Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 123

sąsiadka zaczepia mojego męża

Polecane posty

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość 123 napisał:

Mojemu mężowi też to nie odpowiada. Lubimy mieć swoją prywatność dla siebie. A jak ktoś ma kisiel w majtkach, bo mu się własny mąż znudził i myśli, że coś może zdziałać z lepiej sytuowanych mężczyzną, to jego problem. Nie chciałam prosto w oczy tej ofierze losu powiedzieć, że jest żałosna ze swoimi heheszkami i tyle. Niektóre baby tylko by w ciążę zachodziły, od męża kasę ciągnęły i na sąsiadów się oglądały  i to jest prawdziwy żal. 

To może wyprowadziś się trzeba na jakieś odludzie , wtedy nikt nie będzie mówił cześć twojemu facetowi. Dlaczego uważasz, że sąsiadka leci na twojego" lepiej sytuwanego" faceta o matko i jeszcze na widok twojego lubego ma " kisiel w majtkach" ty kobieto masz chyba jakąś obsesje, skoro normalne sądziedzkie zachowanie traktujesz jak podryw. 

Gość gość 123
25 minut temu, Gość Gość napisał:

To może wyprowadziś się trzeba na jakieś odludzie , wtedy nikt nie będzie mówił cześć twojemu facetowi. Dlaczego uważasz, że sąsiadka leci na twojego" lepiej sytuwanego" faceta o matko i jeszcze na widok twojego lubego ma " kisiel w majtkach" ty kobieto masz chyba jakąś obsesje, skoro normalne sądziedzkie zachowanie traktujesz jak podryw. 

Może niech każdy pilnuje własnych spraw i swojego życia. To, że ktoś sobie mieszka obok nie znaczy, że mam obowiązek z nim rozmawiać, zapraszać go/ją na kawę, opowiadać o swoim życiu itd. Jakoś przez 5 lat, ktoś potrafił trzymać się na dystans, a teraz nagle problem? Bo gdyż? Nic się nie zmieniło, więc w czym problem? Niech sobie szuka znajomych i przyjaciół w innej części bloku - tyle w temacie. A "cześć" się mówi do kolegi, a nie obcego faceta, dla sąsiada jest "dzień dobry". 

Gość Gość

Prowo jak chüj.

Nie można być tak głupią 

Gość Gosc
31 minut temu, Gość gość 123 napisał:

Może niech każdy pilnuje własnych spraw i swojego życia. To, że ktoś sobie mieszka obok nie znaczy, że mam obowiązek z nim rozmawiać, zapraszać go/ją na kawę, opowiadać o swoim życiu itd. Jakoś przez 5 lat, ktoś potrafił trzymać się na dystans, a teraz nagle problem? Bo gdyż? Nic się nie zmieniło, więc w czym problem? Niech sobie szuka znajomych i przyjaciół w innej części bloku - tyle w temacie. A "cześć" się mówi do kolegi, a nie obcego faceta, dla sąsiada jest "dzień dobry". 

To pilnuj swego nosa i nie zawracaj na kafeterii nikomu tyłka. Nikogo nie interesują wynurzenia chorobliwej zazdrośnicy, którą gul łapie, bo jest brzydza od ładnej sąsiadki i łapie ją uczucie zagrożenia. Skoro na wszystko masz swoje wytłumaczenie, po co tu piszeszm

Gość Jeju

A twój mąż to jakaś sierota współczuję. Musisz za niego sprawy z sąsiadką załatwiać. Dlaczego związałaś się z taką pipą?

Gość Hehe

Mężu już pewnie marzy, jak puka fajną sąsiadkę. A ty swoją zazdrością jeszcze dajesz mu znać, że ona jest ładniejsza od ciebie, inaczej nie czułabyś się tak zagrożona 😂 mąż już pewnie coś tam działa z małym, myśląc o seksie z sąsiadką

Gość Spluwaczka
Dnia 8.02.2019 o 21:02, Gość Ast napisał:

Ja tam rwalam mojego sasiada, i brechtalam sìe z sasiadki jak opowiadala jako on wierny jest ! Do niczego nie doszlo bo mieszkamy w blizniaku i nie chcialam rozwalac swojego malzenstwa...ale przez dwa lata pisywalismy codziennie ! Byla mega chemia, fajna zabawa jak wysylalismy do siebie wiadomosci ja siedząc w salonie on w ogrodzie i widzialam jego reakcje na moje flirty.

W koncu samo się jakos rozmylo.

Polecam 😉

Ścierka i spluwaczka jesteś.