Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnyAr

Dość dziwne upodobanie...Szukam kobiety która to zrozumie

Polecane posty

Gość CzarnyAr

Hej :).

Pisze z taka sprawa, ponieważ ostatnio dopiero do tego doszedłem w sumie :).Otoz od pewnego czasu zauważyłem że podobają mi się puszyste panie, wcześniej czegoś takiego nie miałem :).Wystarczy tylko że jest troszkę tęższą a ja już się nakręcam szczególnie jeśli ma do tego spory biust :).No i to w sumie nie jest problemem uwielbiam jak kobieta ma trochę ciałka i szczególnie jak ma delikatny brzuszek podczas seksu nawet obracam partnerkę tak żeby móc trzymać jej brzuch podczas kochania się :).No i tu by było wszystko ok, ale jest drugi problem...Owłosienie i tutaj zauważyłem już to od czasów kiedy byłem nastolatkiem gdy widzę już delikatnie owłosiona pachę u kobiety to zaraz się nakręcam...Uwielbiam włosy pod pachami kobiet i oczywiście dość dobrze owłosione okolice lonowe.Niestety moja partnerka nie chce dać się namówić na "zapuszczenie" się w tych miejscach.A gdy się goli ja gładko ja nie mogę się odpowiednio podniecić.Nie wiem co jest ze mną i jak to się profesjonalnie nazywa ale z drugiej strony również podobają mi się szczupłe dziewczyny szczególnie z pofarbowanymi włosami i z okularami 🤔.Dziwny rozrzut nie sądzicie?Nie wiecie czym to może być spowodowane?Oczywiście szczupła kobieta również musiałaby być owłosiona tu i owdzie :).Skąd bierze się taka rozbieżność w zainteresowaniu kobietami?Może ktoś może mi to jakoś wytłumaczyć :)?Aaaa no i wracając do tematu :).Jezeli, któraś z Pań jest zainteresowana i wygląda jak opisałem wyżej to z checia porozmawiam z taka Panią :).Bo niestety ale moja partnerka poważnie przestała mnie kręcić.Nie oznacza to od razu że jeśli będziesz przy kości lub owłosiona to od razu się zainteresuje ;).Najważniejsze jest wnętrze ale jakby jakaś Pani trafiła w opis i chciała porozmawiać to zapraszam :).Szczegolnie że moja partnerka nie okazuje mi zrozumienia co do tego "fetyszu"?Chyba tak to mogę nazwać :). Może któraś z dziewczyn lubi się gdzie nie gdzie zapuścić i chce o tym pogadac.Szczerze o tym porozmawiam bo wiem że dla Pań nie golących się często też jest to "wstydliwy" temat do rozmów.Ja po tym jak się przyznałem do tego mojej partnerce że pociąga mnie owłosienie pod pachami i na łonie i po jej reakcji nie mam zamiaru się nikomu innemu przyznawać do tego.Poza Wami oczywiście :).Takze drogie Panie jeśli jest to dla Was tak wstydliwy temat jak dla mnie to zapraszam do rozmowy.Pozdrawiam!

Gość CzarnyAr

Czemu jestem nienormalny?Bo mam takie upodobania?Jak bym wiedział z 4 lata temu że nagle zacznę się oglądać za troszkę grubszymi kobietami to bym nie wiazal się z moją partnerką.Poza tym nie mówię tu o niewiadomo jakiej wadze to po pierwsze a po drugie to nie wspomniałem nic o całym owlosieniu ciała tylko dwóch punktach na nich ;).Fakt mogłem pomyśleć parę lat wstecz że na bank beda mi się podobać "owłosione gorylice" jak pięknie to ująłeś (swoją drogą ładnie wypowiadasz się o grubszych kobietach) ;).Mój błąd mogłem pomyśleć wtedy jak jeszcze byłem nastolatkiem i mi hormony buzowały :).Btw. dzięki za pomoc serio wiele wniosła w ten temat Twoja wypowiedź :).A co do mojej partnerki to i tak już od paru miesięcy wszystko się sypie także i tak prędzej czy później to się skończy :).Pozdrawiam!

Gość PAN TYPU BEARS

WITAJ PIĘKNY KAWALERZE. JESTEM OWŁOSIONY I MAM SPORY BRZUCH WIĘC JAK CHCESZ TO PRZYJADĘ DO CIEBIE I TAK CIĘ ZETNĘ W ODBYT, ŻE W USTACH POCZUJESZ POSMAK ŚWIĄTECZNEGO KUGLA. TO JAK BĘDZIE MIŚKU?

Gość CzarnyAr

Now gustuje w chłopcach 😉

Gość Pracownik

Rozumiem cię i nie jesteś sam z takimi upodobaniami co do kobiet. Widzę to po mojej żonie i po tym jakie ma wzięcie (POZWALAM NA TO) co prawda żona jest wydepilowana ma 39 lat 162 wz 68 kg i ogromne zwisajace cycki Co ciekawe ma coraz więcej dwudziesto paro latków