Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda

Ta co caly czas krytykuje Kielbase to jakas paskudna zakompleksiona...

Polecane posty

Gość taka prawda

stara locha z rozjechanym rozwalonym cipskiem :)

Gość Gość

Tak się pocieszaj stara durna torbo ze schizofrenia. Do kiełbasy nic nie mam. Właśnie będę ja jeść. 

Gość hehe

Kielbasa dostala kopa od Tajemniczego i teraz jeczy babko uposledzone 🤣

Gość taka prawda
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak się pocieszaj stara durna torbo ze schizofrenia. Do kiełbasy nic nie mam. Właśnie będę ja jeść. 

Nie pocieszam sie.Stwierdzam fakt.

Kazdy tutaj wie,ze jestes stara oblesna wywloka z problemami psychicznymi.W dodatku zawistna.

A najgorsze-siedzisz tutaj 24/7.W sumie sie nie dziwie,ze taki ktos jak ty nie ma znajomych i jest samotny.Tez bym omijala szerokim lukiem.Skoro tak plujesz jadem na Kielbase to pokaz swoje zdjecie.Oczywiscie tego nie zrobisz,bo zdajesz sobie z tego sprawe,ze jestes oblesna jak kupa i ludzie by sie z ciebie smiali.

Gość Lol

Haha nie ma to jak za fakt uznawać coś czego się nie widziało. Ja mam jeszcze coś. Rozum. Ty nie. Ale pocieszaj się dalej że każda kobieta która krytykuje ...ke to locha.

Gość .....

Do tej co tak hejtuje Kielbase-moge zadac ci pytanie ? Jak wyglada twoj dzien,skoro za kazdym razem jak tu wejde to widze ciebie ?

Musisz miec fascynujace zycie.

Gość .....
3 minuty temu, Gość Lol napisał:

Haha nie ma to jak za fakt uznawać coś czego się nie widziało. Ja mam jeszcze coś. Rozum. Ty nie. Ale pocieszaj się dalej że każda kobieta która krytykuje ...ke to locha.

Nie masz rozumu,jestes tepa jak ameba i zawistna,inaczej nie plulabys tak jadem na dziewczyne,ktora nic ci nie zrobila.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ..... napisał:

Do tej co tak hejtuje Kielbase-moge zadac ci pytanie ? Jak wyglada twoj dzien,skoro za kazdym razem jak tu wejde to widze ciebie ?

Owszem. Kilka osób moglabym moimi historiami obdarzyć. Ciekawe czy twoje jest fascynujace bo kiedy ja nie wejdę to twoja gęba jest wrzucana z pytaniem uposledzonej pt. Ładna? I kto tu jest ...em? 

Gość lecz się kiełbasa
2 minuty temu, Gość ..... napisał:

Znów leków nie bierzesz kiełba że widzisz na kafe jedną osobę 😄 

Gość gość

Ten babsztyl co hejtuje kiełbasę i tutaj sie jak zwykle dałnowato wypowiada to wieczorna. Znana na innych forach ze stalkingu i obleśnych tekstów z tłem kazirodczym i pedofilskim. Jeszcze się scat i zoofilia przewijaly. Chory babsztyl z obsesja na tle urody innych uzykowniczek.Pytajcie Leżaczka i BrokenInside o nia to wam wiecej powiedza

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ten babsztyl co hejtuje kiełbasę i tutaj sie jak zwykle dałnowato wypowiada to wieczorna. Znana na innych forach ze stalkingu i obleśnych tekstów z tłem kazirodczym i pedofilskim. Jeszcze się scat i zoofilia przewijaly. Chory babsztyl z obsesja na tle urody innych uzykowniczek.Pytajcie Leżaczka i BrokenInside o nia to wam wiecej powiedza

No hej skarbie. Co tam? Pstryk i jesteś piesku.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

. Kilka osób moglabym moimi historiami obdarzyć.

To na pewno. Mało kto ma tyle parafilii i niedojebań mózgowych naraz xD 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No hej skarbie. Co tam? Pstryk i jesteś piesku.

Dokladnie to samo może powiedzieć o tobie autor tematu zboczona szloro :) Słaba jak zawsze.

Gość .....
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Owszem. Kilka osób moglabym moimi historiami obdarzyć. Ciekawe czy twoje jest fascynujace bo kiedy ja nie wejdę to twoja gęba jest wrzucana z pytaniem uposledzonej pt. Ładna? I kto tu jest ...em? 

