Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosalie

Zaakceptowałybyście taką przyjaciółkę waszego chłopaka?

Polecane posty

Zacznę od tego że jestem z moim chłopakiem dosyć krótko i on już myśli o ślubie.. Ogólnie jesteśmy w szczęśliwym związku gdyby nie fakt że ma przyjaciółkę z którą się zna przynajmniej 7 lat (prawdopodobnie dłużej) ... Łączą ich te same pasje, mają podobne charaktery a my jesteśmy całkowicie różni. Nie przeszkadzała by mi ich przyjaźń tak bardzo gdyby nie fakt że w przeszłości uprawiali seks.. On mówi że nigdy z nią nie będzie bo jest zbyt puszczalska i by się brzydził ale nie wiem co o tym myśleć... 

Gość nnvv

Nie zaakceptowalabym takiego ukladu a najlepiej zmienila chlopaka. Jak to o nim świadczy, ze brzydzi sie kogos i mimo to obcuje z taką?? Frajer , zwykły zakłamany leszcz bez honoru, bez rozumu, jak zwierze... to że utrzymuje z nia kontakt to pewnie też ze wzgledu na ten seks, jak Ty nie bedziesz mogla/chciala albo mu sie znudzisz to ona przyjdzie na godzinke/dwie i sprawa zostanie miedzy nimi.Poza tym ten slub.to jakis desperat? ja tez mialam 2 takich, kilku znałam (od przyjaciółek)i w każdym przypadku to była desperacja a nie milość albo chec wykorzystania kobiety.

Gość bbbbb

nie rozpedzaj sie tak wariatko, nie szastaj poradami o porzucaniu jak kogos nie znasz, moze z nia był blisko i sie okazało ze poszla z innym, i nie nazywaj frajerem narzeczonego innej ty  ...ko bez wyczucia, to ze dwoch co mialas cie wykorzystalo to twoje doswiadczenie i nie przekładaj tego na innych z rozpedu

Gość gość

Jest mozliwe, zeby przyjaznic sie z osoba ktora kiedys byla kochanka. Tylko ten facet jest jakis dziwny. Nazywa przyjaciolke puszczalska, twierdzi (sam nie lepszy) i twierdzi, ze sie jej brzydzi. Od razu widac brak lojalnosci 

Gość ruch

to proste do milosci potrzebny ktos oddany, a na ... chodzą zajeci i tez moga powiedziec ze sie brzydzą lizac ale do kopulacji ok

Gość vbn

Ah te podwojne standardy.Nie chcialabym miec z kims takim do czynienia

Gość nnvv
15 minut temu, Gość bbbbb napisał:

nie rozpedzaj sie tak wariatko, nie szastaj poradami o porzucaniu jak kogos nie znasz, moze z nia był blisko i sie okazało ze poszla z innym, i nie nazywaj frajerem narzeczonego innej ty  ...ko bez wyczucia, to ze dwoch co mialas cie wykorzystalo to twoje doswiadczenie i nie przekładaj tego na innych z rozpedu

Nie wariatko i nie ..ko, zważaj na słowa patologio. Na pierwszy rzut oka widać jaki jest narzeczony autorki, co autorka zrobi to jej sprawa, ja smieci nie zbieram, smieciami gardze. I w zyciu bym takiego czegos nie tkneła a juz na pewno nie brała ślubu. Mnie nikt nie wykorzystał, tylko chcieli a to różnica. Trzeba miec troche oleju w głowie zeby sie nie dac.

Gość Ruch

To tak samo jak z babami, ma kase to kochany, straci kase to juz niepotrzebny 

Gość Gosc

Czyli jestes dziewica zadnej wiezi glebszej nie mialas a sie madrzysz

Gość Ruch

20 latke mozna wykorzystac, 30 szuka jelenia, a 40 sama uwielbia seks i sama bierze, a cale zycie trujecie dupe:)

Gość nnvv

a kto ci powiedzial o wiezi miedzy facetem autorki i ta "przyjaciolka"   i nie rozumiem jak to ma sie do mnie?

