Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna_2610

Zostawił mnie w ciąży a ja nie potrafię o nim zapomnieć

Polecane posty

Wiec tak byliśmy razem 5 lata to mój pierwszy chłopak nawet się zareczylismy teraz jestem juz w 37 tyg ciąży a on wybrał inna . Nie uciekł przed dzieckiem bo kontakt z nim mam i chce być ojcem dla dziecka . Chodzi o to ze nie potrafię nie umiem a naprawdę się staram i chciałabym zapomnieć przestać go kochać bo przecież wybrał inna ale nie potrafię jestem taka słaba.  Nie wiem w 100% czy jest z nią teraz razem bo ona ma problem z tym ze zemna kontakt utrzymuje i on zapewne ukrywa to przed nią wiec nie wiem czy są razem no ale wiem ze on by chciał z nią być.  Nie rozumiem dlaczego to mi zrobił wszyscy mówią ze byłam za dobrą dla niego ja nawet teraz staram się mu pomagać jak potrzebuje pomocy. Wszyscy znajomi byli w szoku jak mnie zostawil i jeszcze w ciąży bo zawsze mówił ze tylko ze mną by chciał dziecko ze kocha był bardzo zazdrosny . Jak mam o nim zapomnieć skoro niedługo urodze mu syna . ... jest mi tak ciężko z tym wszystkim bo nawet po tylu Nie przespanych i przeplakanych nocach ja nadal go kocham ... dlaczego jak mam go znienawidziec skoro nie potrafię  . Przecież to jest chore wiem to ale i tak robię swoje 

Gość gosc

wypiertalaj him ty tepa scierko goofno nas obchodzi twoje nedzne życie. 

Gość ....

no i jestes teraz w du..pie bo nie pracujesz i nie masz pieniedzy na utrzymanie dziecka

Gość ...

i teraz zostajesz sama z dzieckiem bo wiadomo ze nikt nie wezmie dziewczyny z obcym dzieckiem przynajmniej ja bym tak zrobil chyba ze znajdzie sie jakis ...a 

Gość ...

jakis idi..ota

Gość Hhhh

Pamiętajcie, dziewczyny - trzymajcie dziewictwo do ślubu!

Gość Michał Gdańsk
45 minut temu, Gość Hhhh napisał:

Pamiętajcie, dziewczyny - trzymajcie dziewictwo do ślubu!

dokładnie, to jest kara Boża za rozwiązłość seksualną. Jak facet czeka do ślubu to mu naprawdę zależy, inaczej ucieknie, zerwie z dziewczyną albo będzie ją coraz nachalniej namawiał zeby jednak sie bzyknąć przed ślubem, jak mu dasz to przegrałaś, o grzechu nie wspomnę... ale jak facet czeka do ślubu to widać że prawdziwie kocha, że zależy mu na Tobie a nie na twojej c,i,p,i,e i wtedy już cie na pewno nie zostawi, poza tym taki wyczekany seks ma o stokroć większą wartość, poza tym facet wtedy cie bardziej szanuje, bo to jest tak jak dostać coś za darmo, łatwo to tego nie uszanujesz, ale jak masz sama chodzić cały długi miesiąc do roboty, harować i samemu zarobić na daną rzecz to już wtedy tą rzecz uszanujesz, bo kosztowało cie to dużo wyrzeczeń i wysiłku, tak samo jest z seksem, jak mu dasz od razu to sie nie dziw że traktuje cie jak szmate, bo zero szacunek wtedy ma do ciebie, łatwo dałaś to i łatwo można cie olać i szukać następnej głupiej

Gość lkjhg

Wyparz se pizzzdzisko wrzacym psim lojem bedzesz czlowiekiem bo jestesz ... i ...  , dobrze zrobil niedziw mu sie  !!

8 godzin temu, Gość .... napisał:

no i jestes teraz w du..pie bo nie pracujesz i nie masz pieniedzy na utrzymanie dziecka

Ale ja mam prace nie chodzi tu o pieniądze.  Nie rozumiem dlaczego takie zle o mnie piszecie skoro mnie nawet nie znasz.  Chodzi o to ze nie potrafię o nim zapomnieć. .. no ale dzieki za mile słowa nie spodziewałam się tego super 

Gość gościówa

Asiu przede wszystkim pomysl o dziecku i o sobie. Chcesz byc z kims na kogo nie możesz liczyć ty ani twoje dziecko. Olej go! On nie zasługuje ani na ciebie ani wasze dziecko. Nie możecie na niego liczyć więc pomyśl jak zabezpieczyć finansowo wasze życie. Nie on jeden na świecie. Wystąp o alimenty. Zejdź na ziemię ... TU ZIEMIA ...TU ZIEMIA ...!!!!

Gość 12345567

bedziesz juz samotna mama chyba ze znajdziesz jakiegso idi,,ote co pojdzie na nie swoje dziecko

Gość gość

nie rozumiem dlaczego ty tak rozpaczasz. przeciez to facet nieodpowiedzialny, egoista i zycie z nim to udręka. to fakt. chcesz mieć przez kilka lat problemy z takim byle dupkiem. takich facetów jak on to od groma i trochę. pamiętaj czlowiek szczęśliwy to taki ktory dokonuje właściwych wyborów, a ty wybrałaś żle. całe zycie przed toba więc zaplanuj swoje życie z głową bo niestety musisz też stworzyc szczęśliwe zycie dla twojego maleństwa, masz dla kogo zyć i troszczyc się o kogo. ON TO PRZESZŁOŚĆ!!!

ps

nie zwracaj uwagi na poty chamskie i głupie bo to smarkacze, którzy nie maja zielonego pojecia o zyciu i pieprzą od rzeczy