Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On żonaty

Była kochanka nie chce się odczepić. Co robić?

Polecane posty

Gość On żonaty

Szantażuje i straszy że żonie doniesie że mnie załatwi i że zniszczy moje dziecko. Mam ochotę jej gębę oklepać ale czy to coś da?

Gość Ell.

Coz, widzialy galy na co sie pisaly. Pewnie prowo. 

Gość gosc

olej ją, jak pójdzie do żony to wtedy strzel ją w ryj. mi kiedyś groziła głupia baba, że jak żony nie zostawię to ona się otruje. wyśmiałem ją

Gość Gosc

Bardzo dobrze ! Powinna isc kur** u

Gość majka987

mam nadzieje, ze  powie zonie jaki z cb ...arz i bekniesz za to. 
Boze jacy mezczyzni sa beznadziejni. 

Gość Ktoś
1 minutę temu, Gość Ell. napisał:

Coz, widzialy galy na co sie pisaly. Pewnie prowo. 

Prowo nie prowo ale takie są właśnie porzucone i upokorzone kochanki. Zero godności i honoru upodlone, głupie baby 

Pierwsza zasada posiadania kochanki - ona nie wie, kim jest Twoja żona i nigdy w życiu jej nie widziała, ani też nie wie, gdzie znaleźć. Niestety, ale tego typu układy niosą ze sobą ryzyko. Teraz bierz odpowiedzialność i ponoś konsekwencje. I pamiętaj, że cokolwiek zrobi ta kobieta, to nie ona zniszczy Ci życie, to Ty sam już to zrobiłeś. Powodzenia.

Gość ccccc

majka bekniesz to ty gdy kochaś zasoli ci kopa w dopsko 😄 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość ccccc napisał:

majka bekniesz to ty gdy kochaś zasoli ci kopa w dopsko 😄 

A ty już myślisz , że Majka to ta kochanka buhahaha . Podzielam jej zdanie . Powinien dostac takiego kopa , ze mu sie odechce latac z fiutem po obcych babach . Frajer.

Gość Gość

Na drugi raz dobieraj sobie madrzejsze kochanki 🙂

Gość gość
9 minut temu, Gość Ktoś napisał:

Prowo nie prowo ale takie są właśnie porzucone i upokorzone kochanki. Zero godności i honoru upodlone, głupie baby 

upodlony to ty jestes a żona jeszcze bardziej

Gość Gosc

😃🤣 Jaki cykor haha . Było myśleć co robisz . 

Gość gość
13 minut temu, Gość Ktoś napisał:

gdzie jego godnośc i honor cio/to, niech teraz zbiera co zasiał.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

gdzie jego godnośc i honor cio/to, niech teraz zbiera co zasiał.

Ja też tego nie pojmuje , że takich ...iarz*y nikt nie neguje . 

Gość gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

odezwała się upodlona kochanka 😄 

Gość Gość

mogłeś jej tak super nie ruchać, sama by z ciebie zrezygnowała.

Gość Gość

Też się śmieje kiedy ty się śmiejesz 🙂

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

odezwała się upodlona kochanka 😄 

Nie jestem cio to żadną kochanką, ale trzeba brac odpowiedzialnośc za swoje czyny a nei zwalac winę na wszystich dookoła i jeszcze twierdizć ze ktos jest upodlony, a ten bydlak to co?

Gość gość

Pamiętaj, że zawsze może być gorzej. Spójrz na takiego Kazimierza Marcinkiewicza 😉 Jak dla mnie to możesz robić w gacie ze strachu przed kochanką, należy Ci się.

Gość gfdsa
16 minut temu, Gość gość napisał:

Każda kochanka jest upodlona a już najbardziej ta porzucona. Taka prawda

Gość cccc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Nie jestem cio to żadną kochanką, ale trzeba brac odpowiedzialnośc za swoje czyny a nei zwalac winę na wszystich dookoła i jeszcze twierdizć ze ktos jest upodlony, a ten bydlak to co?

no nie jesteś już cio to kochanką bo żonaty kopnął ciebie w zad. 😄 nawet na kochankę się nie nadajesz cio to 😄 