Gość Gosc

Ma sie tak ze jestes dziewica specjalistka od zwiazkow podczas gdy nigdy nie bylas w milosnym zwiazku nie kochalas i nie bylas kochana

Gość nnvv

A owszem bylam i to w niejednym.Byc madrym to co innego od bycia doswiadczonym.Jak to sie mowi Polak madry po szkodzie

Gość Gosc

Powiedz jej to, ze on uwaza ja za puszczalska i sie jej brzydzi, to juz nie bedzie mial przyjaciolki i po problemie :) niech wie co „przyjaciel“ o niej mysli.

Gość xxn

ale wredny🙂

Gość Gosc

Skoro jestes taka kochliwa znaczy niewybredna, a zakochanie malolaty a milosc to dwie rozne rzeczy

Gość Ruch

Kazda zdradzona brzydzi sie mezem, dlaczego nie podeslecie kolege by doniosl mezowi ze brzydzi zone? I ją zostawil? Bo kasa musi sie zgadzac 😉

Gość Magda

Hej, ja kiedyś byłam w związku z chłopakiem, który miał taką przyjaciółkę z tą różnicą że zle o niej nie mówił. Byłam okrutnie zazdrosna, tym bardziej ze kiedyś znalazłam jakaś ich stara rozmowę ze i tak na stare lata będą razem. Nasz związek po 4 latach się rozpadł z wielu innych powodów. Teraz i ja i on mamy swoje kochające rodziny. Wiem ze z ta przyjaciółka on kontaktu zbytnio nie ma. Ale co ciekawe jego żona to jego pierwsza dziewczyna z podstawówki,moja koleżanka :D

Jeżeli w oczywisty sposób nie zawiedzie zaufania to bym się tak tej przyjaciółki nie czepiała, ja sama zawsze mialam wielu kolegów z którymi przez lata mieliśmy kontakt i nic między nami nie było. Ale ostatecznie nigdy nie wiadomo kto z kim będzie ;) Trzeba dbać o to co się ma na dany moment ;)

Gość Gość

Juz raz (co najmniej raz) się z nią przespał wiec musiało ich do siebie ciągnąć i zwykłą ,,przyjaciółka" to nie jest wiec pewnie jak się poklocicie on będzie do niej latal na bzykanko. Zresztą o tym jej puszczalstwie to mógł tak tylko powiedzieć żeby Cie uspokoić i moze sobie lecieć na dwa fronty... Podejrzany typ, ja bym takiemu nie ufała. Radze przejrzeć ukradkiem jego telefon, SMS-y, rozmowy na fb z nią i zobaczyć o czym pisza, możesz się zdziwic...on sam w życiu prawdy nie powie, faceci to doskonali kłamcy wiec sama musisz zrobić śledztwo. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Magda napisał:

Hej, ja kiedyś byłam w związku z chłopakiem, który miał taką przyjaciółkę z tą różnicą że zle o niej nie mówił. Byłam okrutnie zazdrosna, tym bardziej ze kiedyś znalazłam jakaś ich stara rozmowę ze i tak na stare lata będą razem. Nasz związek po 4 latach się rozpadł z wielu innych powodów. Teraz i ja i on mamy swoje kochające rodziny. Wiem ze z ta przyjaciółka on kontaktu zbytnio nie ma. Ale co ciekawe jego żona to jego pierwsza dziewczyna z podstawówki,moja koleżanka :D

Jeżeli w oczywisty sposób nie zawiedzie zaufania to bym się tak tej przyjaciółki nie czepiała, ja sama zawsze mialam wielu kolegów z którymi przez lata mieliśmy kontakt i nic między nami nie było. Ale ostatecznie nigdy nie wiadomo kto z kim będzie ;) Trzeba dbać o to co się ma na dany moment ;)

Mój brat miał 20 lat jak rozdziewiczył moją 17 letnią koleżankę, niestety ich drogi na długie lata się rozeszły, mieli swoje rodziny. Po wielu latach dzisiaj już 4 lata są z sobą, wzięli ślub i mają córeczkę.