Nie krec :) Poniewaz  i tak caly dzien tu siedzisz,to powinnas wiedziec jak rzadko tu wchodze :) 

Gość Żal
Przed chwilą, Gość gość napisał:

To na pewno. Mało kto ma tyle parafilii i niedojebań mózgowych naraz xD 

Ty także musisz mieć fascynujace życie. Na pewno. O tym świadczy fakt że pojawiasz wie tam gdzie ja i komentujesz że szczegółami 🤣

Gość gość
Przed chwilą, Gość ..... napisał:

Nie krec :) Poniewaz  i tak caly dzien tu siedzisz,to powinnas wiedziec jak rzadko tu wchodze :) 

Widzę że już coraz mniej osób łapie się na pieczołowicie stwarzaną przez tego kartofla iluzję posiadania własnego życia :D Prawidłowo. Ta ...ka ze skrzywionym życiorysem i parafiliami przesiaduje po forach od kilku lat i hejtuje obsesyjnie mniej czy bardziej atrakcyjne kobiety. Typowy śmieć. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Żal napisał:

Ty także musisz mieć fascynujace życie. Na pewno. O tym świadczy fakt że pojawiasz wie tam gdzie ja i komentujesz że szczegółami 🤣

Buhaha. Na serio wierzysz w to co piszesz? Na sto twoich miernych wpisów na tej stronie masz odzew może na pięć. To ty tutaj przegrywasz życie non stop. Tak bardzo chcesz być przez kogokolwiek dostrzeżona że już zaklinasz rzeczywistość i doszukujesz się atencji tam gdzie jej nie ma. Jak w realu tak w internetach. Smutne. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Żal napisał:

wreszcie odpowiednio się nazwałaś xD możesz zgłosić psychiatrze postęp w prawidłowym odbiorze rzeczywistości xD 

Gość buhahah

kiełba znów się kłóci sama ze sobą hahahaha

Gość gość
Przed chwilą, Gość buhahah napisał:

kiełba znów się kłóci sama ze sobą hahahaha

Nie tym razem. Kimkolwiek nie byłaby Kiełba  to akurat teraz kłóci się nie ze sobą a  z największym zerem polskich for kobiecych w postaci Wieczornej/Lochornej. Stalkerki z parafiliami wchodzącej w kilka miejsc w sieci. KMWTW. Nie pozdrawiamy. 

Gość gość
24 minuty temu, Gość taka prawda napisał:

Nie pocieszam sie.Stwierdzam fakt.

Kazdy tutaj wie,ze jestes stara oblesna wywloka z problemami psychicznymi.W dodatku zawistna.

A najgorsze-siedzisz tutaj 24/7.W sumie sie nie dziwie,ze taki ktos jak ty nie ma znajomych i jest samotny.Tez bym omijala szerokim lukiem.Skoro tak plujesz jadem na Kielbase to pokaz swoje zdjecie.Oczywiscie tego nie zrobisz,bo zdajesz sobie z tego sprawe,ze jestes oblesna jak kupa i ludzie by sie z ciebie smiali.

Dokładnie to samo robiła na innym forum z inną dziewczyną już w 2017 roku. Może i wcześniej ale ja nie śledziłem wcześniej sprawy. Tu też niszczyła pewną użytkowniczkę. To jest totalne zero stojące osiągnięciami na poziomie Przema, tyle że dwa razy bardziej skrzywione. 

Gość gosc

co to jest  KMWTW?

Gość Licznik komentarzy

To że udajesz chłopa nie jest objawem zdrowia psychicznego.

Gość gość

kiełbasa jest chora, trzeba jej wybaczyć

Gość gość
2 minuty temu, Gość Licznik komentarzy napisał:

To że udajesz chłopa nie jest objawem zdrowia psychicznego.

Powiedziała stalkerka ze schizofrenią i rysem pedofilskim plus upodobaniem do obsesyjnego pisania o kale. Bardzo wiarygodna osoba do wydawania tego typu opinii :D 

Gość gość
33 minuty temu, Gość taka prawda napisał:

A najgorsze-siedzisz tutaj 24/7.W sumie sie nie dziwie,ze taki ktos jak ty nie ma znajomych i jest samotny.Tez bym omijala szerokim lukiem.

No Lochorna. Sorry. Wieczorna. Kolejna osoba się na tobie poznała. Już chyba tylko w swoich własnych oczach jesteś czymś więcej niż gównem. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość gosc napisał:

co to jest  KMWTW?

???

Gość gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

co to jest  KMWTW?

kto ma wiedzieć ten wie xD

Gość hihi

kiełbasa co tam słychać u byłego kochasia i jego zony?

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

No Lochorna. Sorry. Wieczorna. Kolejna osoba się na tobie poznała. Już chyba tylko w swoich własnych oczach jesteś czymś więcej niż gównem. 

schizolka i tak będzie sobie tłumaczyć że każdy jest w błędzie co do niej xD chociaż już dobre kilkadziesiąt osób z różnych lat i forów jest tego samego zdania 😂 schizole tak mają 😂