konsekwencją naszych złych wyborów

to niby rodzące się niepełnosprawne dziecko, które jest rośliną kiedy zdążyło nagrzeszyć? kiedy dokonało złego wyboru? w brzuchu matki? a może mi powiesz że to grzechy rodziców spłynęły na małe niewinne dziecko? no to piękna mi k,u,r,w,a sprawiedliwość, a poza tym w takim razie nie piertol mi że to cierpienie jest konsekwencją grzechów i złych wyborów, bo to dziecko h,u,j,a miało wpływu na to że sie urodziło kalekie w stanie wegetatywnym, i h,u,j,a miało wpływu na grzeszenie i złe wybory rodziców, twoją teorie można wywalić do śmietnika

Gość lucyfer
10 godzin temu, Gość gość napisał:

OSTATNIE STADIUM WSCIEKLIZNY TO PADACZKA I TOCZENIE PIANY, NIE JEST SIE WTEDY W STANIE PODEJMOWAC ZADNEGO DZIALANIA HAHAHAHA

Gość lucyfer
21 minut temu, Gość gość napisał:

że to cierpienie jest konsekwencją naszych grzechów, które w nas uderzyły, Konsekwencją naszych złych wyborów

to niby rodzące się niepełnosprawne dziecko, które jest rośliną kiedy zdążyło nagrzeszyć? kiedy dokonało złego wyboru? w brzuchu matki? a może mi powiesz że to grzechy rodziców spłynęły na małe niewinne dziecko? no to piękna mi k,u,r,w,a sprawiedliwość, a poza tym w takim razie nie piertol mi że to cierpienie jest konsekwencją grzechów i złych wyborów, bo to dziecko h,u,j,a miało wpływu na to że sie urodziło kalekie w stanie wegetatywnym, i h,u,j,a miało wpływu na grzeszenie i złe wybory rodziców, twoją teorie można wywalić do śmietnika

OCZYWISCIE ZE TO KARA ZA GRZECH RODZICOW GLUPCZE. JA RZADZE TYM SWIATEM, JA TU JESTEM "BOGIEM" CALA MATERIA TO MOJE DZIELO. JESTESCIE TU ZE MNA UWIEZIENI DO MOMENTU AZ NIE NAUCZYCIE SIE NIEGRZESZYC, A TO NASTAPI W MOMENCIE KIEDY PRZESTANIECIE ODDYCHAC HAHAHAHAHA

Gość lucyfer
4 godziny temu, Gość trzeźwo myśląc napisał:

W świecie duchowym jest Bóg, który cię kocha oraz Lucyfer, który jawi się pozornie świetnie, a cię nienawidzi. Póki żyjesz nic straconego, ale po śmierci będzie już za późno. Władca ciemności nie jest taki jak ci się przedstawia, a Bóg nie jest patałachem jakim on Boga przedstawia.

"4 prawa życia duchowego" Youtube

ZIOMEK JA NIKOGO NIE NIENAWIDZE JA TYLKO WYKONUJE MOJE ZADANIE BYCIA PANEM SWIATA MATERIALNEGO KTORY WAS KARZE ZA ZLE UCZYNKI. KAZDY MA SWOJA ROLE DO WYPELNIENIA. A BOG WAS NIE KOCHA, TYLKO MA W WAS WYJE'BANE, ZESLAL WAM SWOJEGO SYNA NA SMIERCI I POZNIEJ STWIERDZIL, ZE JUZ JESTESCIE ZBAWIENI PO CZYM ODSZEDL. NIE MA GO TU, NA TYM SWIECIE, BO NIE JEST WAM POTRZEBNY. WSZYSTKO CZEGO POTRZEBUJECIE TO MOJE NIESKONCZONE KREACJE.

Gość gosc
42 minuty temu, Gość gość napisał:

@martyna 33 odpowiedz

Gość lucyfer

ALE JAK NA RAZIE MUSICIE PRZEDE MNA KLEKAC I CALOWAC MI KOPYTA BO MYSLICIE ZE DZIEKI TEMU PRZESTANE WAS GNEBIC