Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka

Czy on znow to zrobi?

Polecane posty

Gość Olka

Byłam i jestem w zwiazku od dobrych kilku lat. Rok temu przypadkiem odkryłam ze moj partner spotyka sie z inna kobieta, że próbuje nawiązać z nia relacje ktora nie jest czysto koleżeńska relacja. Byłam w szoku. Powiedziałam mu o tym, przyznał sie do wszystkiego przy czym płakał, błagał żebym go nie zostawiła. Ze to moja wina bo nie byłam ostatnio dla niego dobra, ciepła - tu ma racje. Dałam nam druga szanse, ale ciagle chodzi za mna to wrażenie braku zaufania, ta niepewność ze jesli raz próbował to zrobic, to zrobi po raz drugi. Co myślicie? 

Gość Gość

Pogoń go. Jeśli nawiązuje kontakt z inną to znaczy ze czegoś mu w tobie brakuje.

Gość gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Pogoń go. Jeśli nawiązuje kontakt z inną to znaczy ze czegoś mu w tobie brakuje.

"Pogoń Go.." bożżż gimbaza 🤣 Kobieta też przez swoje zachowanie może przyczynić się do zdrady partnera. 

Gość gość

Zachowanie i postępowanie*

Gość chwie
9 minut temu, Gość gość napisał:

"Pogoń Go.." bożżż gimbaza 🤣 Kobieta też przez swoje zachowanie może przyczynić się do zdrady partnera. 

to po co błagałl i płakał leszcz, nie śmiesz

Gość Gość

Ludzie nie są z natury monogamiczni.

Gość Gość

To nie byłą nawet jednorazowa zdrada po alkoholu, bo to latwiej wybaczyć, ale on przez jakiś czas uganial sie za inna będąc z Toba, pewnie z nią sypial... Na 99% to się powtórzy. Miej honor i zostaw go. Niech idzie do tamtej skoro mu z Toba zle. 

Gość gość

oczywiście ze się powtórzy, ty jestes naiwna a on padalec i i wie że mu zawsze wybaczysz a jak nei to sam kopnie cię w zad i wezmie inna naiwna, zeby nie robiła o nic hałasu i była ciemnawa

Gość Gość
53 minuty temu, Gość gość napisał:

Wystarczy powiedzieć sorry genia świat się zmienia i bzykać legalnie inną ale na taki heroizm ekhm stać 0,00001 procent mężczyzn co daje w przeliczeniu 1/8 człowieka.

Gość gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

oczywiście ze się powtórzy, ty jestes naiwna a on padalec i i wie że mu zawsze wybaczysz a jak nei to sam kopnie cię w zad i wezmie inna naiwna, zeby nie robiła o nic hałasu i była ciemnawa

Pewnie że tak. Wygodnie mu z tobą a po cichaczu dmucha inne i tak jest najlepiej. Ja też tak robiłem a później strugałem niewiniątko hahah 🤣

Gość Sjskzkzjz

Powiem ci z perspektywy osoby, która zdradziła...

Byłam wierna 15 lat, przed zdradą broniłam się ponad rok relacji z nim, pożądałam, tęskoniłam, płakałam i zaciskałam nogi...Jak już zdradziłam...to stało się. Kluczowy był dla mnie pierwszy raz. Mogłam zosrav wierna, ale jak już stałam się niewierna to nieważne dla mnie czy robiłam to ma boku 2,10 czy 20 raz, z innym partnerem też nie miałam problemu. Jednak racja...kto raz zdradził, ten może i kolejny.