Gość hehehehehe

no to ci powiem ze powinienes sie bac :D ja zalatwilam zonatych dw arazy, anonimowo poinformowalam o romansie i zalaczylam screeny z rozmow, zdjecia, znaki szczegolne. pierwszego zona wykopala i zostal w sumie +- tak jak stal, po rozwodzie musial zamieszkac u mamusi. drugiego zona dlugo nie wierzyla i juz myslalam ze mu sie upiecze, az tu uciekla zagranice ze wspolnymi pieniedzmi :D

teraz sama mam meza ale az mi sie buzia cieszy jak sobie pomysle o tamtych sytuacjach

i mam nadzieje, ze jezeli moj maz bedzie mial kochanke, ona postapi tak samo jak ja

Gość yhy
10 minut temu, Gość gfdsa napisał:

On upodlil swoją rodzinę rzyg koleś

Gość gość
26 minut temu, Gość gość napisał:

twój były kochaś poleca ciebie swoim kumplom na raz w krzakach hahahaha

Gość Gosc
10 minut temu, Gość gość napisał:

To jakas zdradzana zona . Nie rozumie , ze mozna miec inny punkt widzenia . A jak masz inny punkty i obwiniasz zdradliwego zonkosia to pewnie jestes kochanka .Takie zawsze tlumacza tych kur*wiarzy i im wszystko wybaczaja , najwieksze upodlenia . Wszyscy winni tylko nie on . Nawet nie wchodz w dyskusje z nia , bo nie warto . Wmówi ci , ze jestes tą własnie kochanką .

Gość Mmm
10 minut temu, Gość cccc napisał:

no nie jesteś już cio to kochanką bo żonaty kopnął ciebie w zad. 😄 nawet na kochankę się nie nadajesz cio to 😄 

Jak mógł mnie kopnąć cio to jak mam na zonkodi wy jeb je. Dwoją się i Troja i govno z tego... A każdy taki zwiedlyy fiutt powinien ponieść karę i to droga za zniewagę żony i rodzino cio to męska stfu

Gość Gosc obiektywnie .
14 minut temu, Gość gfdsa napisał:

Nie wiem skąd w tobie tyle złości , sle z tego trójkąta najbardziej upodlona jest żona , ktora nie zdaje sobie sprawy , że jest zdradzana i co jej mąż może przynieść do domu . On jest świadomy tego co robi . Doskonale zdaje sobie sprawe , że zdradza . Zmien myslenie . 

Gość Hhahahahaha
4 minuty temu, Gość hehehehehe napisał:

no to ci powiem ze powinienes sie bac 😄 ja zalatwilam zonatych dw arazy, anonimowo poinformowalam o romansie i zalaczylam screeny z rozmow, zdjecia, znaki szczegolne. pierwszego zona wykopala i zostal w sumie +- tak jak stal, po rozwodzie musial zamieszkac u mamusi. drugiego zona dlugo nie wierzyla i juz myslalam ze mu sie upiecze, az tu uciekla zagranice ze wspolnymi pieniedzmi 😄

teraz sama mam meza ale az mi sie buzia cieszy jak sobie pomysle o tamtych sytuacjach

i mam nadzieje, ze jezeli moj maz bedzie mial kochanke, ona postapi tak samo jak ja

Mam nadzieję, że ktoś już powiadomił anonimowo twojego męża, że związał się ze ści/erą, która jęzorem czyściła kootasy żonatych panów i że twój mąż niebawem ucieknie zagranicę z waszymi pieniędzmi. 😄 😄 

Gość gość

cio ty męski się zebrały że jak rvchaja na boku to jest normalne hahah do utylizacji z wami

Gość gość
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

To jakas zdradzana zona . Nie rozumie , ze mozna miec inny punkt widzenia . A jak masz inny punkty i obwiniasz zdradliwego zonkosia to pewnie jestes kochanka .Takie zawsze tlumacza tych kur*wiarzy i im wszystko wybaczaja , najwieksze upodlenia . Wszyscy winni tylko nie on . Nawet nie wchodz w dyskusje z nia , bo nie warto . Wmówi ci , ze jestes tą własnie kochanką .

Jaki inny  punkt widzenia, że rozgrzeszacie zdradzaczy co to islamu się wam zachciało jak chciał zamoczyć zwiędłus to neich teraz za to odpowiada, czego szma ciarzyu nie rozumiesz?