Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankurka

...ane to wszystko

Polecane posty

Gość ankurka

nie wiem czy dobrze trafilam.... okazac sie moze, ze jakzwykle mi sie nie udalo :(  ale proba nie strzelba.... choc raz na tysiac i strzelba bywa.... zobaczymy. 

Generalnie chodzi o to, ze mam dosc!!!! I ja wiem, ze nie ja pierwsza ta Ameryke odkrylam i. nie ja jedyna sie z tym problemem borykam, ale nadzieje mam, ze ktos obiektywnie bedzie w stanie ustawic mnie do pionu tudziez w moich rozmyslaniach mnie poprzec.  A no wiec ....i tak wiem, ze zdnia sie od wiec nie zaczyna, ale wprawy nie mam w tego typu wynurzeniach,  sprobuje raz jeszcze... na imie mi Anna i mam problem, mianowicie taki, ze ... nikt mnie nie rozumie, ludzi wokol w ..., a ja ciagle sama... i pozwolcie mi sprecyzowac... sama wcale nie znaczy, ze samotna... bo wszyscy wrecz zabiegaja o moja atencje, a to dlatego, ze w ich mniemaniu nie ma nikogo bardziej pewnego siebie, wygadanego, lojalnego a do tego bardzo ladnie przychamiajacego ("cieta riposta" it's my second name). opinie mam zimnej ...,  ale takiej ktora jak trzeba to pomoze i ciezar ci z plecow sciagnie bo ludziom trzeba pomagac. do brzegu.... czemu jak mi jest zle to nie mam sie do kogo zwrocic, bo slysze "ty jestes zdolowana?", "ty nie dasz rady?", "ty do psychiatry chcesz isc, ale po co?' czemu nikt z tych ludzi nawet nie probuje zauwazyc, ze ta "zimna ..." to skorupa, ktora bardzo. bardzo dlugo chodowalam :(  a pod spodem jest mala biedna dziewczynka, ktora potrzebuje byc raz na czas przytulona.... i wcale nie mowie, ze czesto.... tak tylko czasem