Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carla

Chłopak opowiada przyjacielowi o nas

Polecane posty

Gość Carla

Jestem z chłopakiem 1,5 roku. Dobrze dogadujemy się, wszystko jak najbardziej jest ok. Tylko On opowiada o naszym seksie swemu przyjacielowi. Co robić? Jestem załamana. 

Gość p212
17 minut temu, Gość Carla napisał:

Jestem z chłopakiem 1,5 roku. Dobrze dogadujemy się, wszystko jak najbardziej jest ok. Tylko On opowiada o naszym seksie swemu przyjacielowi. Co robić? Jestem załamana. 

A ty koleżance nic nie mówisz?

Gość gość chłopak
12 minut temu, Gość Carla napisał:

Trafiłaś na wyjątkowo prymitywnego gówniarza. Prze półtora roku nie zauważyłaś że to 0 ? Mam dziewczynę ale takie sprawy to nasza świętość, tylko i wyłącznie nasza. Nie sądzę abyś wyrobiła w takim prymitywie jakiś intelekt.

Gość Misia

Na pewno mówi mu ze szczegółami jaką masz cipke, czy jest ogolona, czy owlosiona, cycki jakie masz, w jakich się kochacie pozycjach, czy robisz mu loda z połykiem, czy dobrze mu ciagniesz siura, czy lubisz w pupę itd. 

Gość Carla
2 godziny temu, Gość gość chłopak napisał:

Trafiłaś na wyjątkowo prymitywnego gówniarza. Prze półtora roku nie zauważyłaś że to 0 ? Mam dziewczynę ale takie sprawy to nasza świętość, tylko i wyłącznie nasza. Nie sądzę abyś wyrobiła w takim prymitywie jakiś intelekt.

Też jestem zdania, że to tylko nasza sprawa. On problemu nie widzi:( Mówiłam, że czuję się źle z tym, że papla jemu o naszych intymnych sprawach, to powiedział że wszystkiego mu i tak nie mówi. A robi to tylko po to, aby ten "uczył się życia bo młody". 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Carla napisał:

Czym się tak "załamujesz"? Chwali się Tobą po prostu, młodzi chłopcy tak mają. Możliwe też , że w ten sposób realizuje swoje skryte fantazje o cuckold.

Gość Carla

Misia nie pomagasz 😞 ale chłopak mój chyba naprawdę wszystko ze szczegółami opowiada bo raz byłam świadkiem jak mu przez tel. mówił "a jak mi robiła..." Bo my jesteśmy otwarci w seksie, nie mamy zahamowań żeby tego czy tamtego nie. Ale to nasza sprawa a on nie rozumie tego:( co mam zrobić pomóżcie proszę.

Gość Carla

Załamuje się bo to naszs życie intymne, a on się nim dzieli. 😞

Gość Gość
5 minut temu, Gość Carla napisał:

Załamuje się bo to naszs życie intymne, a on się nim dzieli. 😞

Jesteś wstydliwa? Paradoksalnie takie "perwersje" mogą urozmaicić Wasz sex, nadać mu pieprzyku. My jesteśmy bezpruderyjni, dlatego nas to nie dotyka.

Gość Carla

Jak wybić mam mojemu chłopakowi z głowy ten głupi pomysł chwalenia się przyjacielowi? I po co on to robi? Pomóżcie 

Gość Gość

Jeśli Ci to na prawdę przeszkadza to po prostu musisz z nim o tym porozmawiać i tyle. Inaczej tego nie załatwisz. 

Gość Carla
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś wstydliwa? Paradoksalnie takie "perwersje" mogą urozmaicić Wasz sex, nadać mu pieprzyku. My jesteśmy bezpruderyjni, dlatego nas to nie dotyka.

Wstydliwe trochę tak ale przełamuje się przy chłopaku i staram dac mu najwieksza przyjemnosc.

Gość Carla

Rozmawiałam to powiedział że to ludzkie i nie powinnam się wstydzić czy czuć źle,  że kolega wie.

Gość Carla

Jeszcze powiedział mi coś co nie wiem jak odebrac:/ mój chłopak uważa że to tylko komplement dla mnie , ten przyjaciel chciałby raz ze mną spróbować. 

Gość mrówka
5 minut temu, Gość Carla napisał:

Rozmawiałam to powiedział że to ludzkie i nie powinnam się wstydzić czy czuć źle,  że kolega wie.

skoro wie to zaproście go do 3ta wtedy sam się przekona jak i co a ty zdobędziesz nowe doświadczenie !

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Carla napisał:

Jeszcze powiedział mi coś co nie wiem jak odebrac:/ mój chłopak uważa że to tylko komplement dla mnie , ten przyjaciel chciałby raz ze mną spróbować. 

Tak myślałem, że to zawoalowany cuckold. Co Ty na tę propozycję? 

Gość Carla
4 minuty temu, Gość mrówka napisał:

skoro wie to zaproście go do 3ta wtedy sam się przekona jak i co a ty zdobędziesz nowe doświadczenie !

Ja już nawet myślę że o to mu chodzi tylko jeszcze nie zaproponował. Zna mnie i wie, że nie zgodzę się. Moja intymność jest tylko z la chłopaka.

Gość Gość

W jakim wieku jesteście? 

Gość Carla

Mnie zalezy na nim, nie chce go  dzielić i nie chce aby opowiadał co robię w łóżku:( chlopak mój jest starszy ma 22 ja mam 18

Gość Carla

Co zrobić aby nie mówił nie chwalił się wręcz tym co robimy w łóżku?

Gość w czym problem ?
15 minut temu, Gość Carla napisał:

Ja już nawet myślę że o to mu chodzi tylko jeszcze nie zaproponował. Zna mnie i wie, że nie zgodzę się. Moja intymność jest tylko z la chłopaka.

przecież ten drugi to też chłopak !

Gość yyy

a ten trzeci ile ma lat

Gość Carla
2 minuty temu, Gość w czym problem ? napisał:

przecież ten drugi to też chłopak !

Bez przesady! Ale nie moj!  

Gość Carla

21 lat ma

Gość w czym problem ?
1 minutę temu, Gość Carla napisał:

Bez przesady! Ale nie moj!  

skąd wiesz co przyszłość przyniesie

Gość Carla

Ale on wczesniej nie opowiadal o nas. Dopiero niedawno sie to zaczelo albo ja dopiero odkryłam 😕 a po co on mowi jak mu ze mna jest? kocham go  i nie rozumiem ...

Gość Carla
2 minuty temu, Gość w czym problem ? napisał:

skąd wiesz co przyszłość przyniesie

Nie moglabym zdradzic. A trojkat to zdrada dla mnie. 

Gość Carla

Zawsze po seksie pisze w tel. albo dzwoni i gada. Mam tego dość jak mu to z głowy wybić aby nie mówił jak było? Rozmowa nic nie daje

Gość myślę że
1 minutę temu, Gość Carla napisał:

Zawsze po seksie pisze w tel. albo dzwoni i gada. Mam tego dość jak mu to z głowy wybić aby nie mówił jak było? Rozmowa nic nie daje

zmień chłopaka

Gość Carla

On taki nie był, dopiero od niedawna tak. Mówi że tylko po to mówi koledze aby ten nabrał pewności itp.bo młody bez większego doświadczenia.  A może powinnam dac ultimatum chłopakowi? Bo czy on mnie szanuje???